|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
A to najsłodszy element dzisiejszego spaceru
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-06-15 o 18:07 |
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
![]() Cytat:
no!nie wiem... trochę mi witki opadły ![]() jakbym o swoim czytała. a jaka branża? atrakcyjnie macie Dlaczego cały czas myślałam, że dziś chrzciny?!?!
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-06-15 o 18:06 Powód: skleroza |
|
|
|
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
Pani, IT.
Chrzest za tydzien ![]() Atrakcyjnie
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-06-15 o 18:25 |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Siostroooo!
pokiełbasiło mi się. a focisze mocno małe. małe łabądki? a! otworzyło się
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-06-15 o 18:13 |
|
|
|
#1475 |
|
Zadomowienie
|
Tak
Chyba Przez tablet mi sie miesza wszystko :/ Ale numer z garniturowym IT Oni powinni lubic sweterki (mocno stare) lub flanelowe koszule
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-06-15 o 18:26 |
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno będzie dobry tu nie ma co myśleć, tylko od razu pisać do Inutil
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1478 |
|
Zadomowienie
|
Berbie, z tymi spacerami to tak na luzie.
Przeciez ty i tak dość żwawy ciazowy żywot prowadzisz. Ja chodziłam mało co, kondycyjne zero byłam i całkiem niezłe mi sie rodziło... A prysznic w czasie ciąży był dla mnie jak Mont Everest
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-06-15 o 18:31 |
|
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudne
aaaaa! chcę tę roladę pierwszą z lewej!
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
o nieeeeeee
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- nie wiem czy dobrze robię ale co ma być, to będzie
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ![]() Poszło ![]() ile pyszności ![]() już poszło ![]() chciałam pójść do kościoła ale brzuch mnie pobolewać zaczął Leżę i czekam aż przejdzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeju, ale bym coś zjadła tylko nie wiem co
wczoraj TŻ jeździł po owoce i chipsy owoce dalej leżą dziś po lody, ale już mi się nie chce choć słodkiego mi się nie chce
|
#1483 | |||
|
Zakorzenienie
|
a jakże
tylko zapytałam, czy do baru mlecznego idziemy ![]() przynajmniej fajne wspomnienia są ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46891860]Kubek mój TŻ też na ślub ma smoking [/QUOTE] wow! ja mojego tylko raz w życiu w garniturze widziałam - właśnie na ślubie, o smokingu nie marzę nawet ![]() aż jakieś stare wafelki musiałam z szafki wygrzebać a już 2 tygodnie bez słodkiego były ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2014-06-15 o 19:59 |
|||
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie ósemek. teraz mam do usunięcia górną, jest najpilniejsza, ale dolne też rosną krzywo i jak rosną (baaaardzo rzadko, ale jednak) podchodzą mi pod 7 i naciskają na zęby, nie mają szans wyrosnąć pod takim kontem i częściowo pod zębami, więc pewnie też są do usunięcia. moja dentystka zrobiła mi prześwietlenie wszystkich zębów i na tym jej rola się kończy, bo nie zajmuje się takim usuwaniem. koleżanka dała mi namiar na klinikę, w której ona usuwała 8 i generalnie leczy zęby, ale tam chirurg właśnie zaczął miesięczny urlop i ta klinika poleciła mi innego chirurga. nie jestem jeszcze konkretnie zapisana, mają dzwonić i będę się umawiać na wizytę z tym usg żeby ocenili co i jak. nastawiam się na usuwanie jednak i jeśli okaże się, że wszystkie prędzej czy później są do usunięcia to wolę to załatwić teraz niż żeby się okazało, że będę jeszcze kiedyś w ciąży i wtedy sobie szanowne ósemki o mnie przypomną. o zwolnienie pytałam bo ja nie mam żadnego urlopu w trakcie roku i żadnej możliwości wolnego dnia.
|
|
|
|
#1485 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
BARBIE- nie podjęłam decyzji. Ale dziś po...ło mi się wszystko w życiu małżeńskim, i jeśli nic się nie zmieni to decyzja sama się podejmie! Mąż się dziś od nas wyprowadził.
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak tak mam to jem wszystko po kolei ![]() jak to? co się stało? dziewczyny macie może sprawdzonego sprzedawcę na allegro od fotoksiążek?
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem co będzie dalej. Masakra jakaś!
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jego zachowanie przekroczyło granice przyzwoitości. dla mnie to nie do pomyślenia. dobrze, że sobie poszedł. może jak wytrzeźwieje to sobie wszystko przemyśli. mimo, wszystko nie wiedziałabym co z nim w takiej sytuacji zrobić...
|
|
#1490 |
|
Konto usunięte
|
Dwakolory OMG!!! Wcześniej zdarzało mu się takie zachowanie???
Kubek ale zazdroszczę tego pikniku... Uwielbiam takie klimaty. Mój TŻ wprawdzie nie do końca IT, ale też pracuje przed komputerem i on jest właśnie z tego odłamu flaneli i glanów :P Wprawdzie teraz nosi bardziej koszule i sportowe buty, ale się już łamie :P |
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przegięcie na maksa... Facetom jak siedzą z kolegami potrafi odwalić ale żeby za urażoną dumę (co się mu należało zresztą) się tak zachować? Pewnie jak wytrzeźwieje to pójdzie po rozum do głowy. Ale sytuacji bardzo współczuję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny pewnie mają racje że jak wytrzeźwieje to wróci z podkulonym ogonem
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1493 |
|
Konto usunięte
|
Dwakolory jakaś masakra... Nie rozumiem takiego zachowania... Współczuję sytuacji
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#1494 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odwlekaliśmy te wizyty bo chcieliśmy zaprosić jak już wszystko będzie pięknie wykończone i umeblowane impreza udana, niestety nie zrobiłam zdjęć a chciałam "obfocić"wcześniej wysprzątane mieszkanie za miesiąc powtórka dla rodziny Tz-eta, ilościowo podobnie ![]() pomiędzy tym znajomi- ale to już w kilku mniejszych turach Tz-et mi bardzo pomógł, no i siostra w sobotę wcześniej przyjechała nie ma to jak imprezę w ciąży robić, dom Ci wysprzątają a na imprezie goście gary sami pomyją ![]() Cytat:
Kasia ciągle pokazuje na jedzenie i mówi "mniam, mniam", mam nadzieję, że taki stan potrwa (albo już pozostanie) mojego przekonałoby ![]() nawet sam mi mówił, żebym napisała na forum abyście pomogły mi zdecydować jak córkę nazwać on dla Kasi imię szybko wybrał- teraz wybieram ja (co może oznaczać, że do porodu nie wybiorę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuzynka- obecna na imprezie- była z dzieciakami ze szkoły po odbiór nagrody w W-wie, zakupiła na te okazję nową sukienkę - i w stresie do stolicy jechała czy się w tło wkomponuje ![]() jej mąż (urodzony komik) całą imprezę opowiadał jak to żona do W-wy jechała (wiem, że szczerze dumny z żony) mam cudną rodzinę, uśmiałam się w sobotę do łez.... Cytat:
nie, ściągnął ![]() wika- przepraszam, ale ja dzisiaj bez męża to mi wyobraźnia chodzi ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46891167]Sytuacja opanowana - zrobiłam od nowa - mam nadzieję, że nie będzie się odróżniać ![]() [/QUOTE] - przecież nie muszą być identyczne![]() świadomie miałam wiele różnych ![]() super wieczór panieński miałaś ![]() wika- tak się śmieję z tych policjantów, że chyba teściową na parterze obudziłam ![]() kucyku- cudnie czytać, że u Was lepiej a z wpatrywaniem się w swoje dziecko to tak już jest i tak Ci zostanie![]() iza- zdrowiej bidulko, masz pomoc po weekendzie czy Tz-et jutro/dzisiaj pracuje? co z Mamą? rena- kciukam mocno, uciekaj na to wolne wederka- córunia dwakolory- przepraszam ale jak czytam przebieg zdarzeń to myśl mnie nachodzi, że sama spakowałabym i wyrzuciła....
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-06-16 o 01:39 |
|||||
|
|
|
#1495 |
|
Konto usunięte
|
Dwakolory przykro mi. Mam nadzieję że dziś się wyjaśni
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Tż dziś pracuje. Mama czeka właśnie u lekarza.Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#1497 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Zeberka ale się cieszę, że Kasia ładnie je ![]() Może szpital to była dla niej taka terapia wstrząsowa? Tak czy inaczej oby tak dalej! Artek mi dał pospać do 7, a poleżeć do 8 - bez pobudki. Czuję się jak nowonarodzona. |
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
my już w 19tc Przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości, głowa mnie ćmi a dziś jeszcze jedziemy na poprawiny Dwakolory noł koment....współczuję, alkohol robi swoje niestety... Kucyku dobrze że u Was lepiej ale wierzę że Ci ciężko jak widzisz to z Małym robią jednak wszystko dla Jego dobra i będzie dobrze, oby Was wypuścili do domu jak najszybciej i laktacja ruszyła pełną parą Iza zdrówka, i bardzo dobrze że Tż miał taki "wycisk" przez weekend!! Po weselu super, posiedzieliśmy do 1 oczywiście musiałam wracać JA no ale spoko luzik dziś też jestem za kierowcę wybawiliśmy się, zatańczyłam kilka kawałków z Tż i PM oczywiście wolne kawałki, orkiestra grała rewelacyjnie!! Same praktycznie nowe kawałki z disco aż mi nogi same chodziły Tż obskoczył oczywiście pół wesela wybawił się i wyszalał, dał popis na parkiecie
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2014-06-16 o 09:02 |
|
|
|
#1499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że Kasia zyskała apetyt. masz jakieś typy a imię? jak tam z teściową stosunki? Cytat:
ja po nocy bałamucenia tż. to była przygoda. na początku padło pytanie "jak my to zrobimy" i nastąpiła całkowita konsternacja. powiem wam że czułam się jak słoń, któremu każą chodzić po linie w cyrku co prawda nie używane organy nie zanikają, ale człowiek zapomina jak to się robi. w pewnym momencie miałam wrażanie, że nóżki łóżka się rozjadą. niestety to nie zachęciło Krzysia do wyjścia ale praktyka czyni mistrza, więc się nie poddaje
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama była u lekarza i tylko gips
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

no!

aaaaa! chcę tę roladę pierwszą z lewej!
ale co ma być, to będzie

wczoraj TŻ jeździł po owoce i chipsy
Bolało bardzo długo, mimo antybiotyku...
nie wiem co z moim cyckami. Odciągam co trzy godziny (częściej nie daje rady) i tylko maksymalnie 30ml . myślałam że nadejdzie nawał a tu cisza
jego zachowanie przekroczyło granice przyzwoitości. dla mnie to nie do pomyślenia. dobrze, że sobie poszedł. może jak wytrzeźwieje to sobie wszystko przemyśli. mimo, wszystko nie wiedziałabym co z nim w takiej sytuacji zrobić...