Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ~*~Wymiana JeŻyka: CIUCHY, BIŻUTERIA, BUTY, DODATKI!!!~*~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-03, 11:33   #5
kleiner-Igel
Zadomowienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ~*~Wymiana JeŻyka: CIUCHY, BIŻUTERIA, BUTY, DODATKI!!!~*~

20 - Płócienne, cienkie rybaczki New Look, z boku były kieszenie ale je odprułam, po bliższym przyjrzeniu widać maleńkie dziurki, są one niewidoczne, kiedy je nosisz. Rozmiar to wzrost: 164, w pasie mają 2x 38 cm, nogawki regulowane - można je ściągać i nosić przed kolano lub luźno jako 7/8.
21. Dżinsy w kwiatki, biodrówki, rozmiar 38, szerokość 2x 36 cm. Z tyłu mają przetarte nogawki od noszenia, co widać na następnej fotce (21a). Poza tym stan idealny. Kwiatki są wyszywane. Kolor: jasnoszary błękit, gdzieniegdzie przecierane na jasno. Lecą do Kimberley
22. Słodka bluzeczka Swallow z misiem, aplikacja rózowo-srebrna, rozmiar S/M. Dekolt w łódkę. Ubrana może ze 3 razy, bo jest nieco za mała.
23. Koszula khaki, ubrana kilka razy, rozmiar na metce nie jest podany, ale to typowe 38. Rękaw ¾, stan idealny.
24. Bluzeczka Tally Weijl, z przodu sama naszyłam biżuteryjny dodatek, na lewej stronie to widać, na prawej nie jest jakoś szczególnie widoczne. Z tyłu jest tylko do połowy pleców, na dole jest wiązana. Rozmiar uniwersalny, wg mnie S-M, czyli 36-38.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Wymiana 035.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  115,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Wymiana 036.jpg
Wyświetleń: 38
Rozmiar:  109,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Wymiana 039.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  113,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Wymiana 042.jpg