Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ~*~Wymiana JeŻyka: CIUCHY, BIŻUTERIA, BUTY, DODATKI!!!~*~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-03, 11:38   #11
kleiner-Igel
Zadomowienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
Smile Dot.: ~*~Wymiana JeŻyka: CIUCHY, BIŻUTERIA, BUTY, DODATKI!!!~*~

Dokładka 31.07.07!!!

50. Torebko - plecaczek na jedno ramię. Bordowo - beżowy. Mimo małych gabarytów, jest dość pojemny Kilka nitek odstaje ze szwu, ale wystarczy je uciąć (nic się nie pruje) i plecaczek jak nowy

51. Folkowa bluzeczka. Nie ukrywam, że jej stan jest kiepski - ma dziurkę na ramieniu, jest postrzępiona na dole i przy guziczku z tyłu. Chętnie oddam ją osobie, która zaceruje bluzeczkę i tchnie w nią nowe życie Nawet za darmo lub za drobiazg. Nie zależy mi na skorzystaniu z jej wymiany, ale na tym, by bluzka znów odżyła. Jest to ciuch z duszą i wiem, że osoba, która lubi eksperymentować ją pokocha. Ja nie umiem jej zszyć i nie mam z niej pożytku, a szkoda, bo bluzka robi ogromne wrażenie.

52. Letnia, różowa sukienka do kostek. Kieszeń - kangurek, kaptur, po bokach małe rozcięcia. Stan super. Na zdjęciu wyszła nieciekawie, ale na ciele prezentuje się super Była własnością mojej siostry - była noszona całe zeszłe lato, ale moja siostra ot maniaczka dbania o ciuchy Rozmiar S, ale pasuje tez na M.

53. Super bluzeczka w groźną panterę ;) Z tyłu ma podobny nadruk. Rozmiar M-L (nie ma metki). Zwraca uwagę Rękawki jaśniejsze niż całość, ładnie dopasowuje się do ciała.

54. Bluzka atmosphere, rozmiar 10-12 (M-L). Stan dobry, widać, że była noszona, ale nie ma dziur, plam itp. W literce „Y” brakuje dwóch kryształków. Oddam za drobiazg, najchętniej do innej wymiany.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  torebka.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  107,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  folkowo.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  112,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sukienka.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  106,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pantera.jpg