|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Damy radę Mam nadzieję, że nie będzie Cię już bolało  Mnie też dołuje leżenie, czuję sie bezużyteczna, a Tż nie posprząta tak dokładnie jak ja i mnie to dobija  Ale chłop się stara jak nie wiem, wczoraj opieprzyłam go za mycie garnków -tak delikatnie - bo On myśli, że je się w środku tylko myje, z zewnątrz już nie
To mówi do mnie tak: "Kochanie, przepraszam, ja raczkuję w tych domowych sprawach, obiecuję poprawę" 
Ale i tak jestem z niego dumna, jutro zagonię go do mycia podłóg
Teraz nie wiem które kupić - Avent czy Lovely:  Ale cena Aventa niska, co nie? Nawet nie orientuję się ile w sklepach/aptekach kosztują
|
Najważniejsze,że chłop się stara Liczą się chęci jeszcze trochę a będzie perfekcyjnym panem domu
Powiem Ci ja na podobno smoczki Aventa trafiłam nawet droższe i to na allegro W Tesco się ostatnio ceną przeraziłam,że ja kupuję smoczek za 8zł a w Tesco trochę więcej Jeszcze kupię jeden Tommee Tippee albo Nuka i będę dopasowywać do dzieciaczka,zobaczę,który wybierze i czy w ogóle będzie chciał 
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
I dobrze ze wszystko ok. I na razie się nie zamartwiaj na zapas.
.
|
Taaa,jak nie swoim samopoczuciem to będę się zamartwiać na zapas sprawami bieżącymi :P
Cytat:
Napisane przez Ana***
Mecia ja na Twoim miejscu powtórzyłabym glukozę...
Dzięki dziewczynki za odpowiedź w sprawie koszuli do rodzenia
muszę coś wykombinować :P
Mówicie seksi białe koszule z rozcięciem  a w ogóle to skąd wiecie, widziałyście? byłyście tam na oddziale?:P
|
Powtórzę,bo cukrzycy się boję jak kurza mać Ja widziałam koszulę,bo leżałam w szpitalu 3 dni i tam koło mnie były kobiety,które szykowały się na trakt porodowy więc wszystko było widoczne 
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47161239]
Meta dobrze że byłaś u lekarza i się uspokoiłaś Jak szyjka twarda to wsio oki, nie martw się Ja teraz czekam tylko na takie właśnie informacje, że szyjka jest twarda
Ja też zdaję relację z mojej wizyty. Szyjka twarda więc super A te moje intensywne (bardzo!) upławy to po prostu uczulenie na tą olerną luteinę Odstawiamy ją od dzisiaj, ufff... Bo ja już miałam tak, że z wkładką mokrą biegałam do łazienki co godzinę... Za 2tyg znowu wizyta, żeby zobaczyć, czy szyjka bez luteiny dalej się trzyma. Jakby się coś działo - to dostanę tą doustną... Oby nie 
I wiecie co, chyba padniecie Ginka ogląda moje wyniki krzywej cukrowej i mówi do mnie, że musimy zmienić dietę. Się wystraszyłam, sama odczytałam wyniki i było że w normie. A ona mi mówi "Musi Pani jeść więcej słodkiego" Padłam serio Powiedziałam jej, żę ja ostatnio jem kilogramy mleczek w tubce i tony ciastek i na nic innego poza słodkim nie mam ochoty. To mi powiedziała, żę widać organizm się domaga cukru Bo mam ten cukier niski Miałam 75 na czczo, 102 po godzinie i po 2h miałam 100 hm... ja patrzyłam, żeby tylko nie był za wysoki hehe 
Mała obróciła się chyba pierwszy raz główką w dół choć za wcześnie by się cieszyć, to ja się cieszę, bo do tej pory leżała zawsze poprzecznie.
Tylko jedno mnie zmartwiło... Ostatnio (2tyg temu) ważyła niecały kilogram a teraz waży kilogram. Zasmuciło mnie to, ale moja ginka mówi, że mam się tym nie przejmować bo jest ok... No nie wiem, te Wasze dzieciaczki takie duże... A moja jest długa, ale ma drobne kości... Dziś 28tc i 1 dz, niby mieści się w normie...
Zawsze musi być coś Za 2 tyg kolejne ważenie [/QUOTE]
Skoro dzieci się ruszają to jest ok,teraz musimy się utwierdzać,że nasze podwozie ma się dobrze Dobrze,że u Ciebie też tym razem wsio ok ! I jedz słodkie,chociaż tyle od życia
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Tż poszedł na pępkowe, musiałam go wygonić, bo nie chciał mnie samej zostawić  Nie będę mu zabraniać przecież, jest pod telefonem jakby się coś działo, ale takie zakładanie, ze będzie coś się działo jest niedobre...
Mam litr Lidlowych lodów - wiecie co to oznacza? 
|
Ooo imprezka
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|