Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię W lipcu wszystkowątek - ciuchy, kosmetyki oraz inne drobne rzeczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-04, 19:51   #1
Silence_
Zakorzenienie

Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.

W lipcu wszystkowątek - ciuchy, kosmetyki oraz inne drobne rzeczy

NIEAKTUALNE

Najpilniej szukam w tej chwili żelu i toniku do twarzy - do cery tłustej/mieszanej, bardzo chętnie coś aptecznego. Przygarnę też przepiśnik i pędzle do makijażu. Za te rzeczy będę hojna
Ponadto będę hojna za nudziakowe/czarne szpileczki, rozmiar 37, ale najchętniej nowe bądź rzadko noszone. Mam szczupłe stopy i potrzebuję wąskich butów

Wymienię się za wszystko co mi się przyda!

Nie wszystko jest na zdjęciach, więc proszę o czytanie opisów

Witam w moim wątku

Jest to raczej mój ostatni wątek tutaj, przez najbliższy miesiąc chciałabym większość, jak nie wszystko wymienić

Zasady podobne jak u innych dziewczyn; nie odmieniam się, wysyłam tylko przesyłki rejestrowane i tego samego oczekuję od drugiej strony. Poza tym wolałabym, aby wymianki były większe.

Najbardziej mi zależy na znalezieniu:
- kleju do rzęs oraz kępek/rzęs
- w każdej ilości Lalique Amethyst, Incandessence, TM Alien Sunessence z 2011r.
- małe odlewki słodkich, letnich zapachów
- ładnego rozświetlacza (w sensie ładne opakowanie)
- różu z bourjoisa - jakiegoś "złotego"
- dzinsów, tregginsów (rurek) w jednolitym kolorze, bez przetarć itp. z dodatkiem elastanu
- spódnic do kolan - rozkloszowanych, ołówkowych, bardzo chętnie w stylu retro
- zawsze i bardzo chętnie wszelakie koszule - raczej casualowe (nie takie sztywne do pracy w urzędzie )
- marynarki na co dzień
- jasnej, średnio dużej torebki (nie musi mieścić a4)
- dużego portfela

Wiadomo - jedne rzeczy oddam łatwiej, przy drugich będę grymasić. Nawet jeśli nie masz nic z mojej wish, a zainteresowało Ciebie cokolwiek, pisz. Być może mimo wszystko coś wypatrzę u Ciebie

Robię zdjęcia na sobie, ale proszę mieć na uwadze, że nie przy każdej rzeczy jestem w stanie (za duża/mała) no i może na mnie wyglądać inaczej niż na Tobie (pozbywam się również rzeczy, które nie pasują do mojej sylwetki )

Przewidziane są dokładki ponieważ wciąż ogarniam moje rzeczy

Ubrania:

1. Czarna spódnica, rozmiar XS/S, stan bdb., kilka razy nałożona na egzaminy

2. Szarobłękitne spodenki, rozmiar z metki S, kupione na hollymoda, niestety przysłali zły rozmiar i nie mieszczę się tak więc nowe.

3. Biała koszula, rozmiar XS, stan dostateczny, jest cała, ale niestety jest pod pachami trochę zafarbowana na niebiesko od marynarki, którą miałam na sobie Nie rzuca się to bardzo w oczy, ale jednak jest. Wyślę zdjęcia na życzenie. Nie będę wybredna

4. Biała koszula, atmosphere, rozmiar XS, jest śliczna, praktycznie nowa, bo ani nie założyłam jej. Posiada jednak mały mankament, którego jakimś cudem nie zauważyłam podczas zakupu. Z tyłu posiada kilka błękitnych plamek , wyślę zdjęcia na życzenie. Jedną z nich bardziej widać, przy reszcie trzeba się dobrze przyjrzeć.

5. Kamizelka, oasis, rozmiar XL, ale na L myślę, że też będzie ok, stan bdb., zapinana na haftki. Nie będę wybredna

6. T-shirt, new yorker, rozmiar S, stan bdb., kilka razy założona.

7. Spódniczka, h&m, rozmiar S, stan bdb., trochę noszona, ale jest cała i niezniszczona

8. Biała bluzeczka, rozmiar XS, stan bdb, kilka razy założona, posiada małą ciemną plamkę, ale zupełnie nie rzuca się w oczy, zdjęcia dla zainteresowanych

9. Spodnie, next, rozmiar M, stan dobry, nie będę wybredna

10. Czarna sukienka, rozmiar XS/S, orsay, chyba już trochę lat ma, ale stan bdb., w sam raz na egzaminy
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_2101.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  125,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_2107.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  143,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_2111.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  120,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_2117.jpg