2014-07-08, 13:52
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster
Hej dziewczynki!
Ja już po lekarzu i zakupach (a co  ) W porę wróciłam, bo zaraz będzie lało!
Mianowicie, jeśli chodzi o moje bakterie, to najpierw położna mi powiedziala, że taki poziom to jeszcze nic i często się zdarza w ciąży....a potem lekarz na to, że ja mam bakterie powiedział: "każdy ma"  Ale obydwoje kazali dużo pić i jeść żurawinę i sok z żurawiny, żeby nerki przeciścić. Lekarz dodał, że jeśli nie ma infekcji, a reszta wyników ok, to nic to nie znaczy póki co...nadwyżka znowu jakaś przerażająca nie jest, upały są - bakterie łatwiej się mnożą. Też kazał dużo pić i zagryzać żurawinę. Także luzujemy cyce! Obawialam się, że na basen mi zakaże chodzić, ale wyraził zdziwienie i kazał chodzić dalej. Ogólnie dużo mi dzisiaj powiedział o tych infekcjach moczowych (ale tak fachowo, że ja nie pamiętam nic  ) i zmieniłam trochę do niego zdanie, bo fachowo mi odpowiedział na każde pytanie.
|
Ja też miałam trochę bakterii i moja ginka mi powiedziała, że mocz nie woda destylowana żeby wszystko było idealnie
|