Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-16, 20:45   #762
TOMORROW
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
smerfetka - ja bardzo lubię tandetę,
o co chodzi z tą tandetą? jaka tandeta
Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Ja dziś weszłam w 16tydz i dzień zaczęłam od zwrócenia śniadania,
Nie wiem o co chodzi, ani mnie nie zemdlilo ani nic, po prostu zjadlam, wstalam, poszlam do WC i pozbylam sie śniadania.
Cos teraz czuję, ze musze uzupełnić braki
mnie w takich momentach jest zawsze żal tych składników odżywczych, które maluch mógłby otrzymać, a tak to musi głodować jeszcze trochę, aż do kolejnego posiłku
Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Powiem wam,że nawet jak śpię normalnie to i tak rano mnie bierze na spanie... nie wazne ile ja godzin przespie w nocy. To jakas masakra ciągle spać :/ poduszke zobaczę i juz leżę ...
dobry sen nie jest zły

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
skąd ja to znam
jak jestem zła na mężulka z byle powodu to podnosi mi bluzkę i sobie gada i mówi Władziu Władziu dlaczego ta mamusia jest na nas zła a ja mówię nie na was tylko na Ciebie (o męża chodzi) i wtedy zaczynamy się śmiać

jak byłam w domu, chciałam pospać trochę w ciągu dnia:
mój mąż do mojej mamy "A ta znów chce spać'
mama "bo to dzidziuś potrzebuje snu"
mąż "A dzidziuś to niech sobie śpi..."
Cytat:
Napisane przez justyna84x Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki to stosujecie dziewczyny juz jakies kremy na rozstepy? Bo ja zakupilam 2. Jeden z ziaji a drugi z perfecty, ale jeszcze nie zaczelam uzywac.
ja z musteli od dnia usg genetycznego, ale tylko na brzuch i cycki, a tak to dumam nad oliwką z hippa lub z rossmana na uda i pośladki, ale nie wiem, czy przeżyję ten olejek migdałowy...
Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
ja do szkoly chce isc glownie ze wzgledu na mojego M, zeby wiedzial jak obchodzic sie z dzieckiem w pewnych sytuacjach...
u mnie to mąż nalega, bo jest spanikowany, nawet nie wiedział co to pajac jest
jak moja siostra wkrótce urodzi, to muszę go zagonić do opieki
Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość

kochana ja wczoraj zjadlam sniadanie i nagle mi sie cofnelo ledwo wyrobilam na zakrecie do kibelka! a dzis wszystko ok
dlatego ja obok stolika mam rano zawsze miskę
Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Hejka

Przyjmiecie jeszcze jedną brzuchatkę?
witamy
Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość

a no i pochwalę się, kupiłam kiecunie zdecydowałam się na tą
hmm, a na kiedy Ty ją potrzebujesz, bo coś wrzesień kojarzę-wytrzyma do tego czasu, masz jakieś luzy?

moje TSH w 2 tyg 4,5>>>3,6 (euthyrox 25)
za 2 tyg zbadam znów już z ft4

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez uoyretfatsul Pokaż wiadomość

Zapomnialam sie pochwalic, poinformowalam dzis w pracy, ze jestem w ciazy. Moj pracodawca zaproponowal, ze podwyzszy mi pensje za ostatnie 1,5 roku, zebym dostala najlepsze mozliwe wynagrodzenie na macierzynskim
Szok!
jak to zmieni pensję wstecz? jak?
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora