2014-07-16, 20:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Cytat:
Napisane przez LindaC
smerfetka - ja bardzo lubię tandetę,
|
o co chodzi z tą tandetą? jaka tandeta 
Cytat:
Napisane przez Katerina_00
Ja dziś weszłam w 16tydz i dzień zaczęłam od zwrócenia śniadania,
Nie wiem o co chodzi, ani mnie nie zemdlilo ani nic, po prostu zjadlam, wstalam, poszlam do WC i pozbylam sie śniadania.
Cos teraz czuję, ze musze uzupełnić braki 
|
mnie w takich momentach jest zawsze żal tych składników odżywczych, które maluch mógłby otrzymać, a tak to musi głodować jeszcze trochę, aż do kolejnego posiłku
Cytat:
Napisane przez Kinqaa
Powiem wam,że nawet jak śpię normalnie to i tak rano mnie bierze na spanie... nie wazne ile ja godzin przespie w nocy. To jakas masakra ciągle spać :/ poduszke zobaczę i juz leżę ...
|
dobry sen nie jest zły 
Cytat:
Napisane przez smerfetka2808
skąd ja to znam 
jak jestem zła na mężulka z byle powodu to podnosi mi bluzkę i sobie gada i mówi Władziu Władziu dlaczego ta mamusia jest na nas zła a ja mówię nie na was tylko na Ciebie (o męża chodzi) i wtedy zaczynamy się śmiać 
|

jak byłam w domu, chciałam pospać trochę w ciągu dnia:
mój mąż do mojej mamy "A ta znów chce spać'
mama "bo to dzidziuś potrzebuje snu"
mąż "A dzidziuś to niech sobie śpi..."
Cytat:
Napisane przez justyna84x
A tak z innej beczki to stosujecie dziewczyny juz jakies kremy na rozstepy? Bo ja zakupilam 2. Jeden z ziaji a drugi z perfecty, ale jeszcze nie zaczelam uzywac.
|
ja z musteli od dnia usg genetycznego, ale tylko na brzuch i cycki, a tak to dumam nad oliwką z hippa lub z rossmana na uda i pośladki, ale nie wiem, czy przeżyję ten olejek migdałowy...
Cytat:
Napisane przez simonee
ja do szkoly chce isc glownie ze wzgledu na mojego M, zeby wiedzial jak obchodzic sie z dzieckiem w pewnych sytuacjach...
|
u mnie to mąż nalega, bo jest spanikowany, nawet nie wiedział co to pajac jest 
jak moja siostra wkrótce urodzi, to muszę go zagonić do opieki
Cytat:
Napisane przez simonee
kochana ja wczoraj zjadlam sniadanie i nagle mi sie cofnelo ledwo wyrobilam na zakrecie do kibelka! a dzis wszystko ok 
|
dlatego ja obok stolika mam rano zawsze miskę 
Cytat:
Napisane przez Montanka
Hejka
Przyjmiecie jeszcze jedną brzuchatkę?
|
witamy 
Cytat:
Napisane przez allgoodthings
a no i pochwalę się, kupiłam kiecunie  zdecydowałam się na tą
|
hmm, a na kiedy Ty ją potrzebujesz, bo coś wrzesień kojarzę-wytrzyma do tego czasu, masz jakieś luzy?
moje TSH w 2 tyg 4,5>>>3,6 (euthyrox 25)
za 2 tyg zbadam znów już z ft4
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------
Cytat:
Napisane przez uoyretfatsul
Zapomnialam sie pochwalic, poinformowalam dzis w pracy, ze jestem w ciazy. Moj pracodawca zaproponowal, ze podwyzszy mi pensje za ostatnie 1,5 roku, zebym dostala najlepsze mozliwe wynagrodzenie na macierzynskim 
Szok!
|
jak to zmieni pensję wstecz? jak?
|
|
|