Styczniowe mamusie 2015, cz. II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-16, 11:56   #661
LindaC
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

smerfetka - ja bardzo lubię tandetę, przynajmniej wiem, że mogę tam kupić dosłownie wszystko a najbardziej lubię tę chińską część, odkrytą, na polu stara, dobra tandeta

ja niestety jeszcze dziś w pracy, po wczorajszym buncie, dałam troszkę na luz i postanowiłam, że dotrzymam do końca miesiąca przeszłam się po korytarzu, postałam przy oknie i troszkę mi lepiej mogłoby to już przejść, to już 15 tydz.
Stary 2014-07-16, 12:04   #662
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
ja niestety jeszcze dziś w pracy, po wczorajszym buncie, dałam troszkę na luz i postanowiłam, że dotrzymam do końca miesiąca przeszłam się po korytarzu, postałam przy oknie i troszkę mi lepiej mogłoby to już przejść, to już 15 tydz.
Ja dziś weszłam w 16tydz i dzień zaczęłam od zwrócenia śniadania,
Nie wiem o co chodzi, ani mnie nie zemdlilo ani nic, po prostu zjadlam, wstalam, poszlam do WC i pozbylam sie śniadania.
Cos teraz czuję, ze musze uzupełnić braki
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:07   #663
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
w sumie chodzę nieraz zdenerwowana. ostatnio wyżyłam się na biednej siostrze bo powiedziała: ooo brzuszek już rośnie, a ja jej na to: wkurza mnie takie coś, chyba w 4 miesiącu wiadomo że rośnie.
potem mi było głupio bo nie wiem czemu tak powiedziałam. wcale tak nie myślę haha
na synka czasem też się denerwuję jak robi coś na przekór albo za wolno. ale staram się nie krzyczeć i się uspokoić w końcu co on winny mojemu nastrojowi. za to mężowi się dostaje

zależy od szpitala. u nas pierwsze ciuszki dostałam ze szpitala potem musiałam przebrać w swoje, i pampersy też swoje musiałam mieć.

no oby jeszcze nie mam pewności czy na pewno mam paragon z tej bluzki ale zobaczymy

super że ok ciuszki ladne bardzo ja jak się ochłodzi trochę to pójdę na strych i poprzebieram trochę te ciuszki.
bo na razie mam parówę na strychu

Dusiolka a ja nie rozumiem czemu ma nie refundować w końcu i tak poród odbywa się w większości w takich warunkach jakie mamy. w szpitalach wiadomo jakie warunki to niech choć kobieta się nauczy jak się przygotować do porodu i do opieki nad dzieckiem.

To w takim razie jak tak bardzo chca pomoc za nasze pieniądze bo nie oszukujmy sie ze to jest "za darmo" to dlaczego miejsca ograniczone? Niech robią pare kursów w rożnych terminach..

Olena: po co te nerwy?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Katerina: kurczę ale trzymają Cie te mdlosci,ja zwymiotowalam w sobotę plackami ziemniaczanymi ale tak to juz ok jest

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Aśka: super ze nie ma juz krwiaka! Mówiłam ze tak bedzie

dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:12   #664
Kinqaa
Zakorzenienie

Dziewczynyyyyy nie umiem opanować spania... niby pięć godzin tylko spalam,ale strasznie mi sie chce spac teraz. ... okropienstwo. Nie wiem jak z tym walczyć

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:17   #665
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Dziewczynyyyyy nie umiem opanować spania... niby pięć godzin tylko spalam,ale strasznie mi sie chce spac teraz. ... okropienstwo. Nie wiem jak z tym walczyć

Jak 5h spałas to nic dziwnego jak masz możliwość to prześpij sie

Stary 2014-07-16, 12:28   #666
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
smerfetka - ja bardzo lubię tandetę, przynajmniej wiem, że mogę tam kupić dosłownie wszystko a najbardziej lubię tę chińską część, odkrytą, na polu stara, dobra tandeta

od zawsze jeździłam tam z mamą i to zawsze było w niedzielę a teraz w każdy dzień można jechać bo otwarta
ja lubię tam gdzie siostra pracuje bo zawsze mam taniej
to dobrze że już jest lepiej, a koniec miesiąca zbliża się wielkimi krokami
ja myślałam że moge już jeść banany zjadłam i teraz mi się tak odbija że nei do wiary

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Ja dziś weszłam w 16tydz i dzień zaczęłam od zwrócenia śniadania,
Nie wiem o co chodzi, ani mnie nie zemdlilo ani nic, po prostu zjadlam, wstalam, poszlam do WC i pozbylam sie śniadania.
Cos teraz czuję, ze musze uzupełnić braki
oj bidulko

Cytat:

5h??
ja po 5h to się z boku na bok przekręcam połóż się i dośpij chociaż troszeczkę

a ja mam tyle roboty że chyba padnę pranie puściłam i już wywiesiłam kuchnię posprzątałam, jeszcze łazienka, kurze, odkurzanie i prasowanie a tyle mam prasowania że mi chyba do wieczora zejdzie
Stary 2014-07-16, 12:33   #667
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Dusiolka ja sie wcale nie denerwuje ale Twoje wpisy czasami psuja krew bo myslisz ze wszystko wiesz. Pozwol sie cieszyc tym co nam w glowie siedzi. Skoro sadze ze sa to jako takie ruchy to niech tak bedzie

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:40   #668
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Dusiolka ja sie wcale nie denerwuje ale Twoje wpisy czasami psuja krew bo myslisz ze wszystko wiesz. Pozwol sie cieszyc tym co nam w glowie siedzi. Skoro sadze ze sa to jako takie ruchy to niech tak bedzie

Nie zauważyłam zeby ktos cierpiał z powodu mojej obecności tutaj. To ze mam swoje zdanie to "psuje krew"? Po to jest forum. Nic takiego nie napisałam,zreszta jedna z dziewczyn była podobnego zdania do mnie ale najlepiej pojechać dusiolke.

Stary 2014-07-16, 12:46   #669
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Dobra koniec bo wyjda jeszcze dziwne rzeczy. Kazda ma swoje zdanie ale czasami warto ugryzc sie w jezyk niz napisac.

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:51   #670
Princes 18
Raczkowanie

Cytat:
Dusiolka nie gniewaj sie ale ja rowniez uwazam ze czasami sie wymadrzasz i to nie jest to ze masz swoje zdanie ale poprostu wydaje Ci sie ze wiesz wszystko najlepiej
Princes 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:51   #671
Kinqaa
Zakorzenienie

Powiem wam,że nawet jak śpię normalnie to i tak rano mnie bierze na spanie... nie wazne ile ja godzin przespie w nocy. To jakas masakra ciągle spać :/ poduszke zobaczę i juz leżę ...

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:04   #672
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze troche sie zdenerwowalam. Polecial mi taki gesty, zwarty sluz. Przezroczysto-bialy , brak zapachu. Tylko nie wiem czy to naturalne??
Też tak czasem mam, a ponieważ nie towarzyszy temu ból to uważam to za normalną rzecz

Cytat:

trzymajcie się, upał dziś

moje stwierdzenie na dzień dzisiejszy - dobrze urodzić zima bo nie chodzi się z wielkim bębenkiem i spuchniętymi nogami w upały
Dokładnie

Cytat:
Dziewczyny a czy myślałyście już o szkole rodzenia?

ja ostatnio czytałam plakat w przychodni, jakoś 250 zł kosztowała

a czy sa darmowe takie szkoły, w sensie na NFZ?
Ja bym bardzo chciała do jakiejś iść, ale tak na powaznie zacznę się rozglądać we wrześniu za jakąś. W moim mieście wiem że pare działa przy szpitalach - nie wiem tylko czy warto się tam wybrać

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość

Chciałam się tylko pochwalić, że wracam do żywych byłam wczoraj na wizycie, krwiak się wchłonął i mam co prawda się oszczędzać, ale bez takiej troski jak dotychczas Dostałam także wynik prenatalnego i też wszystko w porządku Brzuchol rośnie (mam taki jak Oleńka).
super

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
W lumpku taka cena za 6 body? To ja Ci powiem ze na wyprzedaży w smyku były pakowane po 5 za 25/30zl
Widziałam te body w smyku pakowane po 5 sztuk. Moich standardów nie spełniły a niby taki dobry sklep

Widziałam ubranka które kupujecie i są bardzo ładne ale czy praktyczne? Ja kupuje tylko takie które sa rozpinane przy głowie lub rozpinane całe, ewentualnie na dole żeby łatwo je zakładać i przewijać malucha... Dużo moich koleżanek ciężarnych mówiło że nie ma nic gorszego niż wciskanie na siłę przez głowę ubrań noworodkowi.
Dało mi to do myślenia i przez 1 miesiąc nie będę takich rzeczy używać więc ich nawet nie kupuje

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:04   #673
dusiolka
Zakorzenienie

W takim razie jak tak bardzo przeszkadzam to żegnam. Przez niektóre forumowiczki idea forum nie jest do konca przestrzegana bo nie mozna wyrażać luźno opini i swojego zdania. Powodzenia w ciazy i rozwiązaniu

Stary 2014-07-16, 13:05   #674
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
nawet mi nie mów bo pewnie nie będę mogła się na to napatrzeć
co do haremek to kupiłam je u siostry w sklepie, ja rzadko przez neta cos zamawiam, jakos się boję
ja to spędzałam godziny na wpatrywaniu się szczególnie wieczorem
dziś jadę na zakupy to muszę poszukać

Cytat:
Wybacz ale sadze ze ja wiem lepiej co czuje jak troche mocniej doloze dlon. Nie pisalam ze sa to ruchy tylko cos tak jakby plywanie. Radze czytac ze zrozumieniem albo nie wybiurczo
ale jeśli dziecko ma tą wielkość cytryny czy pomarańczy to wydaje się rzeczą normalną że skoro się tak dużo rusza to już w tym 4 miesiącu będzie coś tam czuć. tak myślę

Cytat:
To w takim razie jak tak bardzo chca pomoc za nasze pieniądze bo nie oszukujmy sie ze to jest "za darmo" to dlaczego miejsca ograniczone? Niech robią pare kursów w rożnych terminach.. .
u mnie nie ma żadnych miejsc ograniczonych może dlatego nie jest to dla mnie dziwne. tylko mieszkam w małej mieścinie to dlatego.
i właśnie - to wcale nie jest za darmo tak jak zauważylaś - nfz tego nie refunduje, refundują to ludzie którzy płacą składki czyli my

Cytat:
no 5 godzin to ja bym jak zombi chodziła

muszę wam się pochwalić przyszło moje tankini
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nowy folder.jpg (118,1 KB, 93 załadowań)

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2014-07-16 o 13:06
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:24   #675
smerfetka2808
Zakorzenienie

Eirene, super to taikini, ale kurcze coś dziwną buźkę masz
chyba w h&m kiedyś takie widziałam ale nie mam pojęcia czy jeszcze będą, musisz poszukać

Szczeperka, my jeszcze nic a nic nie kupowaliśmy, bo stwierdziliśmy że jak poznamy płeć dopiero zaczniemy coś nabywać a i tak jak mówisz, na pewno będą odpinane koło główki albo w całości innych sobie nie wyobrażam zakładać takiemu maleństwu.

Kinqa, kto jak to ale Ty powinnaś wiedzieć że w ciąży należy się wysypiać w mojej "mądrej" książce jest napisane że powinnyśmy chodzić spać przed 22 także ja próbuję tak robić tylko że jak się tak położę to potrafię do 8 czy 9 spać

Kochane po co wy się tak denerwujecie? forum jest po to aby wyrażać swoje opinie na różne tematy, które są tu poruszane, więc bez nerwów bo nerwy w naszym stanie nie są wskazane ani dla nas ani dal naszych Maleństw
Stary 2014-07-16, 13:25   #676
bajlaga
Zadomowienie

Witajcie u mnie już okej, porozmawiałam z tą znajomą, wszystko się ułożyło. Jestem bezrobotna, ale tak jest mi lepiej, choć dalej biednie gdyby to był 7 tydzień(wtedy się dowiedziałam o ciąży) zapewne bym się nie przyznawała i normalnie poszła do tej pracy

Widzę, że był temat co do szkół rodzenia, kiedyś myślałam, że chętnie się na to zapiszę, ale teraz jakoś mi przeszło, choć kto wie, może jeszcze zmienię zdanie

Cytat:
Powiem wam,że nawet jak śpię normalnie to i tak rano mnie bierze na spanie... nie wazne ile ja godzin przespie w nocy. To jakas masakra ciągle spać :/ poduszke zobaczę i juz leżę ...

Mi się chce ciągle spać ! Kiedyś byłam ranny ptaszek, a teraz spałabym ciąąąągle...

dusiolka nie opuszczaj nas! każdy ma swoje zdanie, tak było, jest i będzie. I bardzo dobrze nie znam Cię osobiście, ale myślę, że jesteś uparta babka więc nie odpuszczaj i "wymądrzaj się" dalej

Eirene super to tankini, podoba mi się ten dół rozkloszowany, myślałam, ze to będzie po prostu taki kostium jednoczęściowy i piękna z Ciebie BUKA!

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-07-16 o 13:28
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:32   #677
smerfetka2808
Zakorzenienie

Bajlaga, hej kochana
ależ Cię tu nie było nie powiem bo byłam ciekawa jaką podjęłaś decyzję
skoro taka z Tż podjęliście i Ci jest z tym dobrze to jest najważniejsze bo wiadomo że teraz kasa jest potrzebna wiem coś o tym ale to nie jest najważniejsze w tej chwili my też teraz żyjemy z jednej pensji więc nie jesteś sama
Stary 2014-07-16, 13:35   #678
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Eirene, super to taikini, ale kurcze coś dziwną buźkę masz
chyba w h&m kiedyś takie widziałam ale nie mam pojęcia czy jeszcze będą, musisz poszukać
hehe no tak mi się cera zmienia w ciąży

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Witajcie u mnie już okej, porozmawiałam z tą znajomą, wszystko się ułożyło. Jestem bezrobotna, ale tak jest mi lepiej, choć dalej biednie gdyby to był 7 tydzień(wtedy się dowiedziałam o ciąży) zapewne bym się nie przyznawała i normalnie poszła do tej pracy

dusiolka nie opuszczaj nas! każdy ma swoje zdanie, tak było, jest i będzie. I bardzo dobrze nie znam Cię osobiście, ale myślę, że jesteś uparta babka więc nie odpuszczaj i "wymądrzaj się" dalej

Eirene super to tankini, podoba mi się ten dół rozkloszowany, myślałam, ze to będzie po prostu taki kostium jednoczęściowy i piękna z Ciebie BUKA!
dobrze że zostało to w porządku załatwione

popieram Dusiolka każda z nas tu inna jest i ma swoje zdanie

no szukałam właśnie takiego jest wygodny i super
dziękuję

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:36   #679
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Bajlaga, hej kochana
ależ Cię tu nie było nie powiem bo byłam ciekawa jaką podjęłaś decyzję
skoro taka z Tż podjęliście i Ci jest z tym dobrze to jest najważniejsze bo wiadomo że teraz kasa jest potrzebna wiem coś o tym ale to nie jest najważniejsze w tej chwili my też teraz żyjemy z jednej pensji więc nie jesteś sama

no jest ciężko, ale jakoś to będzie trzymam kciuki, żeby u Was wszystko było ok i nigdy niczego nie brakowało

zazdroszczę niektórym z Was, że zapewne macie jakieś siostry, przyjaciółki, którym możecie się wygadać ( w Trudnych sprawach każdy ma przyjaciela, nie wiem czy zauważyłyście ). Dobrze, że chociaż jest to forum niech każda wyraża swoją opinię, mnie się to bardzo podoba
Stary 2014-07-16, 13:41   #680
dusiolka
Zakorzenienie

Bede wredna i podręczne Was jeszcze trochę ;d buziaki

Stary 2014-07-16, 13:41   #681
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
W takim razie jak tak bardzo przeszkadzam to żegnam. Przez niektóre forumowiczki idea forum nie jest do konca przestrzegana bo nie mozna wyrażać luźno opini i swojego zdania. Powodzenia w ciazy i rozwiązaniu

Dusiolka, bez takich. I Ty nas i my Ciebie tu potrzebujemy. Chyba wszystkie jesteśmy tu dorosłe i foszki najlepiej schować do kieszeni. Też jestem zdania że wszystkie się różnimy i każda może mieć swoje zdanie,k którym ma prawo się podzielić
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:43   #682
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:

muszę wam się pochwalić przyszło moje tankini
Super w nim wyglądasz

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
Dusiolka, bez takich. I Ty nas i my Ciebie tu potrzebujemy. Chyba wszystkie jesteśmy tu dorosłe i foszki najlepiej schować do kieszeni. Też jestem zdania że wszystkie się różnimy i każda może mieć swoje zdanie,k którym ma prawo się podzielić

Dokładnie! Forum jest po to żeby dzielić się opiniami

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:47   #683
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:

Welcome!

jak mi głowa pęka, prawie codziennie znowu mam takie bóle mam takiego lenia, że nie chce mi się nawet z domu wychodzić a wiem, że powinnam dużo spacerować która chętna na spacer?
Stary 2014-07-16, 13:47   #684
dusiolka
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Stary 2014-07-16, 13:48   #685
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
nie walcz,idz sie połóż,ja mam kryzys o 17.00 po prostu zasypiam,a śpie po 7-8godz a 5 to zdecydowanie za mało
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:51   #686
smerfetka2808
Zakorzenienie

Eirene, to nie wiedziałam że hormony AŻ tak potrafią buzować

Bajlaga, będzie dobrze! musi być no nie ma innego wyjścia przecież ja jestem bardzo chętna ale na taką burzę się zbiera że aż się boję w mieszkaniu siedzieć

Dusiolka, Aneta jestem
Stary 2014-07-16, 13:56   #687
dusiolka
Zakorzenienie

Smerfetka: miło poznac;p

Stary 2014-07-16, 14:01   #688
suszarka
Buc

Cytat:
w sumie chodzę nieraz zdenerwowana. ostatnio wyżyłam się na biednej siostrze bo powiedziała: ooo brzuszek już rośnie, a ja jej na to: wkurza mnie takie coś, chyba w 4 miesiącu wiadomo że rośnie.
potem mi było głupio bo nie wiem czemu tak powiedziałam. wcale tak nie myślę haha
na synka czasem też się denerwuję jak robi coś na przekór albo za wolno. ale staram się nie krzyczeć i się uspokoić w końcu co on winny mojemu nastrojowi. za to mężowi się dostaje

no ja wczoraj w domu wojne światową rozpętałam.

Cytat:

no i dobrze.

kurcze, głupieje już z taryczą teraz mam TSH - 2,44 a FT4 wyszło mi bodajeże 13,5 (norma 12-20), nie wiem czy to nie za mało. :/ endo mam na piątek, ale przy ostatnim ft4 na bardzo podobnym poziomie powiedziała, że jest OK a mnie internety mówią, że za mało.

dzisiaj miałam robić test pappa ale uwaga po kolejnym usg gentycznym i kolejnych dobrych wynikach jednak olewam pappa. i robię przerwę od usg i nerwów.

Edytowane przez suszarka
Czas edycji: 2014-07-16 o 14:02
suszarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 14:03   #689
bajlaga
Zadomowienie

Dziołszki
mam pytanie, no jak zwykle głupie haha
na stronie ginekologa do którego chciałabym się wybrać na USG 3d jest napisane:" USG 3 d - 200 zł" czy w tej cenie jest również mierzenie dzidzi, wszelkie pomiary (nie chodzi mi o usg genetyczne), serduszko, wydruki?

Chciałabym się wybrać z Tżtem, by w końcu zobaczył swoje dzieło
Stary 2014-07-16, 14:06   #690
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfetka: miło poznac;p

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
no ja wczoraj w domu wojne światową rozpętałam.

no i dobrze.
kurcze, głupieje już z taryczą teraz mam TSH - 2,44 a FT4 wyszło mi bodajeże 13,5 (norma 12-20), nie wiem czy to nie za mało. :/ endo mam na piątek, ale przy ostatnim ft4 na bardzo podobnym poziomie powiedziała, że jest OK a mnie internety mówią, że za mało.

dzisiaj miałam robić test pappa ale uwaga po kolejnym usg gentycznym i kolejnych dobrych wynikach jednak olewam pappa. i robię przerwę od usg i nerwów.
kochana co się dzieję że aż taką wojnę rozpętałaś?
j hola hola skoro są w normie to czego Ty się denerwujesz?
Ty niedługo w jakąś paranoje popadniesz z tymi wszystkimi badaniami albo nie daj Boże w nerwicę jakąś, wyluzuj!

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Dziołszki
mam pytanie, no jak zwykle głupie haha
na stronie ginekologa do którego chciałabym się wybrać na USG 3d jest napisane:" USG 3 d - 200 zł" czy w tej cenie jest również mierzenie dzidzi, wszelkie pomiary (nie chodzi mi o usg genetyczne), serduszko, wydruki?

Chciałabym się wybrać z Tżtem, by w końcu zobaczył swoje dzieło
ja nie mam pojęcia, może zadzwoń do przychodni i się dowiedz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości