Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Straganik --- Zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-08, 15:22   #1
Ptaszysko
Zadomowienie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.

Straganik --- Zapraszam! NIEAKTUALNE

NIEAKTUALNE
Witam

Na początek mam do zaoferowania kilka zapachów, trochę pielęgnacji i jeszcze mniej kolorówki

Jeśli chodzi o zapachy interesują mnie raczej odlewki, nie oddaje calych falkonów. ( z wyjątkami )

Zgodnie ze zdrowym rozsądkiem za odlewkę oczekuję odlewki, za próbkę próbki etc. Ale jestem otwarta na propozycje --- tak aby obie strony były zadowolone

• Zapachy
Kenzo Jungle Elephant EDP tester
Dior Addict EDP tester
Jean Paul Gaultier Gaultier2 EDP tester nieaktualne wymiana z Favkes
Donna Karan Black Cashmere EDP --- na zdjęciu nie widać zawartości --- wody zostało na kilkanaście psiknięć
Guerlain L'Instant EDP tester
Avon Surrender EDP damski --- oddam cały flakon, zawartość jak na zdjęciu ( mniej niż połowa), bez kartonika
Avon Extraordinary EDP --- również oddam cały flakon, zawartość jak na zdjęciu ( mały ubytek ) bez kartonika, uwaga! woda ma około 1,5 roku[/LIST]
Obecnie poszukuję Cartiera'a Le Baiser Du Dragon !
Ponadto raczej nie szukam konkretnych zapachów,ale interesują mnie odlewki woni pudrowych, słodkich, orientalnych Nie szukam zapachów świeżych, rześkich itp.

• Pielęgnacja ( tu skromnie )
Twarz:

Avon Serum rozświetlające Ryż i Sake Planet SPA --- zawartość jak na zdjęciu( grubo ponad połowę ), serum jest nowe
Dove Krem nawilżająco-brązujący Summer Glow wersja dla ciemnej karnacji, użyte kilkanaście razy, zawartość +/- połowa
Ziaja SopotSun SPF 30 przeciw zmarszczkom --- krem nowy, użyty dwa razy
próbki: Logona seria Age Protection --- próbka fluidu przecizmarszczkowego, kremu do twarzy na dzień i kremu do rąk; Nivea seria DNAge próbki --- 3 x krem na dzień, 3x krem na noc i 3x krem pod oczy; Nivea seria Soja + próbka kremu na dzień, na noc i pod oczy; L'Oreal seria Age Re - Perfect próbka kremu na dzień i na noc[/LIST] Ciało:

Olejek na rozstępy Babydream nowy, uzyty 3 razy
Avon Balsam na noc Sródziemnomorska Oliwka Planet SPA nowy, uzyty 1 raz[/LIST] Włosy:

Schwarzkopf Professional Osis Thrill Modelująca guma do włosów---gumę uwielbiam, daje efekt wlosów potarganych przez wiatr, nie obciąża,ale jest piekielnie wydajna---oferuje odlewke

Kallos Relax balsam do prostowania włosów, 300 ml nowy użyty raz---oddam całe opakowanie
Kallos Placenta Maska regeneracyjna z wyciągiem z łożysk, nowa użyta kilka razy, zawartość na zdjęciu
Avon Advance Techniques Serum na zniszczone końcówki użyte kilka razy, wyprodukowane w lipcu 2006
Joanna Effect.Net Wilgotny żel do włosów, nowiutki, raz użyty
Dove Krem Wygładzający Jedwabista Gładkość kupiony w kwietniu, uzyty raz[/LIST]W pielęgnacji również nie mam konkretnych typów. Wymienię się za coś co mnie zainteresuje.
  • Kolorówka ( tu jeszcze skromniej )
Yves Rocher Szminka połyskująca Luminelle kolor złoto-miedziany w kierunku złota, zwiera dużo drobinek numer 56, uzyta 2 razy

Clinique Perfectly Real Makeup odcień Shade zostało go na dwie, trzy (może więcej) aplikacji, oddam za próbkę

Revlon Colorstay z Softlex dla cer mieszanych/tłustych odcień 320 True Beige, zawartość ponad połowa

Avon cienie do powiek Złociście połyskujący odcienie Bronze i Chocolate użyte dwa, może 3 razy bez kartoników

Guerlain Meteoryty odcień Beige Chic tu w grę wchodzi odsypka i raczej tylko raz nieaktualne, wymiana z iwcia74

Szukam podkładu Chanel Teint Innocence w kompakcie odcień Naturel! Dużo za niego oddam
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01517.JPG
Wyświetleń: 86
Rozmiar:  95,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01518.JPG
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  57,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01519.JPG
Wyświetleń: 55
Rozmiar:  92,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz.jpg