Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 14:35   #1633
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Patrzcja za całkowite wyleczenie

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Tz mi wlasnie wyslal zdjecia swojej kolezanki z pracy ktora urodzila w 32 tygodniu

Okazuje sie ze tutaj w szpitalu w dniu wypisu przychodzi fotograf i placisz 200 euro i robi Ci sesje dostaje sie 40 pocztowek i album z 15 zdjeciami.
Mam nadzieje ze bedzie sie mozna umowic z nim tydzien po wypisie bo jakos sobie niewyobrazam nieumalowana, wykonczona dac sobie zdjecia robic a w szpitalu przeciez nie bede sie malowac albo dzwonic do Tz zeby mi jakies ladne ciuchy przywiozl
super zdjęcia, fajna pamiątka

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
Pochwalę się co mi dziś przyniósł kurier ze smyka żeby TŻ nie było smutno, to przykręcanie karuzelki do łóżeczka zostawiam dla niego

Załącznik 5739280
śliczne

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
A ja sie pochwale lezaczkiem
Tz zlozyl w poniedzialek bo polozna powiedziala ( pokazalam go jej w niedziele ) ze smialo mozna klasc w nim mala ale wiadomo ze nie za dlugo

fajny, rozkłada się na płasko?

Cytat:
Napisane przez daisy dot Pokaż wiadomość
ja też mam takie skarpeteczki!! one są rózne rozmiarowo - zauważyłaś?
karuzelka fajna - ja jeszcze nie mam.
Jak myślicie czy powinnam kupić już dla noworodka? bo jak wiecie ja mam jeszcze kołyskę. ja chciałam taką z misiami pluszowymi przebranymi na pszczólki...

zaczarowana - fajny Twoj leżaczek - ja chcę TAKI
A co do lampy to nie ma nigdzie z kubusiem puchatkiem, a spodobała mi się taka z hipkiem
lampa z hipciem super karuzela też

Cytat:
Napisane przez kro0pka Pokaż wiadomość
Ale pedzicie dziewczyny !!
Pentuerka spalam do 1 obudzilam sie zalamana ze nawet tabletka mi nie pomaga. Poszlam napic sie mleka i ok 3 zaspalam i spalam do 8. Bylo cudownie!
Wiecie co zrobilam? Chcialam zamowic posciel koloru niebieskiego. Dzisiaj kurier przywozi mi rozowa. Faktycznie w wiadomosci podalam ze chce rozowa. jak to zrobilam to dalej nie wiem . Synek sie pewnie smieje ze swojej glupiej mamy. ja geniusz
hehe nieźle

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Pokażę Wam kącik dla Hani, ale na razie jest niespersonalizowany
śliczny

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość
A właśnie! Zapomniałam się pochwalić. Mój "drugi chłop" postanowił zrobić nam prezent wyprawkowy. Wspaniały gadżet dla małych chłopców.
Oto przed Wami DASZEK NA PTASZEK! http://www.miniavanti.pl/daszek-na-p...-warszawa.html

I oczywiście sposób użycia: http://dzieciowo.pl/2013/03/rodzicie...oj-daszek.html
niezłe

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora