Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-19, 09:20   #2502
aamidale
Rozeznanie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez jagoodka21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Moja waga 97
Tak, wiem, że piątek był wczoraj.... możecie mnie zlinczowac, ale wczoraj. ....zapomnialam.
Ja to jestem jak duch tutaj malo sie tu udzielam, ale za to czytam wszystkie posty i jestem na bieżąco.
Wracając do mojej wagi to ostatnio źle mi idzie. Muszę się wsiąść jeszcze bardziej do pracy bo moje kolana odmawiają mi już posłuszeństwa i okropnie bolą.
Pojawił się też wątek książki. Właśnie skończyłam Arabską Żonę,autorki Tanya Valko. Świetna i dawno takiej nie czytałam.
Teraz zaczynam Barwy pożądania, Megan Hart. Po kilku stronach już wiem, że jest warta poświęcenia czasu
Pozdrawiam was serdecznie i życzę ciepłego weekendu: )

A czemu kolana bolą? od wagi czy od ćwiczenia?
Mnie od ćwiczeń bolały na samym początku, po jakimś czasie samo przeszło i teraz jest suuuper

Nie palę od miesiąca, nie chce mi się a już drugą noc pod rząd śni mi się, że palę i to w tak dramatycznej otoczce, że Titanic wysiada... ten klimat...po obudzeniu się to dość zabawne jest

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Pokaż wiadomość
ładnie ci idzie, ile zjechałas w cm?od początku ?
i mam pytanie w którym miejscu mierzysz udo?
pytam poniewaz Ja mam w udzie 57cmm na srodku
na sameej górze62cm powyzej kolana 47cm
to chyba na srodku sie mierzy czy na samej górze? wkurzyła mnie przemądrzała znajoma bo się upiera ze ma w udzie 51cm a ma udziska wiesze od moich i wierzyc mi sie nie chce ze ma mniej centów
wogóle to jestem do DU...y! Nic mi sie nie chce czuje się jak balon , a mało jem ,jestem podłamana tą moją skórą bo nie wiem co mam dalej robic ,i jak! wczoraj naogladałam sie jak wyglada wiszaca skóra po odchudzaniu i przez moment mi sie odechciało
u mnie 6 tydzień bez zmian!wagowo wiedziała m ze jak przestane z siłownią to gówno z tego bedzie mimo iż codzień pokonuje rowerem 10km! efaktów nie maaaaaaaa qur... przechodze dziwiną depreche ,zauwazyłam tą witką skóre dzieki Pani doktor i od tego dnia jeste beznadziejna...... mąż mnie wyzywa ze jestem nerwowa a Ja nie potrafie sie opanowac

aha ja ramie teraz mierzyłam pierwszy raz bo widze że ty piszesz i ja mam 31centy na srodku nad łokciem 26cm

narazie robie sobie małą pauze w pisaniu w watku , jak sie ogarnę sama ze sobą to wróce ale postaram się czytać by nie miec zaległosci

CH..aga nie przywitałam Cie mam nadziej że zostaniesz z nami na dłużej
pozdrowienia

Udo mierzę jakieś 5 cm nad kolanem. Na początku tak idiotycznie zmierzyłąm to i rękę, też jakoś 5 cm od łokcia, teraz się trzymam tego bo muszę

Od początku to jest tak:

Biodra -19 cm
Pas - 17
Ramię - 12
udo - 22

Lady, Ty się ogarnij kobieto. Co z tego, ze szosty tydzień stoisz? Zapie*dalaj za przeproszeniem do roboty, nie trzęś się i nie stresuj, nie myśl o tym tylko DZIAŁAJ! Od myślenia można dostać sraczki i zakwasów na mózgu, nie słuchaj pieprzących i zazdrosnych znajomych, która ma 51 cm w kostce i to jak się ściśnie, co Cię obchodzi jakaś inna baba - Ty widzisz jak jest, jak ona chce się poczuć lepsza to niech się czuje bo Ciebie przez to nie umniejszy tylko z siebie kretynkę zrobi.
Schudłaś dużo, zastoje się zdarzają, zacznij jeździć po 15, 20 km albo dwa razy dziennie, zależy jak masz czas. I przede wszystkim - wyluzuj i nie myśl tyle o tym, że stoisz w miejscu. Będziesz się ruszać to i waga się ruszy! Robisz to samo co ja przechodzę teraz z moją przemianą materii po fajkach. Im więcej myślę o tym, dlaczego nie chodzę już do kibla dwa razy dziennie - tym bardziej mi się wydaje, że moje jelita nie pracują i tym gorzej one faktycznie pracują. Nie myśl, rób, na serio - takie roztrząsanie szkodzi. Trzymaj się kochana

27.02.2012
aamidale jest offline Zgłoś do moderatora