Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-18, 09:49   #2491
teoretycznie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 68
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Ja chcia³am schudn±æ 15 , zosta³o mi ju¿ tylko 8 kg Nie mam ¿adnej diety oprócz tego , ¿e jem mniej . Oczywi¶cie ruch tj.bieganie, rower , rolki Co wa¿ne zmieni³am specyfik , który naprawdê pomaga mi w spalaniu t³uszczu ! W dodatku lepiej siê po nim czujê , mam wiêcej si³y do walki z tymi nieszczêsnymi kilogramami. A wpad³am na niego przegl±daj±c internet , pode¶le Wam link z tym artyku³em , poczytajcie mo¿e te¿ siê skusicie <reklama>

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-07-18 o 11:47 Powód: link
teoretycznie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-18, 10:43   #2492
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
No bo kurcze to jest niewiarygodne co ja mam z tymi wagami. A poza tym g³upio mi jak siê dla mnie nagina zasady no ale nie mam wyj¶cia, muszê o to prosiæ bo w okolicach pi±tków zaczynam nerwowo reagowaæ, waga i jedna i druga za ka¿dym razem wskazuje co¶ innego [ciê¿arkiem testowym jest narzeczony, który porz±dn± wage ma w pracy ale ja siê tam nie dostanê niestety bo to zak³ad pakowania jedzenia i hala przed obcymi z brudnymi ³apami strze¿ona jest bardziej ni¿ Sezam i Donald Trump razem wziêci]. Szlag mnie trafia i tracê motywacjê, mierzyæ za to siê bêdê regularnie.

Ja uwielbiam wszelkie mazid³a do cia³a, byleby mnie zapach nie dra¿ni³. Wiêkszo¶æ balsamów udaje mi siê pow±chaæ przed zakupem

O nieee, ja znam tylko sposoby na przyspieszenie. Daj spokój, na moje lepiej pomêczyæ siê te dwa dni z @ ni¿ chodziæ przez tydzieñ z PMS, na³adowana jak ul na pralce pó³automatycznej, ju¿ nie wspominaj±c o wodzie, która z rado¶ci± siê zgromadzi.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Joanna Chmielewska. Ka¿da jej ksi±¿ka jest niezapomniana, pe³na humoru i po prostu genialna. Gatunek to krymina³, podsycony humorem w³a¶nie. Bardzo polecam, szczególnie wczesne publikacje.
Jeste¶ jedn± z najwiêcej udzielaj±cych siê osób w w±tku, my¶lê, ¿e mo¿emy akurat dla Ciebie zrobiæ wyj±tek . Poza tym nie zostawiasz pustej tabelki, tylko prosisz o przepisanie wagi .

Mnie to by chyba kto¶ musia³ smarowaæ . Nie chce mi siê ...

No tak, chodzenie z PMS by by³o równie z³e, ale mo¿e jakby siê da³o przesun±æ @ to i PMS ...
¯yjê marzeniami, a co .

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Powiem Ci co mo¿e siê staæ, bo ja te¿ na co dzieñ nie u¿ywam tego typu kosmetyków. Opalisz siê i bêdziesz mia³a bardzo, bardzo such± skórê. Jak moja w obecnej chwili. Wtedy mo¿esz i¶æ do Biedry i kupiæ papaje, albo Multiod¿ywczy krem regeneruj±cy 7 z³ 300ml
Nie nale¿ê do osób opalaj±cych siê, wiêc to mi nie grozi .

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ch_aga Poka¿ wiadomo¶æ
Co do okresu to ja ju¿ siê pogodzi³am, ¿e mam ¶rednio co 38 dni i jak mija 40 to dopiero zaczynam siê martwiæ bo dwoje dzieci to ju¿ t³um
Pozdrawiam
Cytat:
tez mam d³ugi cykl. Czasem mi sie ''krêci'' i przez 2-3 dni poszukujê worka treningowego.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

ja po jazdach bêde siê mierzyæ, jestem w trakcie pierwszej ;D nadajê z centrum dowodzenia
jak my¶licie, czy 1500 kcal dla osoby intensywnie æwicz±cej 2 godziny dziennie to nie za duzo na redujkcji?
Ale Wam zazdroszczê d³ugich cykli, ja mam krótkie .

1500kcal dla intensywnie æwicz±cej to jest stanowczo o wiele za ma³o!!!

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-18, 11:04   #2493
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez teoretycznie Poka¿ wiadomo¶æ
Ja chcia³am schudn±æ 15 , zosta³o mi ju¿ tylko 8 kg Nie mam ¿adnej diety oprócz tego , ¿e jem mniej . Oczywi¶cie ruch tj.bieganie, rower , rolki Co wa¿ne zmieni³am specyfik , który naprawdê pomaga mi w spalaniu t³uszczu ! W dodatku lepiej siê po nim czujê , mam wiêcej si³y do walki z tymi nieszczêsnymi kilogramami. A wpad³am na niego przegl±daj±c internet , pode¶le Wam link z tym artyku³em , poczytajcie mo¿e te¿ siê skusicie xxxx

Z góry uprzedzam, ze zosta³a¶ przeze mnie zg³oszona jako spam.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Jeste¶ jedn± z najwiêcej udzielaj±cych siê osób w w±tku, my¶lê, ¿e mo¿emy akurat dla Ciebie zrobiæ wyj±tek . Poza tym nie zostawiasz pustej tabelki, tylko prosisz o przepisanie wagi .

Mnie to by chyba kto¶ musia³ smarowaæ . Nie chce mi siê ...

No tak, chodzenie z PMS by by³o równie z³e, ale mo¿e jakby siê da³o przesun±æ @ to i PMS ...
¯yjê marzeniami, a co .

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Nie nale¿ê do osób opalaj±cych siê, wiêc to mi nie grozi .

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Ale Wam zazdroszczê d³ugich cykli, ja mam krótkie .

1500kcal dla intensywnie æwicz±cej to jest stanowczo o wiele za ma³o!!!
No to nie wiem co zrobiê, szlag mnie trafi z tymi kaloriami na serio, nie mam pomys³ów. Nauczy³am siê je¶æ dietetyczne posi³ki i nie wyobra¿am sobie wpylaæ teraz schabosza z t³uszczu, zwyczajnie by mnie bola³ brzuch
Chyba po prostu bêdê sobie kupowaæ dobre gatunkowo sery i od czasu do czasu przegryzaæ. Dla dobrego sera ple¶niowego zawsze znajdê miejsce

Dziêkujê za wyj±tek, bardzo wiele to dla mnie znaczy bo ta waga mnie deprymowa³a nieznoszê mieæ w domu zepsutych rzeczy [fobia?], wolê o nich zapomnieæ a w sklepie zwrotu mi za wagê raczej nie przyjm±.

PMS nie przesuniesz, niestety. Serio nie polecam kombinowania z cyklem.

Zd±¿y³am ju¿ przygotowaæ obiad do upieczenia, umyæ naczynia nagromadzone przez 3 osoby przez 2 dni, zje¶æ ¶niadanie i drugie ¶niadanie, zrobiæ i wypiæ koktail warzywny, poæwiczyæ 1,15 h [dzi¶ krócej bo bardzo siê wczoraj odwodni³am] Nabieram coraz wiêkszego rozpêdu, w kuchni czujê siê jak speedy gonzales

Hahahahaaaa, zmie¶ci³am siê w majtki mojego narzeczonego on wa¿y 54 kg

nie ¿e celowo, wszystko mam w praniu i nadspodziewanie mi zabrak³o

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-07-18 o 12:51 Powód: link w cytacie
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-18, 14:16   #2494
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

No to nie wiem co zrobiê, szlag mnie trafi z tymi kaloriami na serio, nie mam pomys³ów. Nauczy³am siê je¶æ dietetyczne posi³ki i nie wyobra¿am sobie wpylaæ teraz schabosza z t³uszczu, zwyczajnie by mnie bola³ brzuch
Chyba po prostu bêdê sobie kupowaæ dobre gatunkowo sery i od czasu do czasu przegryzaæ. Dla dobrego sera ple¶niowego zawsze znajdê miejsce

Dziêkujê za wyj±tek, bardzo wiele to dla mnie znaczy bo ta waga mnie deprymowa³a nieznoszê mieæ w domu zepsutych rzeczy [fobia?], wolê o nich zapomnieæ a w sklepie zwrotu mi za wagê raczej nie przyjm±.

Zd±¿y³am ju¿ przygotowaæ obiad do upieczenia, umyæ naczynia nagromadzone przez 3 osoby przez 2 dni, zje¶æ ¶niadanie i drugie ¶niadanie, zrobiæ i wypiæ koktail warzywny, poæwiczyæ 1,15 h [dzi¶ krócej bo bardzo siê wczoraj odwodni³am] Nabieram coraz wiêkszego rozpêdu, w kuchni czujê siê jak speedy gonzales

a mog³aby¶ podaæ swoje jad³ospisy bo ja czesto przekraczam te 1500kcal
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-18, 14:39   #2495
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
a mog³aby¶ podaæ swoje jad³ospisy bo ja czesto przekraczam te 1500kcal
A no spoko, ja nawet nie wiem czemu na codzieñ nie podajê

I ¶niadanie [131kcal]
-15 g owsianki/15 otr±b owsianych z wod± i pieprzem cayenne [chilli porwane w kwadraciki a nie jakie¶ proszki - sroszki ani ostre ani z papryki], 5 oliwek zielonych, woda z cytryn±, zielona herbata
II ¶niadanie[131kcal]
--15 g owsianki/15 otr±b owsianych z wod± i pieprzem cayenne, zielona herbata
Obiad[456kcal]
120 g gotowanego schabu, 30 g[na sucho] kaszy lub ryzu [nie wiêcej ni¿ 100 kcal z wêglowodanów], 200 g kapusty kiszonej z otrêbami
Kolacja [374 kcal]
100g ³ososia wêdzonego z past± z awokado [50 g], 100 g tuñczyka z puszki w sosie w³asnym z oliw± z oliwek

Przed lub po kolacji zsiad³e mleko[160 kcal], gdzie¶ w ci±gu dnia koktail ze zmiksowanych warzyw[30g marchwi, 30 buraka, 50 pietruszki, 50 kapusty ¶wiezej plus woda lub zimna herbata do rozcienczenia, 53kcal]

27.02.2012
Stary 2014-07-18, 14:56   #2496
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

I ¶niadanie [131kcal]
-15 g owsianki/15 otr±b owsianych z wod± i pieprzem cayenne [chilli porwane w kwadraciki a nie jakie¶ proszki - sroszki ani ostre ani z papryki], 5 oliwek zielonych, woda z cytryn±, zielona herbata
II ¶niadanie[131kcal]
Obiad[456kcal]
120 g gotowanego schabu, 30 g[na sucho] kaszy lub ryzu [nie wiêcej ni¿ 100 kcal z wêglowodanów], 200 g kapusty kiszonej z otrêbami
Kolacja [374 kcal]
100g ³ososia wêdzonego z past± z awokado [50 g], 100 g tuñczyka z puszki w sosie w³asnym z oliw± z oliwek

Przed lub po kolacji zsiad³e mleko[160 kcal], gdzie¶ w ci±gu dnia koktail ze zmiksowanych warzyw[30g marchwi, 30 buraka, 50 pietruszki, 50 kapusty ¶wiezej plus woda lub zimna herbata do rozcienczenia, 53kcal]
dziêkuje jakby¶ mog³a to wstawiaj czê¶æiej chocia¿ ja niestety mam chyba jaki¶ rozepchany brzuch bo nie najad³abym siê Twoim ¶niadaniem
Stary 2014-07-18, 15:28   #2497
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
dziêkuje jakby¶ mog³a to wstawiaj czê¶æiej chocia¿ ja niestety mam chyba jaki¶ rozepchany brzuch bo nie najad³abym siê Twoim ¶niadaniem

Ale zobacz, ja przed ¶niadaniem wypijam szklankê wody z cytryn± - na oczyszczenie - ju¿ trochê "zapychasz" ¿o³±dek.
Widzisz, ja sobie tak rozk³adam bo uwielbiam zje¶æ dobre rzeczy na kolacjê i rezerwujê na ni± a¿ 400 kcal. Nie jem jej pó¼no, ale nie umia³abym zamieniæ miejscami ¶niadania i kolacji. Mo¿e u Ciebie to siê sprawdzi?

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Pomiary z dzi¶

11.07

Biodra - 110
Pas - 82
Ramiê - 30
udo - 52

18.07

Biodra - 109
Pas - 80
Ramiê - 29
udo - 51

Spadki niewielkie, ale jakie¶ s±.

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-07-18, 22:04   #2498
ch_aga
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 835

Cytat:
jak my¶licie, czy 1500 kcal dla osoby intensywnie æwicz±cej 2 godziny dziennie to nie za duzo na redujkcji?
Ja my¶lê, ¿e za ma³o.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:

I ¶niadanie [131kcal]
II ¶niadanie[131kcal]
Obiad[456kcal]
Kolacja [374 kcal]

Fajny jad³ospis ale owsianka z oliwkami Smaczna ??
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-19, 06:18   #2499
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja my¶lê, ¿e za ma³o.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Fajny jad³ospis ale owsianka z oliwkami Smaczna ??
Pozdrawiam

Dla mnie jest ¶wietna

27.02.2012
Stary 2014-07-19, 08:27   #2500
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Hej dziewczyny.
Moja waga 97
Tak, wiem, ¿e pi±tek by³ wczoraj.... mo¿ecie mnie zlinczowac, ale wczoraj. ....zapomnialam.
Ja to jestem jak duch tutaj malo sie tu udzielam, ale za to czytam wszystkie posty i jestem na bie¿±co.
Wracaj±c do mojej wagi to ostatnio ¼le mi idzie. Muszê siê wsi±¶æ jeszcze bardziej do pracy bo moje kolana odmawiaj± mi ju¿ pos³uszeñstwa i okropnie bol±.
Pojawi³ siê te¿ w±tek ksi±¿ki. W³a¶nie skoñczy³am Arabsk± ¯onê,autorki Tanya Valko. ¦wietna i dawno takiej nie czyta³am.
Teraz zaczynam Barwy po¿±dania, Megan Hart. Po kilku stronach ju¿ wiem, ¿e jest warta po¶wiêcenia czasu
Pozdrawiam was serdecznie i ¿yczê ciep³ego weekendu: )
Stary 2014-07-19, 09:06   #2501
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Ale zobacz, ja przed ¶niadaniem wypijam szklankê wody z cytryn± - na oczyszczenie - ju¿ trochê "zapychasz" ¿o³±dek.
Widzisz, ja sobie tak rozk³adam bo uwielbiam zje¶æ dobre rzeczy na kolacjê i rezerwujê na ni± a¿ 400 kcal. Nie jem jej pó¼no, ale nie umia³abym zamieniæ miejscami ¶niadania i kolacji. Mo¿e u Ciebie to siê sprawdzi?

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Pomiary z dzi¶

11.07

Biodra - 110
Pas - 82
Ramiê - 30
udo - 52

18.07

Biodra - 109
Pas - 80
Ramiê - 29
udo - 51

Spadki niewielkie, ale jakie¶ s±.
³adnie ci idzie, ile zjecha³as w cm?od pocz±tku ?
i mam pytanie w którym miejscu mierzysz udo?
pytam poniewaz Ja mam w udzie 57cmm na srodku
na sameej górze62cm powyzej kolana 47cm
to chyba na srodku sie mierzy czy na samej górze? wkurzy³a mnie przem±drza³a znajoma bo siê upiera ze ma w udzie 51cm a ma udziska wiesze od moich i wierzyc mi sie nie chce ze ma mniej centów
wogóle to jestem do DU...y! Nic mi sie nie chce czuje siê jak balon , a ma³o jem ,jestem pod³amana t± moj± skór± bo nie wiem co mam dalej robic ,i jak! wczoraj naoglada³am sie jak wyglada wiszaca skóra po odchudzaniu i przez moment mi sie odechcia³o
u mnie 6 tydzieñ bez zmian!wagowo wiedzia³a m ze jak przestane z si³owni± to gówno z tego bedzie mimo i¿ codzieñ pokonuje rowerem 10km! efaktów nie maaaaaaaa qur... przechodze dziwin± depreche ,zauwazy³am t± witk± skóre dzieki Pani doktor i od tego dnia jeste beznadziejna...... m±¿ mnie wyzywa ze jestem nerwowa a Ja nie potrafie sie opanowac

aha ja ramie teraz mierzy³am pierwszy raz bo widze ¿e ty piszesz i ja mam 31centy na srodku nad ³okciem 26cm

narazie robie sobie ma³± pauze w pisaniu w watku , jak sie ogarnê sama ze sob± to wróce ale postaram siê czytaæ by nie miec zaleg³osci

CH..aga nie przywita³am Cie mam nadziej ¿e zostaniesz z nami na d³u¿ej
pozdrowienia
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-19, 09:20   #2502
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoodka21 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny.
Moja waga 97
Tak, wiem, ¿e pi±tek by³ wczoraj.... mo¿ecie mnie zlinczowac, ale wczoraj. ....zapomnialam.
Ja to jestem jak duch tutaj malo sie tu udzielam, ale za to czytam wszystkie posty i jestem na bie¿±co.
Wracaj±c do mojej wagi to ostatnio ¼le mi idzie. Muszê siê wsi±¶æ jeszcze bardziej do pracy bo moje kolana odmawiaj± mi ju¿ pos³uszeñstwa i okropnie bol±.
Pojawi³ siê te¿ w±tek ksi±¿ki. W³a¶nie skoñczy³am Arabsk± ¯onê,autorki Tanya Valko. ¦wietna i dawno takiej nie czyta³am.
Teraz zaczynam Barwy po¿±dania, Megan Hart. Po kilku stronach ju¿ wiem, ¿e jest warta po¶wiêcenia czasu

A czemu kolana bol±? od wagi czy od æwiczenia?
Mnie od æwiczeñ bola³y na samym pocz±tku, po jakim¶ czasie samo przesz³o i teraz jest suuuper

Nie palê od miesi±ca, nie chce mi siê a ju¿ drug± noc pod rz±d ¶ni mi siê, ¿e palê i to w tak dramatycznej otoczce, ¿e Titanic wysiada... ten klimat...po obudzeniu siê to do¶æ zabawne jest

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
to chyba na srodku sie mierzy czy na samej górze? wkurzy³a mnie przem±drza³a znajoma bo siê upiera ze ma w udzie 51cm a ma udziska wiesze od moich i wierzyc mi sie nie chce ze ma mniej centów
wogóle to jestem do DU...y! Nic mi sie nie chce czuje siê jak balon , a ma³o jem ,jestem pod³amana t± moj± skór± bo nie wiem co mam dalej robic ,i jak! wczoraj naoglada³am sie jak wyglada wiszaca skóra po odchudzaniu i przez moment mi sie odechcia³o
u mnie 6 tydzieñ bez zmian!wagowo wiedzia³a m ze jak przestane z si³owni± to gówno z tego bedzie mimo i¿ codzieñ pokonuje rowerem 10km! efaktów nie maaaaaaaa qur... przechodze dziwin± depreche ,zauwazy³am t± witk± skóre dzieki Pani doktor i od tego dnia jeste beznadziejna...... m±¿ mnie wyzywa ze jestem nerwowa a Ja nie potrafie sie opanowac

aha ja ramie teraz mierzy³am pierwszy raz bo widze ¿e ty piszesz i ja mam 31centy na srodku nad ³okciem 26cm

narazie robie sobie ma³± pauze w pisaniu w watku , jak sie ogarnê sama ze sob± to wróce ale postaram siê czytaæ by nie miec zaleg³osci

pozdrowienia

Udo mierzê jakie¶ 5 cm nad kolanem. Na pocz±tku tak idiotycznie zmierzy³±m to i rêkê, te¿ jako¶ 5 cm od ³okcia, teraz siê trzymam tego bo muszê

Od pocz±tku to jest tak:

Biodra -19 cm
Pas - 17
Ramiê - 12
udo - 22

Lady, Ty siê ogarnij kobieto. Co z tego, ze szosty tydzieñ stoisz? Zapie*dalaj za przeproszeniem do roboty, nie trzê¶ siê i nie stresuj, nie my¶l o tym tylko DZIA£AJ! Od my¶lenia mo¿na dostaæ sraczki i zakwasów na mózgu, nie s³uchaj pieprz±cych i zazdrosnych znajomych, która ma 51 cm w kostce i to jak siê ¶ci¶nie, co Ciê obchodzi jaka¶ inna baba - Ty widzisz jak jest, jak ona chce siê poczuæ lepsza to niech siê czuje bo Ciebie przez to nie umniejszy tylko z siebie kretynkê zrobi.
Schud³a¶ du¿o, zastoje siê zdarzaj±, zacznij je¼dziæ po 15, 20 km albo dwa razy dziennie, zale¿y jak masz czas. I przede wszystkim - wyluzuj i nie my¶l tyle o tym, ¿e stoisz w miejscu. Bêdziesz siê ruszaæ to i waga siê ruszy! Robisz to samo co ja przechodzê teraz z moj± przemian± materii po fajkach. Im wiêcej my¶lê o tym, dlaczego nie chodzê ju¿ do kibla dwa razy dziennie - tym bardziej mi siê wydaje, ¿e moje jelita nie pracuj± i tym gorzej one faktycznie pracuj±. Nie my¶l, rób, na serio - takie roztrz±sanie szkodzi. Trzymaj siê kochana

27.02.2012
Stary 2014-07-19, 09:45   #2503
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Mnie od æwiczeñ bola³y na samym pocz±tku, po jakim¶ czasie samo przesz³o i teraz jest suuuper

Nie palê od miesi±ca, nie chce mi siê a ju¿ drug± noc pod rz±d ¶ni mi siê, ¿e palê i to w tak dramatycznej otoczce, ¿e Titanic wysiada... ten klimat...po obudzeniu siê to do¶æ zabawne jest

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Udo mierzê jakie¶ 5 cm nad kolanem. Na pocz±tku tak idiotycznie zmierzy³±m to i rêkê, te¿ jako¶ 5 cm od ³okcia, teraz siê trzymam tego bo muszê

Od pocz±tku to jest tak:

Biodra -19 cm
Pas - 17
Ramiê - 12
udo - 22

Lady, Ty siê ogarnij kobieto. Co z tego, ze szosty tydzieñ stoisz? Zapie*dalaj za przeproszeniem do roboty, nie trzê¶ siê i nie stresuj, nie my¶l o tym tylko DZIA£AJ! Od my¶lenia mo¿na dostaæ sraczki i zakwasów na mózgu, nie s³uchaj pieprz±cych i zazdrosnych znajomych, która ma 51 cm w kostce i to jak siê ¶ci¶nie, co Ciê obchodzi jaka¶ inna baba - Ty widzisz jak jest, jak ona chce siê poczuæ lepsza to niech siê czuje bo Ciebie przez to nie umniejszy tylko z siebie kretynkê zrobi.
Schud³a¶ du¿o, zastoje siê zdarzaj±, zacznij je¼dziæ po 15, 20 km albo dwa razy dziennie, zale¿y jak masz czas. I przede wszystkim - wyluzuj i nie my¶l tyle o tym, ¿e stoisz w miejscu. Bêdziesz siê ruszaæ to i waga siê ruszy! Robisz to samo co ja przechodzê teraz z moj± przemian± materii po fajkach. Im wiêcej my¶lê o tym, dlaczego nie chodzê ju¿ do kibla dwa razy dziennie - tym bardziej mi siê wydaje, ¿e moje jelita nie pracuj± i tym gorzej one faktycznie pracuj±. Nie my¶l, rób, na serio - takie roztrz±sanie szkodzi. Trzymaj siê kochana
sraczke to mam juz kilka dni przez te cholern± lekarke

dzieki kochana Twóje s³owa drukne i przykleje na lodówce
Stary 2014-07-19, 09:56   #2504
ch_aga
Zadomowienie

Lady dziêki. Nie zra¿aj siê brakiem spadków na wadze bo wiesz, ¿e zastoje s± mo¿liwe. Ja na Dukanie pozwala³am sobie na wy¿erê od czasu do czasu. Po to, aby organizm dosta³ kopa i wzi±³ siê do roboty. I dzia³a³o
Aamidale a ja coraz czê¶ciej, po g³upiemu oczywi¶cie, my¶lê o powrocie do palenia Kiedy¶ pali³am, ostatni raz ponad 8 lat temu ale na³óg zawsze pozostaje na³ogiem i czasami mia³am chêæ powrotu do palenia ale teraz to ju¿ wybitnie. Na stare lata mi odbija, bo my¶lê, ¿e pali³abym zamiast ¿reæ i mo¿e bym chud³a. Wiem, ¿e to g³upie i poproszê o bêcki
Pozdrawiam
Stary 2014-07-19, 09:57   #2505
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

admira³ko! to ile Twój narzeczony ma wzrostu, ¿e wa¿y 54 kg?

mój jak pozna³am by³ chudzink± (ale mia³ 185 cm), potem okaza³o siê, ¿e to przez chorobê i jak siê wyleczy³ tak zacz±³ przybieraæ. w coraz mniej spodni siê mie¶ci. postanowi³ siê odchudzaæ. rower ju¿ ma i bêdzie je¼dzi³. jak ze mn± zamieszka to bêdziemy gotowaæ dietetycznie (na parze, czasem co¶ upiec w folii). on ma tylko wielki brzuch reszta jest normalna co wygl±da nieco komicznie moim zdaniem ja mam t³uszcz wszêdzie. no mo¿e nie na stopach

mam dzi¶ 6 dzieñ pseudo g³odówki. wczoraj zaryzykowa³am nawet pulpety z wody bez jajka z sol± i pieprzem oraz kalafiorem. dzi¶ zupa kafiorowa z maleñkim makaronikiem. oczywi¶cie refluksy nie mog± je¶æ nic razowego, otrêbów i du¿o b³onnika co k³oci siê z moj± polityk± ¿ywieniowa.

i próbujê wybraæ rower. znalazlam elegancki super za 1200, ale czy mi jest potrzebny a¿ tak drogi rower?

edit: wa¿enia na razie nie. rano nie mia³am do tego g³owy a ¿e pijê hektolitry wody, tak¿e pewnie bêde 3 kilo ciêzka ni¿ w rzeczywisto¶ci

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2014-07-19 o 10:37
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-19, 10:32   #2506
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
sraczke to mam juz kilka dni przez te cholern± lekarke

dzieki kochana Twóje s³owa drukne i przykleje na lodówce

Idz te jej wywody skonsultuj, na moje wiêkszo¶ci lekarzy i dietetyków zale¿y na tym, ¿eby ludzie chudli mniej i wolniej, przeciez jakby¶my dawa³y sobie radê bez nich...to gdzie by pracowali?

Spoko, ja wiem ¿e czasem jest ciê¿ko, ale Ty jeste¶ kobiet±, która przetrwa wszystko. Mo¿e jeszcze o tym nie wiesz Widaæ nawet po tym co i jak piszesz, ¿e jeste¶ twarda i zdecydowana, wiêc nie daj siê ¶ci±gn±c na dó³ i nie zatracaj siê w ☠☠☠☠☠☠☠asach bo szkoda czasu

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Lady dziêki. Nie zra¿aj siê brakiem spadków na wadze bo wiesz, ¿e zastoje s± mo¿liwe. Ja na Dukanie pozwala³am sobie na wy¿erê od czasu do czasu. Po to, aby organizm dosta³ kopa i wzi±³ siê do roboty. I dzia³a³o
Aamidale a ja coraz czê¶ciej, po g³upiemu oczywi¶cie, my¶lê o powrocie do palenia Kiedy¶ pali³am, ostatni raz ponad 8 lat temu ale na³óg zawsze pozostaje na³ogiem i czasami mia³am chêæ powrotu do palenia ale teraz to ju¿ wybitnie. Na stare lata mi odbija, bo my¶lê, ¿e pali³abym zamiast ¿reæ i mo¿e bym chud³a. Wiem, ¿e to g³upie i poproszê o bêcki
Pozdrawiam
Jak pali³am to jad³am wiêcej ni¿ teraz i zupe³nie w inny sposób chud³am.
Papierosy : zabieraj± kasê, rujnuj± skórê, truj± p³uca, niszcz± kondycjê. Koniec koñców, bêd±c na diecie która ma byæ zdrowa i paliæ papierosy to jak zabraæ sobie dmuchany basenik na pla¿ê i w nim siedzieæ ca³y dzieñ. Albo targaæ paprotkê do puszczy bia³owieskiej. Albo zak³±daæ ananasa na g³owê. Bez sensu.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ

mój jak pozna³am by³ chudzink± (ale mia³ 185 cm), potem okaza³o siê, ¿e to przez chorobê i jak siê wyleczy³ tak zacz±³ przybieraæ. w coraz mniej spodni siê mie¶ci. postanowi³ siê odchudzaæ. rower ju¿ ma i bêdzie je¼dzi³. jak ze mn± zamieszka to bêdziemy gotowaæ dietetycznie (na parze, czasem co¶ upiec w folii). on ma tylko wielki brzuch reszta jest normalna co wygl±da nieco komicznie moim zdaniem ja mam t³uszcz wszêdzie. no mo¿e nie na stopach

mam dzi¶ 6 dzieñ pseudo g³odówki. wczoraj zaryzykowa³am nawet pulpety z wody bez jajka z sol± i pieprzem oraz kalafiorem. dzi¶ zupa kafiorowa z maleñkim makaronikiem. oczywi¶cie refluksy nie mog± je¶æ nic razowego, otrêbów i du¿o b³onnika co k³oci siê z moj± polityk± ¿ywieniowa.

i próbujê wybraæ rower. znalazlam elegancki super za 1200, ale czy mi jest potrzebny a¿ tak drugi rower?

edit: wa¿enia na razie nie. rano nie mia³am do tego g³owy a ¿e pijê hektolitry wody, tak¿e pewnie bêde 3 kilo ciêzka ni¿ w rzeczywisto¶ci
Zgadujê, ¿e to do mnie On jest niewysoki, ma co¶ ko³o 170 cm. Chorowa³ w dzieciñstwie, poza tym walniêta matka o niego nie dba³a, widaæ ¿e mia³ byæ wy¿szy np po d³ugo¶ci r±k i nóg. Jest moim paj±czkiem Namawiam go do pój¶cia do lekarza, ale teraz ma wymówkê - praca. Jest uparty i jak czego¶ nie chce zrobiæ to kombinuje bo nie znosi konfrontacji ze mn± [nie dziwiê siê, jak siê z kim¶ k³ócê to wygl±dam jak Urszula z Ma³ej Syrenki] i tak to ci±gle wychodzi.
Mój ma miê¶nie. I nic wiêcej. Podejrzewam, ¿e ma jakie¶ 3% tkanki t³uszczowej. Jest okropnie silny do swojej postury i wszystko co zje od razu ³aduje mu siê w nogi albo w rêce. Kiedy¶ nas zaatakowali jacy¶ menele i jak jednemu wy³o¿y³ to kole¶ dos³ownie fruwa³ w powietrzu. Przera¿aj±ce.

Ja na stopach te¿ t³uszcz mam teraz ju¿ mniej, ale po moich d³oniach i stopach baaardzo widaæ chudniêcie i tycie

No drogi rower, to fakt. Je¶li faktycznie solidne rowery tyle kosztuj± no to trudno. Jak s± tañsze i dobre to kup tañszy. A to jest normalny czy stacjonarny?

27.02.2012
Stary 2014-07-19, 10:47   #2507
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Mo¿e nisci faceci maj± tak, ¿e rêce im rosn± a reszta nie. mój by³y ma tak samo. jest odrobinê ni¿szy od Twojego obecnego i ma dziwnie d³ugie rêce (a nie byl dmuchany i chuchany oj nie) i parê w rêkach. kiedy¶ na dyskotece (znam to z opowie¶ci) jaki¶ wysoki facet siê do niego rzuca³ to go pchn±³ tak, ¿e przez ca³y korytarz przelecia³. ale wtedy by³ piekarzem, to od wyrabiania ciasta miê¶nie rosn± i ³apy. jest malutki i d³onie ma wielkie

tak w ogóle mój facet (obecny) twierdzi, ¿e nie ma t³uszczu na brzuchu, tylko jest grubo ko¶cisty. a ¿e je ma³o danonków to te ko¶ci siê trzês±

rower trekking. mieszkam na wsi, wiêc wiêkszo¶æ dróg pozostawia wiele do ¿yczenia, mam du¿o dróg polnych. wiêc miejski odpada (s± du¿o tañsze), a górala nie potrzebuje, bo jednak drogi jakie¶ mam. na a¿ takiej wsi nie mieszkam

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2014-07-19 o 10:50
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-19, 11:34   #2508
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Mo¿e nisci faceci maj± tak, ¿e rêce im rosn± a reszta nie. mój by³y ma tak samo. jest odrobinê ni¿szy od Twojego obecnego i ma dziwnie d³ugie rêce (a nie byl dmuchany i chuchany oj nie) i parê w rêkach. kiedy¶ na dyskotece (znam to z opowie¶ci) jaki¶ wysoki facet siê do niego rzuca³ to go pchn±³ tak, ¿e przez ca³y korytarz przelecia³. ale wtedy by³ piekarzem, to od wyrabiania ciasta miê¶nie rosn± i ³apy. jest malutki i d³onie ma wielkie

tak w ogóle mój facet (obecny) twierdzi, ¿e nie ma t³uszczu na brzuchu, tylko jest grubo ko¶cisty. a ¿e je ma³o danonków to te ko¶ci siê trzês±

rower trekking. mieszkam na wsi, wiêc wiêkszo¶æ dróg pozostawia wiele do ¿yczenia, mam du¿o dróg polnych. wiêc miejski odpada (s± du¿o tañsze), a górala nie potrzebuje, bo jednak drogi jakie¶ mam. na a¿ takiej wsi nie mieszkam
Hehe dobre z tymi danonkami

Na tych trekkingowych to siê ju¿ kompletnie nie znam, wiêc nie powiem ale nie zmienia to faktu, ¿e wydaje mi siê strasznie du¿o jak za rower

27.02.2012
Stary 2014-07-19, 11:48   #2509
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe dobre z tymi danonkami

Na tych trekkingowych to siê ju¿ kompletnie nie znam, wiêc nie powiem ale nie zmienia to faktu, ¿e wydaje mi siê strasznie du¿o jak za rower
Aamidale moglabym znowu prosic o wstawienie zdjec do klubu? tylko maila Twojego odnalezc nie moge

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-19, 11:52   #2510
201709081028
Konto usuniête

Jeszcze sie pochwale bo sie wkurzy³am i podje³am decyzje!

Idê do pracy od wrze¶nia! nie bede d³uzej pracowa³a przy kompie w domu.........
ide do ludzi

koniec kurzenia (czyt kura domowa")

I OT
Stary 2014-07-19, 12:10   #2511
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Aamidale moglabym znowu prosic o wstawienie zdjec do klubu? tylko maila Twojego odnalezc nie moge

aamidale@gmail.com

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:

ide do ludzi

I OT

to dobrze, od siedzenia w domu mozna zwariowaæ

27.02.2012
Stary 2014-07-19, 12:14   #2512
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

ide do ludzi

I OT
gratuluje)

Stary 2014-07-19, 12:31   #2513
ch_aga
Zadomowienie

Cytat:
Papierosy : zabieraj± kasê, rujnuj± skórê, truj± p³uca, niszcz± kondycjê. Koniec koñców, bêd±c na diecie która ma byæ zdrowa i paliæ papierosy to jak zabraæ sobie dmuchany basenik na pla¿ê i w nim siedzieæ ca³y dzieñ. Albo targaæ paprotkê do puszczy bia³owieskiej. Albo zak³±daæ ananasa na g³owê. Bez sensu.
Dziêki wielkie.
Stary 2014-07-19, 12:45   #2514
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
gratuluje)

Zdjêcia wstawione

27.02.2012
Stary 2014-07-19, 13:01   #2515
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjêcia wstawione
Dziekuje Ci bardzo
Stary 2014-07-19, 14:35   #2516
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Haha, te¿ pomy¶la³am, ¿e to reklama, dlatego nawet nie odpowiadam ...
My wiemy, ¿e suplementy wspomagaj±ce odchudzanie to tylko strata pieniêdzy .
Cytat:
Wiesz, ¿e ja sama mam problem z dobiciem kalorii .
Mo¿e orzechy? One s± dosyæ kaloryczne, a maj± NKKT, s± zdrowe i ciê¿ko siê opanowaæ .
Na pewno nie wracaj do "¶mieciowego" jedzenia, ¿eby podbiæ kalorie.

Cytat:

Cytat:
No to trudno, bêdê siê mêczyæ .

Cytat:
WOW! Ja to w ogóle nie mam si³y ...
@ + upa³ + bycie wielorybem = dramat

Cytat:

dobra jeste¶

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:

I ¶niadanie [131kcal]
II ¶niadanie[131kcal]
Obiad[456kcal]
Kolacja [374 kcal]

Kurczê, ³adny jad³ospis, gdyby¶ nie poda³a kaloryczno¶ci to bym siê nie spodziewa³a,☠¿e to za ma³o :/.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoodka21 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny.
Moja waga 97
I tak zazwyczaj wstawiam w sobotê tabelkê, np. teraz jest w³a¶nie w przygotowaniu tak¿e siê za³apa³a¶ .
No w³a¶nie, co¶ siê☠ma³o udzielasz .

Cytat:

pozdrowienia
Udo mierzymy w najszerszym miejscu, najlepiej przed lustrem albo z czyj±æ pomoc±, ¿eby na pewno by³o równo .

Rezygnowanie z si³owni to na pewno nie jest dobry pomys³, szczególnie jak masz problemy ze skór± ...

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:

Od pocz±tku to jest tak:

Biodra -19 cm
Pas - 17
Ramiê - 12
udo - 22

za niepalenie, super!!

-22 w udzie? Serio?

Stary 2014-07-19, 14:40   #2517
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

i próbujê wybraæ rower. znalazlam elegancki super za 1200, ale czy mi jest potrzebny a¿ tak drogi rower?

A jak siê czujesz, ju¿ lepiej?

Te¿ mi siê taki rower podoba i siê zastanawiam, bo znaj±c moje szczê¶cie to pojadê nim gdzie¶ raz i mi go ukradn± ;(.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Idz te jej wywody skonsultuj, na moje wiêkszo¶ci lekarzy i dietetyków zale¿y na tym, ¿eby ludzie chudli mniej i wolniej, przeciez jakby¶my dawa³y sobie radê bez nich...to gdzie by pracowali?

Spoko, ja wiem ¿e czasem jest ciê¿ko, ale Ty jeste¶ kobiet±, która przetrwa wszystko. Mo¿e jeszcze o tym nie wiesz Widaæ nawet po tym co i jak piszesz, ¿e jeste¶ twarda i zdecydowana, wiêc nie daj siê ¶ci±gn±c na dó³ i nie zatracaj siê w ☠☠☠☠☠☠☠asach bo szkoda czasu

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Zgadujê, ¿e to do mnie On jest niewysoki, ma co¶ ko³o 170 cm. Chorowa³ w dzieciñstwie, poza tym walniêta matka o niego nie dba³a, widaæ ¿e mia³ byæ wy¿szy np po d³ugo¶ci r±k i nóg. Jest moim paj±czkiem Namawiam go do pój¶cia do lekarza, ale teraz ma wymówkê - praca. Jest uparty i jak czego¶ nie chce zrobiæ to kombinuje bo nie znosi konfrontacji ze mn± [nie dziwiê siê, jak siê z kim¶ k³ócê to wygl±dam jak Urszula z Ma³ej Syrenki] i tak to ci±gle wychodzi.
Mój ma miê¶nie. I nic wiêcej. Podejrzewam, ¿e ma jakie¶ 3% tkanki t³uszczowej. Jest okropnie silny do swojej postury i wszystko co zje od razu ³aduje mu siê w nogi albo w rêce. Kiedy¶ nas zaatakowali jacy¶ menele i jak jednemu wy³o¿y³ to kole¶ dos³ownie fruwa³ w powietrzu. Przera¿aj±ce.

Ja na stopach te¿ t³uszcz mam teraz ju¿ mniej, ale po moich d³oniach i stopach baaardzo widaæ chudniêcie i tycie

No drogi rower, to fakt. Je¶li faktycznie solidne rowery tyle kosztuj± no to trudno. Jak s± tañsze i dobre to kup tañszy. A to jest normalny czy stacjonarny?
Kocham Twoje historie .

Ej, ja mam wra¿enie,☠¿e odk±d przyty³am to stopy mi te¿ przyty³y! Ja to ogóle nie lubiê moich stóp, mam krtótkie kulfonowate palce i malutkie paznokcie. Ewidentne stopy po tacie .

Stary 2014-07-19, 15:03   #2518
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
A jak siê czujesz, ju¿ lepiej?

Te¿ mi siê taki rower podoba i siê zastanawiam, bo znaj±c moje szczê¶cie to pojadê nim gdzie¶ raz i mi go ukradn± ;(.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Kocham Twoje historie .

Ej, ja mam wra¿enie,☠¿e odk±d przyty³am to stopy mi te¿ przyty³y! Ja to ogóle nie lubiê moich stóp, mam krtótkie kulfonowate palce i malutkie paznokcie. Ewidentne stopy po tacie .
Aha, ja mam rozmiar 36, prawie szersze ni¿ d³u¿sze. Nie mam grubych ale szerokie przez ko¶ci, takie ³apowate, plus ogromne podbicie - ¿egnajcie kozaczki

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Haha, te¿ pomy¶la³am, ¿e to reklama, dlatego nawet nie odpowiadam ...
My wiemy, ¿e suplementy wspomagaj±ce odchudzanie to tylko strata pieniêdzy .

Wiesz, ¿e ja sama mam problem z dobiciem kalorii .
Mo¿e orzechy? One s± dosyæ kaloryczne, a maj± NKKT, s± zdrowe i ciê¿ko siê opanowaæ .
Na pewno nie wracaj do "¶mieciowego" jedzenia, ¿eby podbiæ kalorie.

No to trudno, bêdê siê mêczyæ .

WOW! Ja to w ogóle nie mam si³y ...
@ + upa³ + bycie wielorybem = dramat

dobra jeste¶

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Kurczê, ³adny jad³ospis, gdyby¶ nie poda³a kaloryczno¶ci to bym siê nie spodziewa³a,☠¿e to za ma³o :/.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

I tak zazwyczaj wstawiam w sobotê tabelkê, np. teraz jest w³a¶nie w przygotowaniu tak¿e siê za³apa³a¶ .
No w³a¶nie, co¶ siê☠ma³o udzielasz .

Udo mierzymy w najszerszym miejscu, najlepiej przed lustrem albo z czyj±æ pomoc±, ¿eby na pewno by³o równo .

Rezygnowanie z si³owni to na pewno nie jest dobry pomys³, szczególnie jak masz problemy ze skór± ...

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

za niepalenie, super!!

-22 w udzie? Serio?
No serio serio, to nawet po zdjêciach widaæ. Mówi³am, ¿e mi siê miê¶nie wyrabiaj± raz dwa, tylko z wnêtrzem ud jeszcze mam problem. Chcia³abym z ramion tak szybko schodziæ ale niestety

Raz ¿e nie dzia³aj±, dwa ¿e w takich nieatestowanych produktach do odchudzania daj± np pochodne amfetaminy, no sorry to ju¿ lepiej czyst± kreskê po nosie pieprzn±æ - tego nie reklamuj± a o paradoksie mo¿e byæ zdrowiej. Nie mam lito¶ci dla ludzi ¿eruj±cych na czyim¶ problemie a wiem ¿e nie my jedne przegl±damy takie w±tki wiêc od razu zg³aszam, bo w razie jak jaka¶ nierozs±dna odchudzaj±ca siê gówniara zobaczy i bêdzie chcia³a spróbowaæ - mogê tym komu¶ uratowaæ zdrowie. Przynajmniej tak sobie wmawiam

27.02.2012
Stary 2014-07-19, 16:05   #2519
201709081028
Konto usuniête

[QUOTE=Melonade;47371018

Rezygnowanie z si³owni to na pewno nie jest dobry pomys³, szczególnie jak masz problemy ze skór± ...[COLOR="Silver"]

Melonade Ja Nie zrezygnowa³am z si³owni tylko j± zamkneli! s± wakacje mam dwoje dzieci których nie mam gdzie zostawic by jechac do wiekszego miasta na jak±¶ tam si³ownie wiec czekam az we wrzesniu otworz± 5km ode mnie a dzieci beda w szkole i przedszkolu nic i nikt mi wtedy nie przeszkodzi
Jak bardzo juz nie moge doczekac sie wrzesnia!
Stary 2014-07-19, 16:10   #2520
aamidale
Rozeznanie

[QUOTE=LadyDagaMilon;47371 886]
Cytat:
Napisane przez Melonade;47371018

Udo mierzymy w najszerszym miejscu, najlepiej przed lustrem albo z czyj±æ pomoc±, ¿eby na pewno by³o równo ;).

Rezygnowanie z si³owni to na pewno nie jest dobry pomys³, szczególnie jak masz problemy ze skór± ...[COLOR="Silver"

Melonade Ja Nie zrezygnowa³am z si³owni tylko j± zamkneli! s± wakacje mam dwoje dzieci których nie mam gdzie zostawic by jechac do wiekszego miasta na jak±¶ tam si³ownie wiec czekam az we wrzesniu otworz± 5km ode mnie a dzieci beda w szkole i przedszkolu nic i nikt mi wtedy nie przeszkodzi
Jak bardzo juz nie moge doczekac sie wrzesnia!
Pech cholerny z t± Twoj± si³owni±. Ale ruszaj siê tak czy inaczej, z dzieæmi czy bez, nawet ogród piel - cokolwiek

27.02.2012
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.