2007-07-10, 09:25
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Sweterki,"rekawki",torebk i,portfele!Nici,Diverse,H ouse,Cropp,Jansport,Troll !!S-L
CZYTAJCIE ZANIM PATRZYCiE NA ZDJĘCiA!!!!!
Jest to mój pierwszy wątek na Targowisku prosze więc o wyrozumiałość jeśli nie będe szybko odpisywała- trening czyni mistrza Na razie to, co znalazłam sukcesywnie będę dokładała, przede wszystkim, ubrania Proszę o odpisywanie w moim watku. Pozdrawiam 
1) Sweterek różowy Troll rozmiar M/L, dosyć krótki ze ściagaczem na dole i na rękawach [rękawy 3/4, chyba że trafi do bardzo niskiej osoby ] Sweter ten zdecydowanie nie jest do "grzania" raczej jako bluzeczka na wiosenno-letnie wieczory.
2) Czarny zapinany sweter z kapturem House, na rękawach po dwa różowe lampasy, na lewej piersi znaczek pokazany na zdjęciach. Dosyc długi- na mnie, osobie 170cm wzrostu leży bardzo dobrze. Rozmiar L.
3)Różowe długie "rękawki" z Cropp'a.
4) Niebieskie [turkusowe?] "rękawiki" / rękawiczki w czarne czaszki z Cropp'a.
5) Pomarańczowa (nie jaskrawa) torba A4 Diverse. Regulowany pasek.
6) Torebka Jansport granatowo niebieska z wieloma kieszeniami. Regulowany pasek.
7) Torebka House. Z lakierowanej skóry [ koło skóry to nawet nie leżało ]. Trzy kieszenie-główna, mała wewnętrzna [obie na zamki] i zewnętrzna zamykana na zatrzaski. Regulowany pasek [od regulacji troche jest obtary-pokazane na zdjęciach]. Kiedyś została przeładowana i puściły dwa nity podtrzymujące pasek, zostały zaminione na dwie śrubki, których od zewnątrz nie widać. Przez ok.1,5 roku tego nikt nie zauważył,a swoją role spełniało znakomicie
8) Wisiorek-serce. Nieszlachetny. Z niebieskimi dżetami/kryształkami. Duży.
9) Mały błekitny/turkusowy wisiorek-serce [o oryginalnym kształcie]. Wygląda jak przydymione szkło. Zakończenie [oczko] w złotym kolorze.
10) Portfel ze starej kolekcji Nici- osiołek. Szare miłe w dotyku futerko. Na "zatrzask". Dużo przegródek.
11) Beżowy sztruksowy portfelik ze starej kolekcji Nici z logiem na klapie. Zamykany na zatrzask. Dwie duże i dwie małe przegórdki.
12) Portfel- portmonetka. Czerwone, miłe w dotyku futerko. Naszyty miś. Jedna przegrdóka.
NIE MA
13) Różowy portfel z mała klamerką. Bardzo dużo przegródek. LECi DO NATI1050
NIE MA14) Portfel z Anglii (nie zaprzeczam, że w Polsce mogą być dostępne, ale się jeszcze nie spotkałam ). Czarny z narysowaną dziewczynką. Kilka przegórdek. Zapinany na zamek.POSZŁO DO MORELKAAAAA
NIE MA15) Granatowa koszulka Trend Station rozm M-L.
POSZŁO DO MORELKAAAAA
PS. przepraszam za jakość zdjęc, robione są z telefonu.
POSZUKUJĘ:
-ładnego czarnego paska, najlepiej z ciekawą klamrą
-Mario Puzo "Ojciec Chrzestny"
-"Kod Leonarda da Vinci"
-"Pachnidło"Patrick Suskind
-"Wyznania Gejszy"
Ale inne rzeczy też chętnie przemyśle
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY 
Czas edycji: 2007-11-03 o 13:30
Powód: zmiana wishlisty
|
|