Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - (Nie)śmiałość facetów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-26, 20:38   #7
medrca
BAN stały

Dot.: (Nie)śmiałość facetów?

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jakie obmacywać? Pan się spotyka z panią, oboje chcą jakichś sytuacji, są dorośli i wolni. Normalne życie. Co? Pan obmacujący - wow, super, macho. Pani obmacująca - fuj, dała się, ladacznica. Jeżeli ten facet ma takie myślenie, to jest debilem nadającym się co najwyżej na sanitarny odstrzał.
Nie mam zamiaru tego oceniać, piszę jedynie, że mógłby to być jeden z wielu powodów. Aż tak to cie dziwi? To na jakim świecie ty żyjesz? Swoim wyimaginowanym czy masz jakieś okulary feministyczne przed oczami? Tak cie dziwi, że są różnice w podejściu do seksualności między kobietami i mężczyznami? To przykro mi, że w twoim wieku musisz się dowiadywać takich rzeczy, bo nie jest żądną nowością, że przeciętny mężczyzna chętniej pójdzie z nieznajomą kobietą do łóżka, że ma inna tolerancję odnośnie ilości partnerów seksualnych niz kobietą, że bardziej mężczyźni niż kobiety cenią wstrzemięźliwość u płci przeciwnej itd. Przykro mi, że życie nie jest takie jakie byś chciała.

A to jak oceniasz takiego mężczyznę, który inaczej myśli niż ty mało mnie obchodzi.

Edytowane przez medrca
Czas edycji: 2014-07-26 o 20:40
medrca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując