2014-07-26, 20:38
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: (Nie)śmiałość facetów?
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Jakie obmacywać? Pan się spotyka z panią, oboje chcą jakichś sytuacji, są dorośli i wolni. Normalne życie. Co? Pan obmacujący - wow, super, macho. Pani obmacująca - fuj, dała się, ladacznica. Jeżeli ten facet ma takie myślenie, to jest debilem nadającym się co najwyżej na sanitarny odstrzał.
|
Nie mam zamiaru tego oceniać, piszę jedynie, że mógłby to być jeden z wielu powodów. Aż tak to cie dziwi? To na jakim świecie ty żyjesz? Swoim wyimaginowanym czy masz jakieś okulary feministyczne przed oczami? Tak cie dziwi, że są różnice w podejściu do seksualności między kobietami i mężczyznami? To przykro mi, że w twoim wieku musisz się dowiadywać takich rzeczy, bo nie jest żądną nowością, że przeciętny mężczyzna chętniej pójdzie z nieznajomą kobietą do łóżka, że ma inna tolerancję odnośnie ilości partnerów seksualnych niz kobietą, że bardziej mężczyźni niż kobiety cenią wstrzemięźliwość u płci przeciwnej itd. Przykro mi, że życie nie jest takie jakie byś chciała.
A to jak oceniasz takiego mężczyznę, który inaczej myśli niż ty mało mnie obchodzi.
Edytowane przez medrca
Czas edycji: 2014-07-26 o 20:40
|
|
|