Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-27, 20:41   #4676
h4linka
Zadomowienie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to ja założę ten nowy wątek, jak nikt się nie zgłasza. Tylko chyba będzie bez zdjęcia, bo nie umiem go dodać tak ładnie jak dziewczyny
Oddaję zatem nowy wątek w Twoje ręce. Mi dziewczyny zabroniły bo ja zaraz rodzę i nie ogarnę tej fali, która się właśnie zaczęła. Najwyżej przejmę od Ciebie następną część.

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Amber 2,99 kg, 17:01

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47475744]Ja już też bym chętnie urodziła, ale jak dzisiaj dostałam strasznych bóli krzyża to mi się trochę odechciało. Zresztą zastanawiam się czy one czegoś nie przepowiadają, bo ból okropny i od wczoraj coś mi ten krzyż dokucza.... Jak tak mniej więcej bolą porodowe, to ja chyba dziękuję
[/QUOTE]

Też mnie dzisiaj pobolewają plecy, zwłaszcza w krzyżu. W majtkach mam w kratkę, raz się leje jak z kranu a raz jest sucho jak na pustyni, nie bardzo mam pomysł, co z tym zrobić.
Teściowa powiedziała, że coś mi się stało z twarzą i wyglądam dziwnie i źle, tak jakbym miała poród już za sobą i był mega ciężki i wszyscy mi wróżą, że nie doniosę do tej niedzieli.

Byliśmy dzisiaj w sklepie i kupiłam pudełko na smoczek z NUKa. Jestem gotowa i oficjalnie mam już naprawdę wszystko.

Edytowane przez h4linka
Czas edycji: 2014-07-27 o 20:44
h4linka jest offline Zgłoś do moderatora