Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-28, 16:14   #37
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Ja mam baby design mini i jak dla mnie jest super. Nam na pewno posluzy jeszcze dlugo ale Julek jest z tych szczuplaczkow bo wazy obecnie 8800. Jak dla mnie na plus przemawiaja: waga, mozliwosc rozlozenia do pozycji lezacej, powiekszana budka, laczona raczka (wygodniej prowadzi sie jedna reka). Ale najlepiej pojechac do sklepu stacjonarnego i przymierzyc dziecko. W smyku czesto sa na nie promocje

Co do fotelika tez go najpierw ogladalam w smyku a zamowilam przez neta. Mamy tego romera king plus i jest super. Solidny (wazy chyba z 10 kg), ma sporo miejsca, mozna go pochylic zeby spiacemu dziecku glowa nie leciala w dol. Teacherka chyba tez go ma (i zdaje mi sie ze ten sam wzor co my )

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

A w ogóle przepraszam, że się ostatnio nie odzywam, ale podczytuję na bieżąco na telefonie i nie mam kiedy pisać... Moje dziecko wspina się po czym się da, a szczególnie upodobało sobie moje nogi Sam siadać ani myśli, choć posadzony siedzi bardzo stabilnie i z siadu bez problemu przechodzi do pozycji czworaczej Poza tym potrafi już raczkować ale zwyczajnie mu się nie chce. Już kilka razy przyłapałam go na tym, że zrobił kilka kroczków na czworaka a później hop na brzuszek i pełza. Ale co się dziwić skoro pełza już 3 miesiące więc mu tak wygodniej W piątek mamy wizytę u neurologa i aż jestem ciekawa co powie na to moje dziecko, bo zachowuje się tak jakby ominął etap siadania... Chociaż patrząc na niektóre wątkowe dzieciaczki, które już równo zasuwają to Julcio i tak mało potrafi...

Poza tym spieszę powiedzieć że mamy dwa kolejne zęby. Także wynik taki - 6 zębów w ciągu 2 miesięcy (1 ząb/1,5 tygodnia ) Także jak nie chciały długo wychodzić, tak idą wszystkie naraz

Edytowane przez pszczoua
Czas edycji: 2014-07-28 o 16:08
pszczoua jest offline Zgłoś do moderatora