Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-29, 17:34   #2114
jolanT
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
JolanT nie bierz tak tego do siebie
To byla odpowiedz na to, ze ktos tam nie lubi Niemcow, wiec ja napisalam za co nie lubie Polakow (specjalnie w cudzyslowiu) nie lubie generalizowania, a Niemcow tych prawdziwych wystarczy poznac -stoja za soba murem
To bylo narzekanie z przymruzeniem oka, napisalabym jeszcze jak sie do mnie ekspedientka w zabce zachowala, jak zapytalam czy rachunek jest w porzadku - ale w takim razie sobie odpuszcze (a ja z tych megauprzejmych prosze dziekuje czy moge przeszkodzic.. )
No a wczraj w restauracji w deserze mialam splesniala maline hehe..
spoko ale lepiej juz nic nie pisz

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
A to moja Miszka Miki:
super Mycha

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Hej
Dzieki
Byłam dziś u gina i wszystko jest w porządku pomimo tych bóli - chciałam, żeby mnie zbadała bo ja z tych przewrażliwionych Dziewczyna mojego brata ma leżeć bo może w każdej chwili urodzić szpitalem też ją straszyli. Termin na listopad Dlatego się troche przestraszyłam że jakby się szyjka skracała czy coś to niefajnie bym miała. Nie wyobrażam sobie leżenia przy K
Ale na szczescie wszystko pieknie trzyma

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Smoczkowe mamy,co robicie ?

Ndrobiłam
No dobra to jeszczekilk pytan:
Czy Wasze dzieci jedza już dorosłe ejdzenie-obiad,czy nadal im gotujecie specjalnie?(chodzi szcególnie o mielone,schabowe,smazone piersi itp)
Czy duzo z Was tak jak mynocnik to tylko zdaleka,bezkijanie podchodz...0% skuteczności w nauce
ja tez póki co żyję naiwnością
na razie nie myślę o tym ale tak sobie myślę, że gdy zakuma zrobię jej jakieś cudowne pudełeczko i pokaże, że tam smoczek chodzi spać.. może sie uda
na razie niech sobie trzyma

E. je z nami. mięsko, rybę obieram z panierki

u nas z nocnikiem to samo.. siada fajnie w pampersie ale jak tylko posadzę na goliznę to ucieka.. próbowałam już wszystkiego.. a może nie? jakieś pomysły? chętnie poczytam

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
uuuffffff. nie tylk my taka marchwiowa patologia

my różnosmakowa patologia wiśnia jabłko wielosmaki.. zawsze pół na pół z wodą.. ale samą wodę też często pija..

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Hej,

w biedronce jest promocja na pampki dada 2 op. za 50 zł jakby ktos coś chciał

Chwalę mojego syneczka. Mówi ładnie nie ma, lala, tata, mama, baba, brum.. i tak fajnie mu to wychodzi... po za tym dużo po swojemu opowiada jestem z niego dumna.
Od kilku dni robi przewozy z przyczepki na wiekszy samochod, wklada wszystko i wozi.. wydajac dziwne dzwieki przy jezdzie. W samochodzie kreci kierownica, wklada kluczyc i chce brum mowi ze chce... wlacza kierunkowskazy i awaryjne swiatla.. szok. Bierze kabel od odkurzacza i ciagle do gniazka ale wie gdzie jest zabezpieczenie wiec ciagnie ten odkurzacz tam gdzie puste gniazko... jest pudzianem nosi rozne rzeczy nie wiem skad ma tyle sily.. zabraniam mu bo np. taboret chce podniesc no i duze autko.. jest cwaniakiem..ale i kochanym bakiem. Polubił czytanie i opowiadanie jest zainteresowanie krótkie ale 100 %. Pomimo tego, że jest rozpieszczony i pracuje nad tym.. (bo tak rano chce na dwor ze az tupie nogami i bije nas komicznie to wyglada ale wiem ze musze cos z tym zrobic wiec mu tlumaczymy... moj maz zla taktyke ma wychowawcza bo chce zeby bylo jak w wojsku walcze troche z tym ale i nie pozwalam, staram sie nie pozwalac na wielerzeczy.... Kocham Go. [COLOR="Silver"]
aaa super
E. tez polubiła opowiadanie.. jak opowiadam jej bajkę i usłyszy "baba jaga" to się chichra niemożliwie ale uważnie słucha..

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora