2014-07-30, 08:20
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 317
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Oldzinx... szczerze to nigdy nie stwierdzilismy, że na 1 dziecku zaprzestaniemy... więc co Bóg da i czas pokaże... obecnie sytuacja musi sie ustabilizować.. finansowa bardziej.. gdyby czasy były pewniejsze to pewnie bez zastanowienia by¶my się zdecydowali na kolejny cud.. no ale jeszzcze chwilka. Przeprowadzilismy sie, maly rosnie jak na drozdzach 12 sierpnia skonczy 16 miesięcy ale czas ucieka
Powodzenia i pisz co u Was.. dużo odpoczynku.. no i prosimy o zdjecie Tomeczka Fasolki pozdrawiam 
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------
Agateczka super, brawa za postepy synkusia oby tak dalej.. na z±bki raczej reguły nie ma różnie wychodz±.. u nas teraz co¶ idzie jest jęk czasem... 
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Tasia34
Ja tylko 2 rzeczy, bo na tablecie pisze -
Oldzinx - olbrzymie, podwojne GRATULACJE!!! 
Cudownie!  Bedzie gites, na poczatku zawsze jest strach, pozytywne odczucia przychodza pozniej
I po drugie - mam leciusienkie podkrwawianie, gin powiedzial, ze zapewne "skurczyki" sie zaczely...  Mowilam, ze nie doczekam tej cesarki...  Oby do czwartku (ktg i usg)! W razie czego IP.
|
Kciuki Czekamy na wie¶ci.
|
|
|