Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-07, 09:39   #3899
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

hej hej witam was
u mnie znowu dzisiaj chłodno i przyjmnie może znowu wyciągnę mojego P na spacerek
kurde ale miałam dzisiaj sen śniło mi się że urodziłam blixniaki dziewczynke i chłopczyka. Córcia miała taaaaakie długie i czarne włoski ale ryczały jak mało kto i codzinie o 1w nocy musiałam im robić jedzonko bo ich tak nauczyłam tylko liczyłam ile godzin nie jadły żeby nie przesadzić żeby mi z głodu nie padły
masakra jakaś

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Pochwale sie jak mnie wlasnie wybrzuszylo
ale super piękny już masz

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
j
oj tak kupka zdecydowanie wyczuwalna

Dziewczyny wy tu o obiadkach domowych a mnie na samą myśl na bierze- tak mi się w ciąży poprzestawiało

Elvira super bobo nóżki chyba wyprostowało
a powiedz mi czemu akurat na obiadki? to co Ty jesz??
no kupki sa feee

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
U mnie z apetytem ciężko, ostatnio często mam mdłości ale na szczęście na tym się kończy, unikam domowych obiadków ale z rana też muszę cały czas się pilnować i zaraz po przebudzeniu zjeść śniadanie ( płatki z mlekiem, z czymś innym też mogło by być ciężko :p )

Nie męczy was katar z rana? U mnie mega katar to normalna w ciąży
co do kataru z rana to masakra nie mogę aż oddychać przez nos tak do godziny po przebudzeniu

Linda, ale cyndolisz głupoty jak tak możesz o sobie mówić? jak Ty chcesz się na spacerek wybrać jak ja nie będę wiedzieć jak wyglądasz?
a co Cię tak dlugo nie było? aż się zastanawiałam co się dzieje

Simonee, heeej
o rety to tani ten wózek są takie ceny??

Lilijka, Ma.ko, bidulki

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam znowu oglądać wózki i jestem zawiedziona bo w sklepie nikt się mną nie zainteresował i będę musiała sama poszukać info w necie. Nowe typy to peg perego i chicco - tylko ich wagę muszę posprawdzać bo nie było kogo zapytać, wszyscy niby zajęci porządkowaniem sklepu... No trudno, najwyżej pójdę do innego sklepu
Kupiłam sobie też na próbę bio oil i się zaczęłam smarować - zobaczymy jak długo...
słyszałam o tych chicco ale ja już zgłupiałam co do tych wózków, my na 1 pięptrze mieszkamy to jakoś będę je wnosić bo wszystkie mniej więcej po 10kg ważą o stelaż mi chodzi
o to smarj smaruj i czekam na opinie
bo oliwa BabyDream mi sie kończy