Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-07, 11:45   #660
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Bry Dzień!
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Yss skoro byla chcica to moze i owu byla.
Powiem Ci, że nadal nie mam pewności. Temperaturki nie takie. Poczekam jeszcze trochę. Mi tam się nie spieszy, po prostu mizianie bez gumek fajniejsze.

Giana Trzymajcie się tam! Oby ten pediatra był jakiś z głową.

Coffee No to chyba w końcu czas najwyższy. Kciukuje żeby to było to i sprawnie poszło

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość

Dziewczyny muszę się pochwalić że moją corcie Wiktorie nauczyłam jeździć na rowerze poszła raz wczoraj i zalapala z tym że dwa lata temu byłam z nią jakieś 3 razy i nie chciała jeździć a teraz proszę i już ładnie jeździ
Już z samego rana pytała się czy idziemy na dwór na rower
Ale super!!!

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Mój synek kończy dzisiaj 4 miesiące
Gratulację za 4 miesiąc.

Ja wstałam, piję kawę. Chyba poćwiczę... pogody nie ma.
TŻ wczoraj na pytanie, co na obiad zaczął się rozmarzać o schabowym. Już nie mówię, że jemy je wyjątkowo rzadko, bo za dużo węglowodanów i tłuszczów. Inna sprawa, że takiego surowego mięsa nie dostanę tu pewnie do września. Taka głupia mania, że jak jest lato to mają wszystko tylko w marynacie na grilla. Także chyba nici z jego marzeń obiadowych. Poza tym prawie zawsze jest z kością i z 1 cm warstwą tłuszczu, bo oni tutaj tego nie obcinają . Pójdę, zobaczę żeby nie było. A jak nie to będę musiała coś wymyślać. Może cudem karkówkę dostanę, to zrobię według przepisu Lili.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora