2014-08-07, 18:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
Napisane przez Indra83
Ja się jeszce zastanawiam nad wkładkami laktacyjnymi wielorazowymi, jak już mi się laktacja ustabilizuje.
|
Jakie to wkladki?
Indra nawet bym sie nie zastanawiala przez chwile ze szpitalem bardzo Ci zazdroszcze i jeszcze ciocia połozna...
co do tycia nie pomoge, ja startowalam z duzo zaduzą waga dlatego mialam sie pilnowac, szczerze to jem w miare normalnie, pozatym, ze nie jem wieczorem ale to dlatego, ze nigdy nie umialam jesc na noc i przytylam 6 kg do tej pory, gin nic nie mowi ani ze to malo ani ze duzo, boje sie tylko co bedzie dalej....
Zroobilam dzisiaj zakupy zycia weszlam po pracy do tesco po zakupy i z ciekawosci wlazlam na dzial z ciuchami pogrzebac, jako, ze nie chcialam kupowac biustonosza do karmienia poszlam obejrzec czy jest cos w przecenie - mysle sobie bedzie jakis tani to kupie na wszelki wypadek jakby mi sie odmienilo...i znalazlam dwa za cene UWAGA !! 2,7o zł myslalam, ze to 12,70 a przy kasie niespodzianka i tak oto jestem szczesliwa posiadaczka dwoch bialych bawelnianych biustonoszy do karmienia...(zaden szal)
Potem weszlam do textil marketu - dziwny sklep zobaczylam go ostatnio przypadkiem, a tam zakupilam 10 par skarpetek dzieciecych po 0,99gr/para w jednolitych kolorach (polowalam na takie) i bez mocnych sciagaczy na dodatek wyprodukowane w polsce - nie w chinach jestem z siebie dumna dzisiaj 
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------
Aaaa i bylam w rosssmanie i tam sa te podklady poporodowe Bella....jejciu jakie one sa wieeeeelkie nie widzialam czegos takiego nigdy
I pytanie do Was, ktos pisal ze kupowal w rossmanie te podklady do przewijania (sa teraz w promocji) i stosowal tez w szpitalu jako podklad na lozko..??
Ale one z tego co widzialam sa jakies kolorowe w sloniki itp.. nadaja sie do tego?
Wkladki laktacyjne w rossie sa w promocji i pieluchy pampers ale od 2 te biale..
Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-08-07 o 18:41
|
|
|