Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-07, 18:47   #4259
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Ja się jeszce zastanawiam nad wkładkami laktacyjnymi wielorazowymi, jak już mi się laktacja ustabilizuje.
Jakie to wkladki?
Indra nawet bym sie nie zastanawiala przez chwile ze szpitalem bardzo Ci zazdroszcze i jeszcze ciocia połozna...

co do tycia nie pomoge, ja startowalam z duzo zaduzą waga dlatego mialam sie pilnowac, szczerze to jem w miare normalnie, pozatym, ze nie jem wieczorem ale to dlatego, ze nigdy nie umialam jesc na noc i przytylam 6 kg do tej pory, gin nic nie mowi ani ze to malo ani ze duzo, boje sie tylko co bedzie dalej....

Zroobilam dzisiaj zakupy zycia weszlam po pracy do tesco po zakupy i z ciekawosci wlazlam na dzial z ciuchami pogrzebac, jako, ze nie chcialam kupowac biustonosza do karmienia poszlam obejrzec czy jest cos w przecenie - mysle sobie bedzie jakis tani to kupie na wszelki wypadek jakby mi sie odmienilo...i znalazlam dwa za cene UWAGA !! 2,7o zł myslalam, ze to 12,70 a przy kasie niespodzianka i tak oto jestem szczesliwa posiadaczka dwoch bialych bawelnianych biustonoszy do karmienia...(zaden szal)

Potem weszlam do textil marketu - dziwny sklep zobaczylam go ostatnio przypadkiem, a tam zakupilam 10 par skarpetek dzieciecych po 0,99gr/para w jednolitych kolorach (polowalam na takie) i bez mocnych sciagaczy na dodatek wyprodukowane w polsce - nie w chinach jestem z siebie dumna dzisiaj

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Aaaa i bylam w rosssmanie i tam sa te podklady poporodowe Bella....jejciu jakie one sa wieeeeelkie nie widzialam czegos takiego nigdy

I pytanie do Was, ktos pisal ze kupowal w rossmanie te podklady do przewijania (sa teraz w promocji) i stosowal tez w szpitalu jako podklad na lozko..??
Ale one z tego co widzialam sa jakies kolorowe w sloniki itp.. nadaja sie do tego?

Wkladki laktacyjne w rossie sa w promocji i pieluchy pampers ale od 2 te biale..

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-08-07 o 18:41
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora