buty
1. nowe z metką platformy new yorker. rozmiar 36. wkładka 23 cm. obcas ok 11 cm, platforma 1,5 cm. metki, brak tej z ceną. (kosztowały 129 zł) mała wada, którą zauważyłam - odrobinka kleju na bucie. nie tykam tego, bo boję się, że coś zniszczę. widać jednak, że buty nie były noszone. oddam najchętniej za czarne koturny zamszowe
2.
beżowe czółenka. mam z wymiany, są piękne, ale niestety pół rozmiaru za duże
żałuję, bo są☠piękne. klasyczny krój i kolor. rozmiar oceniam na 36,5: dla 37 za małe, dla 36 odrobinę za duże. stan widoczny na zdjęciu. od wewnętrznej strony mają ryskę na obcasie i lekko zdarte fleki. chętnie bym oddała za takie same czółenka w rozmiarze 36. mają skórzaną wkładkę w środku.
3. mam a zamianę piękne buty marki nike, kultowy model air max ltd 2. ten model ltd akurat rzadko spotykany, mega klasyk. kupowane za 400 zł.
ROZMIAR 35,5, natomiast ja polecam na 36 - nosze taki rozmiar i nic buty nie uwieraja.
wszelkie wady widoczne na zdjęciach. czarne ryski, widoczne a butach w kilku miejscach, są podobno do zmycia. buty zabrudzily się w trakcie przeprowadzki. przetarty srodek w niczym takze nie przeszkadza, buty sa wciaz bardzo wygodne, nie uwieraja, nic.nie mam obecnie kleju zeby buciki pdkleic, ale przy jezyku sie przyda, wiecej nic nie zawazylam. ogolnie buty sa uzywane i noszone, ale wciaz jeszcze dlugo komus posluza, bo bardzo dobrze sie je nosi, biega w nich.
ODDAM TYLKO ZA MARKOWE PERFUMY LUB TRAMPKI CONVERSE 36, ciuchy aloha from deer/msbhv/local heroes.