|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 90% pozyt.
|
Dot.: modny SIERPIEŃ z VSVP! estee lauder miętowa koszula, platformy i więcej! <3
zbliżenie bluzy hollister
spodnie, spódniczki
3. neonowa spódniczka jane norman, rozmiar S, jest lekko rozciągliwa. na zdjęciu starałam się ukazać, że jest zakładana, tiulowa, składa się z kilku warstw, tył gładki. w stylu asos. stan BDB+, nie nosiłam jej.
4. dokładam bieliznę! za nią szukam innej, koronkowej, bez duszek, drutów. kolory pastelowe lub klasyka: czern, biel, czerwien, bez. rozmiar XS/70a.
- bardotka marks&spencer, pięknie leży, koronkowo-satynowa, z ładnymi wykończeniami. stan oceniam na bdb-, gdyż☠ma malutkie zaciągnięcie z przodu - podobno da się to naprawic, nie próbowałam, bo stanik już mi nie pasuje rozmiar 32B/70b
- bralet w limonkowym kolorze (zielono-żółty), rozmiar 70b i na taki pasuje. zapinany z przodu, kupiony w szwecji w sklepie lindex. stan oceniam na bdb-, jak to koronka, kilka niteczek wystaje, ale nie jest to aż tak bardzo widoczne.
- h&m brązowy, piękny stanik do sukienek z głębokim dekoltem. rozmiar 75A. stan bdb+.
- bardotka h&m, 75B, marszczona, czarna w drobne, pudrowe kropeczki. pięknie leży, gdyby nie była za duża, to bym nie oddawała. nie posiadam do niej ramiączek, bo brakowały mi w innym staniku
- kremowy, koronkowy bandażowy stanik z bieliznianej linii marki bik bok, rozmiar XS/S. jednak mi nie pasuje. stan idealny
Edytowane przez VSVP
Czas edycji: 2014-09-22 o 22:33
|