Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie! - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-12, 10:42   #4689
kordelka85
BAN stały

Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
też masz problemy z tarczycą czy kontrolnie?

:
No mam, ale nadczynnosc, czasami jest dobrze, czasami fiksuje i musze kontrolowac od czasu do czasu.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
To i ja też takie zamawiam
Syn tak ulewał że musiał pić mleko Bebilon AR (przeciw ulewaniom)
To moj tez takie pil, ale Hipp

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:

Gdzie się podziała Violino? Dawno jej nie było

Właśnie oglądałam "Ciążę z zaskoczenia" i babeczka urodziła bliźniaczki w kibelku nie wiedząc że jest w ciąży
Tez sie zastanawiam nad violino.

Widzialam ten program i wiekszosc kobiet tam miewala jakies grube problemy zdrowotne i dlatego nie zauwazyly ciazy, albo pomylily ciaze z objawami.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Trzeba by się było postarać bardzo, ale nie ma rzeczy niemożliwych

Co myslicie o wiaderkach do kąpieli?
Bylo na szkole rodzenia prezentowane ale mnie nie przekonalo.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Mysle ze na krótko posłuży i szkoda na nie kasy. Poza tym jakoś mycie dziecka w nim wydaje mi sie skomplikowane. U nas wanienka służyła do ok 10-11 msc potem małą zaczęłam kąpać normalnej wannie. Gdybym wanny nie miała to na pewni dłużej bym korzystała i polecam mimo wszystko kupic stelaż do wanienki, bo schylanie sie do dziecka zeby umyć to musi być koszmar w szczególności w pierwszym okresie, chyba ze macie jak postawić wysoko wanienkę.
To i tak dlugo, u mnie 4 miesiace.Potem mialam taki piankowy lezaczek i w brodziku pod prysznicem, a od 8 miesiecy to juz bez lezaczka tylko wsadzam do brodzika.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Własnie dziecko w tym wiaderku jakieś takie... biedne. Więc wanienka
A taki otulaczek jak np. ten: http://allegro.pl/motherhood-rozek-b...488488752.html ? Jest sens, będę używać?
A nie lepiej rozek na zime?
Jak juz to bym sie wstrzymala bo moze trsafic sie dziecko co nie lubi byc opatulone.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora