Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie! - III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-11, 22:18   #4651
agolandia
Raczkowanie

Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!

wracam do normalności Jestem teraz na zwolnieniu, więc będę częściej was odwiedzać.Doszłam już do siebie, zaczęłam trochę czytać co u was. I tyyyle się działo!
Natka, Kordelka- wielkie gratulacje!!!!

Wydaję mi się, że Melisce i Ewuni już gratulowałam dwóch kreseczek, ale na wszelki wypadek jeszcze raz dziewczyny gratuluję z całego serca

U mnie ostatnia @ zaczęła się 19.07 i wypadałoby, że 17-18.08 będzie następna. Ale miałam tyle stresu przez ten wypadek, że nawet nie liczę na nią o czasie. Już mi się tak ładnie cykle wyregulowały, a znów coś. Ale przecież nie zaplanowałam tego

Dobrej nocki idącym spać, a ja wracam do czytania dalej, bo chcę wiedzieć, co jeszcze się wydarzyło

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Kocurro- ale super masz fryzurkę ja też muszę skoczyć obciąż włosy, bo grzywka mi odrosła i wyglądam już jak mocno zarośnięty człowiek

Aniutka- koleżanka, którą kontrolowali z zusu miała swoją firmę, czy pracowała na umowę? I czy umowa na czas określony? Czy oni robią to według jakiegoś klucza? Że ktoś krótko pracuje?
Wśród moich znajomych w ostatnim czasie wysyp ciąż i jedyną, którą skontrolowali to ta, która miała swoją firmę założoną 5 miesięcy przed ciążą, poszła na zwolnienie od 5 miesiąca i miała kontrolę. A po macierzyńskim poszła jeszcze na zwolnienie lekarskie na kręgosłup (miała z nim spore problemy jeszcze przed ciążą, a potem się pogorszyło), to podważyli zasadność zwolnienia.

I z tego, co mówiła, to jeśli kontrolerzy cie nie zastaną, to możesz pójść do lekarza, apteki, czy do sklepu po artykuły niezbędne do życia i jeśli ktoś nie może tego zrobić, ale uwaga: wymagali paragonu, albo zaświadczenia od lekarza, że byłaś (ale np. nie byłaś zapisana). Aneczka-właśnie można było spać

Aniutka i pracodawca, który ociąga się wysłaniu zwolnienia czasem właśnie powoduje to, że prędzej kontrolują, albo to on nasyła kontrolę, bo tak też się zdarza...

Nie wiem, może to będzie nie miłe, ale część moich współpracownic, koleżanek od razu szło na zwolnienie po potwierdzeniu ciąży. Bez żadnych problemów ze zdrowiem, zagrożeniem ciąży, czy ciężkiego stanowiska pracy. Mówiły, że chcą odpocząć i im się to należy. To były słowa kilku nie znających się kobiet.
Może zmienię zdanie, gdy będę w ciąży, może będę ją znosić wyjątkowo źle i też będę inaczej mówić, ale ja lubię moją pracę i zwyczajnie szkoda byłoby mi być na zwolnieniu tak na wszelki wypadek, bo ominęło by mnie tyle ciekawych rzeczy. Nie chcę żadnej z was urazić, bo to wasze decyzje. Inaczej bym mówiła pracując fizycznie, czy stresując się codziennie, albo mając buca za szefa.

Popatrzyłam na wasze ciążowe brzuszki i pięknie urosły odkąd je ostatnio oglądałam widzę, że kompletujecie wyprawkę
kuzynka kupowała spodenki i body w lidlu i była zadowolona z jakości- widziałam w gazetce, że będą dziecięce rzeczy, może i wam się spodobają.
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 05:43   #4652
dorotape1987
Wtajemniczenie

Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!

dzien dobry witam sie w 6 miesiacu jeeezunciu jak to leci dopiero co sie dowiedzialam w 5tygodniu
kocurek ja tez nienawidze oddawac krwii i nigdy nie patrze no ale w ciazy to normalne i trzeba jakos sie owsoic z tym
nati grochoweczka mniaaaam ja wczoraj mialam mamuta z maselkiem i bulka tarta pyszny byl ale brzunio bolal masakrycznie
aniu czekamy na foto odpicowanego pokoju noi kciuczki za psiaczka zeby poszlo sprawnie
witam asgus zeby jednak malpa sie nie rozregulowala i wszsytko bylo tak jak bylo dobrze ze jestes juz z nami a jak maz????
noi w ramach marudzenia to tak mnie dzis bolaly plecy ujjjj cala noc oby to tylko tak jednorazowo bo inaczej lipa bedzie ani poduszka ani nic nie pomoglo a masci to chyba niebardzo nie????
haha noi moj maz najlepszy od dwoch dni chyba strasznie przezywa cale to swoje szkolenie, wyjazd,nasza rozlake i sni mu sie ze go zdradzam w jego obecnosci i caluje sie z innymi bidoczek nosz niemam co robic tylko z innymi sie prowadzic
ksuwcia czekam na wiesci
guerka buzi jak zebol?????

Edytowane przez dorotape1987
Czas edycji: 2014-08-12 o 05:45
dorotape1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 07:01   #4653
kocuro88
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Aguś super że juz jesteś z nami
Oby cykl sie nierozregulował.
A jak tam Twój mąż?

Dorotko ale ten Twój mąż ma sny
Kochana gratuluje 6 miesiąca
Jeszcze troche i pojedziesz na porodówke

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

ale tu cisza

Może nastepny wątek pójdzie nam szybciej
Bo ten strasznie męczymy
Stary 2014-08-12, 07:17   #4654
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
:

Aniu Aneczko mam nadzieję, że wcześniejsza teoria się potwierdzi z córeczką chyba Ty pisałaś o tym, że te badania pokazały, że tylko odczucia matki sprawdzały się w 100% a z historii - moja koleżanka jeszcze w dzień przed porodem na usg miała powiedziane, że będzie chłopiec a ma córeczkę

Martuś ładna pomyłka z tym pobraniem krwi bidulko dasz sobie radę

a:
Niekoniecznie, moje przeczucia sie nie sprawdzily, predzej tatusia.

Z ta krwia to tak jest w obcym kraju, ze czlowiejsie czasami nie dogada.Maz pojechal po pracy oddac im ta kre i sie chwalil koledze, ze zostal przyjety do ginekologa .Bo tutaj labolatoria sa porzy lekarzach, nie, ze sie osobno gdzies lata.

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Ubranka dzisiaj kupowałam Unisex, żeby się przydały w każdej z opcji No tylko wiatróweczkę chłopską wzięłam, bo r.68 więc na wiosnę by była, a jak nie to na allegro bez problemu pojdzie
Sliczne, ale te co ostzatnio kupowalas tez od biedy nadaja ie na chlopaka, nie maja zadnych falbanek, serduszek ani typowo babskich emblematow.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 07:22   #4655
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dzień dobry
U nas noc lepsza bo chłodniej było
Upały mi uszami wychodzą już. Oby się skończyło jak najszybciej.
Żaneta to jutro beta?
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 07:25   #4656
kocuro88
Zakorzenienie

u mnie też dziś własnie chłodniej

Tak jutro ide zrobic Bete!
Stary 2014-08-12, 07:27   #4657
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Swoją drogą to ciekawe jaka bedzie wiosna w przyszłym roku, po ostatnich latach to nie wiadomo czy sie spodziewać upału czy śniegu w razie co to po córce mam kombinezon różowy
Ja mam pod koniec marca to mrozu nie bedzie(zreszta u mnie malo duzych mrozow).Raczej na 90 procent wielkie ulewy, nawet sie nie nastawiam na spacery.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry witam sie w 6 miesiacu jeeezunciu jak to leci dopiero co sie dowiedzialam w 5tygodniu
?
Gratuluje, ja witam w 8mym tygodniu.
Ten czas to za szybko leci,ja bym chciala, zeby sie troche dluzyl.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 07:29   #4658
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
dzien dobry witam sie w 6 miesiacu
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Będę mocno trzymać

kordelka również gratulacje będzie uciekać ten czas bardzo

Ja już też po badaniu krwi, zrobiłam dodatkowo prolaktynę ale nie wiem czy do Wro nie będą wysyłać ale tarczycowe dostanę po południu..

Chyba zaczynam się nakręcać, kolejny dzień czuję jajniki bardzo

Edytowane przez malinOla1
Czas edycji: 2014-08-12 o 07:32
malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 07:34   #4659
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Dzień dobry
U nas noc lepsza bo chłodniej było
Upały mi uszami wychodzą już. Oby się skończyło jak najszybciej.
Żaneta to jutro beta?
Dajcie mi pare stopni bo u mnie sie zimno zrobilo, nawet 20 nie ma, nie wiem chyba juz tak zostanie

Mam ochote na salami i rzodkiewke, ale boje sie zjesc, ze bedzie
Dzisiaj znowu nie moge spac, akurat jak nie musze wstawac to bezsennosc, zaczynam doceniac spiacego do 12tej synka bo troche dojde do siebie zanim on wstanie.

P.S.Mozna te emotki jakos poustawiac, zeby rzygi miec blizej?

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Dzisiaj mam wyniki tarczycowe.

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Agolandia super, ze wrocilas.
Stary 2014-08-12, 07:50   #4660
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Zaliczyłam pierwsze otwarłam lodówkę zrobić sobie śniadanie i zapachy szynki sprawiły że musiałam pędzić w stronę łazienki
Mała bidulka nie wiedziała co się dzieje i przytulała się do mnie do pleców
Stary 2014-08-12, 07:52   #4661
ANNASAR
Zakorzenienie

Dzień doberek no lepiej się spało Ewuś masz rację ja zawiozłąm syna do przedszkola i chyba się jeszcze zdrzemne

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość

wracam do normalności Jestem teraz na zwolnieniu, więc będę częściej was odwiedzać.Doszłam już do siebie, zaczęłam trochę czytać co u was. I tyyyle się działo!
Natka, Kordelka- wielkie gratulacje!!!!

Wydaję mi się, że Melisce i Ewuni już gratulowałam dwóch kreseczek, ale na wszelki wypadek jeszcze raz dziewczyny gratuluję z całego serca

U mnie ostatnia @ zaczęła się 19.07 i wypadałoby, że 17-18.08 będzie następna. Ale miałam tyle stresu przez ten wypadek, że nawet nie liczę na nią o czasie. Już mi się tak ładnie cykle wyregulowały, a znów coś. Ale przecież nie zaplanowałam tego

Dobrej nocki idącym spać, a ja wracam do czytania dalej, bo chcę wiedzieć, co jeszcze się wydarzyło

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Kocurro- ale super masz fryzurkę ja też muszę skoczyć obciąż włosy, bo grzywka mi odrosła i wyglądam już jak mocno zarośnięty człowiek

Aniutka- koleżanka, którą kontrolowali z zusu miała swoją firmę, czy pracowała na umowę? I czy umowa na czas określony? Czy oni robią to według jakiegoś klucza? Że ktoś krótko pracuje?
Wśród moich znajomych w ostatnim czasie wysyp ciąż i jedyną, którą skontrolowali to ta, która miała swoją firmę założoną 5 miesięcy przed ciążą, poszła na zwolnienie od 5 miesiąca i miała kontrolę. A po macierzyńskim poszła jeszcze na zwolnienie lekarskie na kręgosłup (miała z nim spore problemy jeszcze przed ciążą, a potem się pogorszyło), to podważyli zasadność zwolnienia.

I z tego, co mówiła, to jeśli kontrolerzy cie nie zastaną, to możesz pójść do lekarza, apteki, czy do sklepu po artykuły niezbędne do życia i jeśli ktoś nie może tego zrobić, ale uwaga: wymagali paragonu, albo zaświadczenia od lekarza, że byłaś (ale np. nie byłaś zapisana). Aneczka-właśnie można było spać

Aniutka i pracodawca, który ociąga się wysłaniu zwolnienia czasem właśnie powoduje to, że prędzej kontrolują, albo to on nasyła kontrolę, bo tak też się zdarza...

Nie wiem, może to będzie nie miłe, ale część moich współpracownic, koleżanek od razu szło na zwolnienie po potwierdzeniu ciąży. Bez żadnych problemów ze zdrowiem, zagrożeniem ciąży, czy ciężkiego stanowiska pracy. Mówiły, że chcą odpocząć i im się to należy. To były słowa kilku nie znających się kobiet.
Może zmienię zdanie, gdy będę w ciąży, może będę ją znosić wyjątkowo źle i też będę inaczej mówić, ale ja lubię moją pracę i zwyczajnie szkoda byłoby mi być na zwolnieniu tak na wszelki wypadek, bo ominęło by mnie tyle ciekawych rzeczy. Nie chcę żadnej z was urazić, bo to wasze decyzje. Inaczej bym mówiła pracując fizycznie, czy stresując się codziennie, albo mając buca za szefa.

Popatrzyłam na wasze ciążowe brzuszki i pięknie urosły odkąd je ostatnio oglądałam widzę, że kompletujecie wyprawkę
kuzynka kupowała spodenki i body w lidlu i była zadowolona z jakości- widziałam w gazetce, że będą dziecięce rzeczy, może i wam się spodobają.
Aguś super ,że jesteś

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
kocurek ja tez nienawidze oddawac krwii i nigdy nie patrze no ale w ciazy to normalne i trzeba jakos sie owsoic z tym
nati grochoweczka mniaaaam ja wczoraj mialam mamuta z maselkiem i bulka tarta pyszny byl ale brzunio bolal masakrycznie
aniu czekamy na foto odpicowanego pokoju noi kciuczki za psiaczka zeby poszlo sprawnie
witam asgus zeby jednak malpa sie nie rozregulowala i wszsytko bylo tak jak bylo dobrze ze jestes juz z nami a jak maz????
noi w ramach marudzenia to tak mnie dzis bolaly plecy ujjjj cala noc oby to tylko tak jednorazowo bo inaczej lipa bedzie ani poduszka ani nic nie pomoglo a masci to chyba niebardzo nie????
haha noi moj maz najlepszy od dwoch dni chyba strasznie przezywa cale to swoje szkolenie, wyjazd,nasza rozlake i sni mu sie ze go zdradzam w jego obecnosci i caluje sie z innymi bidoczek nosz niemam co robic tylko z innymi sie prowadzic
ksuwcia czekam na wiesci
Dorotka biedny tak tęskni,że mu się takie głupoty śnią

Aaaa GRATULACJEE 6 miesiąca

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 07:56   #4662
india83
Zakorzenienie

piszę od poc zątku bo mi się skasowało

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!

Informuję, że żyję, ale nie jest dobrze dzisiejsza wizyta u gina mnie podłamała. Niestety mam gości i jestem tylko chwileczkę. jutro w pracy postaram się nadrobić czytanie i napiszę Wam co przez ten czas jak mnie nie było robiłam.
dobrze, w takim razie czekamy na więsci

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Niee, nie widzę sensu mając w środę wizytę. Już pomijam fakt, że w labie nie mogą się dowiedzieć, że jestem w ciąży, bo mogę mieć problemy z zaliczeniem praktyk, bo u nas taka polityka, że od razu przerzucają do papierkowej roboty, mimo że w wielu labach kobiety do samego porodu normalnie pracują

A w ogóle powiem Wam, że mój TŻ jest kochany od tygodnia za mną chodzi grochóweczka i już nam ugotował na jutro na obiad, a że już jest gotowa to sobie pół miseczki na deserek po kolacji jeszcze wszamałam
no kochany, dba o żonkę

Cytat:
ksuwcia czekam na wiesci
oj biedny przez takie koszmary się nie wyspi

Cytat:
u mnie też dziś własnie chłodniej

to juz jutro? bede trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Będę mocno trzymać

kordelka również gratulacje będzie uciekać ten czas bardzo

Ja już też po badaniu krwi, zrobiłam dodatkowo prolaktynę ale nie wiem czy do Wro nie będą wysyłać ale tarczycowe dostanę po południu..

Chyba zaczynam się nakręcać, kolejny dzień czuję jajniki bardzo
może to dobry znak

Ja niestety kompletnie nic nie czuje ;/ jedynie od wczoraj mam bardziej wrażliwe piersi, ale niestety to standard przed miesiączką

Wczoraj mieliśmy fajny dzien - wyruszylismy o 17 wrócilismy przed północą

a dziś zmykam do kosmetyczki idę się upiększyć
Stary 2014-08-12, 08:00   #4663
kasica_89
Raczkowanie

cześć Agolandia, fajnie, że jesteś

Aniutka jak już jest etap meblowania to już jest bajkecznie, bo najgorzej jak jest syf, kurz i pył, teraz to już z górki, no pochwal się nam koniecznie

Ewuniu :glaszcze: biedna z tymi mdłościami jesteś, oby jak najszybciej minęły

Żanetko to wyniki już jutro będziesz miała, o której?

Kordelko, Dorotko gratulacje za kolejne tygodnie

ksuwka czekamy na wieści co u Ciebie

Natalko oby Cię za bardzo nie pokłuła kochany ten Twoj tz dogadza swoim skarbeczkom

ja dzisiaj do gina na 20.40 zestresować się jeszcze przed wyjazdem, czy była owulka
a zaraz idę do jaśnie księcia szefa zapytać o urlop

Edytowane przez kasica_89
Czas edycji: 2014-08-12 o 08:02
kasica_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 08:01   #4664
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Zaliczyłam pierwsze otwarłam lodówkę zrobić sobie śniadanie i zapachy szynki sprawiły że musiałam pędzić w stronę łazienki
Mała bidulka nie wiedziała co się dzieje i przytulała się do mnie do pleców
Ja juz dawno odebralam synkowi tytul dyzurnego domowego orzygusa.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Tym razem zamawiam nie ulewajace dziecko.
Stary 2014-08-12, 08:04   #4665
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

żeby to się tak dało

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 08:06   #4666
kocuro88
Zakorzenienie

Wyniki jutro ale o której nie wiem bo chce by mi wysłali na meila żeby było szybciej

Kasiu daj koniecznie znać co tam Ci gin powie.
Stary 2014-08-12, 08:11   #4667
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:

Moja do roku ulewała teraz też proszę nie ulewające
Stary 2014-08-12, 08:16   #4668
kordelka85
BAN stały

No moj juz troche przestal, ostatnio u znajomen musial rzygnac na jedwabny dywan za pierdylion euro, ale to chyba wtedy za duzo nabialu zjadl.
Jak byl noworodkiem to byla masakra, oprocz tego, ze ciagle przeboje z karmieniem to jeszcze pranie codziennie i suszenie ruzeczy zelazkiem bo nie nadazaly przed nastepnym ubraniem.
Stary 2014-08-12, 08:22   #4669
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzisiaj mam wyniki tarczycowe.
też masz problemy z tarczycą czy kontrolnie?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
może to dobry znak

Ja niestety kompletnie nic nie czuje ;/ jedynie od wczoraj mam bardziej wrażliwe piersi, ale niestety to standard przed miesiączką

a dziś zmykam do kosmetyczki idę się upiększyć
nie wiem, tempkę mam mniej więcej po skoku na stałym poziomie, zawsze trochę zachwiana była, ale dziś 5dpo, chociaż mi znowu owulkę program przesunął ale nie wierzę w to. Boję się nakręcać bo znowu się rozczaruje. może mnie boli przez to że miałam intensywny weekend? Ja też zawsze przed @ czuję piersi
No to życzę relaksu i żeby Tż padł z wrażenia jak Cię zobaczy

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość

ja dzisiaj do gina na 20.40 zestresować się jeszcze przed wyjazdem, czy była owulka
a zaraz idę do jaśnie księcia szefa zapytać o urlop
za owulkę mam nadzieję, że szef okaże się wyrozumiały

Cytat:

Stary 2014-08-12, 08:23   #4670
kocuro88
Zakorzenienie

A ja moge miec nawet takie ulewające
Wszystko przeżyje byle tylko doczekac się tej małej kruszynki
Stary 2014-08-12, 08:35   #4671
kasica_89
Raczkowanie

dam znać co gin powiedział

taa mój szef wyrozumiały... kawał ******** .... wrrrr jaka jestem zła, właśnie wyszłam od niego i usłyszałam, że hmmmm no nie wie, sam nie wie co zrobić, musi to jeszcze z kierownikiem skonsultować i jutro po komisji przetargowej da mi znać.... bo jeśli będzie możliwość to mi da... a jeżeli nie no to przecież sama rozumiem... ale zawsze mogę to wybrać w listopadzie i jechać w ciepłe kraje... porażka
a jutro pewnie jak usłyszy na komisji, że w tym czasie mojego planowanego urlopu trzeba udzielać informacji telefonicznej potencjalnym wykonawcom to się nie zgodzi bo kierownik mój też idzie w tym samym czasie na wolne... no paranoja jakaś... walnę mu L-4 od czwartku jak nic....

Żanetko doczekamy wszystkie już się nie mogę doczekać jutra

malinaOla a testy owulacyjne robiłaś albo byłaś na monitoringu kiedyś?
Stary 2014-08-12, 08:38   #4672
dorotape1987
Wtajemniczenie

kasiu no to trzumam kciuki za wizyte i owulke
jeeejciu przerabane z tym ulewaniem kurcze moze moje bedzie takie srednio ulewajace
india nio to fajny wieczorek mialas a co bedziesz sobie robic u kosmetyczki??? kurde moze ja bym tez sie zebrala na jakies oczyszczanie twarzy
kordelka mnie jak tak tarmosilo to pomimo tego ze wiedzialam ze bedzie paw to jadlam jak mialam ochote przynajmniej wiedzialam po czym
Stary 2014-08-12, 08:44   #4673
aneczka2238
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość

Fajnie że wróciłaś I dziękuję za informację dot. zusu. Moja koleżanka też miała kontrolę, ale ma właśnie swoją firmę, którą założyła dowiadując się o ciąży i po 3 miesiącach poszła na L4. Ja się przestaję tym przejmować, a w razie czego - spałam

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
Mam nadzieję, że jutro będzie szczęśliwy dzień i będzie tu mega impreza Trzymam

Cytat:
ja witam w 8mym tygodniu.
Ten czas to za szybko leci,ja bym chciala, zeby sie troche dluzyl.
Również gratuluję

Cytat:

To i ja też takie zamawiam
Syn tak ulewał że musiał pić mleko Bebilon AR (przeciw ulewaniom)

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 08:44   #4674
dorotape1987
Wtajemniczenie

co za dziadzisko a jak mu powiesz ze masz juz wykupione wczasy za granica i niech ci odda kase bo przepadnie
Stary 2014-08-12, 08:50   #4675
kasica_89
Raczkowanie

Dorotko powiem Ci, że też tak myślałam i koleżanki z biura też mi tak radzą... ale czuję się troche niezręcznie tak z nim wojować bo od września załatwił mi umowę na czas nieokreślony i podwyżkę... a że jeszcze kwoty podwyżki nie ustalił to nie chciałabym aż tak na noże z nim pójść
ale powiem Wam, że przykład idzie z góry, wczoraj dowiedziałam się, że jak miał tydzień l-4 w lipcu to był z sekretarką od głównego księgowego (ona 28, on 48) tydzień na Majorce... więc widać, że można..
Stary 2014-08-12, 08:52   #4676
kocuro88
Zakorzenienie

Gdzie sie tacy ludzie chowają!!!
Kasiu no ale Ty pracujesz w Administracji Państwowej i takie masz problemy?? MASAKRA
Masz racje jak Ci nie da wolnego bierz L4
Stary 2014-08-12, 09:03   #4677
aneczka2238
Zakorzenienie

malinOla, wiem że podawałas, ale niestety nie wpisałam od razu, a teraz nie mogę znaleźć Więc poproszę jeszcze raz - kedy masz termin następnej @?

Gdzie się podziała Violino? Dawno jej nie było

Właśnie oglądałam "Ciążę z zaskoczenia" i babeczka urodziła bliźniaczki w kibelku nie wiedząc że jest w ciąży

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 09:04   #4678
kocuro88
Zakorzenienie

nie zauważyła że jest w ciąży z bliźniakami?? wow

A ciekawe co tam u Ksuwci?
Stary 2014-08-12, 09:04   #4679
dorotape1987
Wtajemniczenie

uuu no to faktycznie kurde umowa jest wazna.... czasem no niestety trzeba przeczekac co nie zmienia faktu ze dziod z niego
Stary 2014-08-12, 09:28   #4680
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
dam znać co gin powiedział

taa mój szef wyrozumiały... kawał ******** .... wrrrr jaka jestem zła, właśnie wyszłam od niego i usłyszałam, że hmmmm no nie wie, sam nie wie co zrobić, musi to jeszcze z kierownikiem skonsultować i jutro po komisji przetargowej da mi znać.... bo jeśli będzie możliwość to mi da... a jeżeli nie no to przecież sama rozumiem... ale zawsze mogę to wybrać w listopadzie i jechać w ciepłe kraje... porażka
malinaOla a testy owulacyjne robiłaś albo byłaś na monitoringu kiedyś?
No co za chłop przecież Ty planowałaś urlop a nie z dnia na dzień, niech facet nie wymyśla skoro urlopu nie chce dać to go inaaczej załatwisz
Nie robiłam testów, monitoringów też nie, działam na podstawie obserwacji tempek Na wizyty jak się wybierałam do gin, to w okresie okołoowulacyjnych, wszystko było ok, endometrium i jajko dominujące a co?

Cytat:
ale powiem Wam, że przykład idzie z góry, wczoraj dowiedziałam się, że jak miał tydzień l-4 w lipcu to był z sekretarką od głównego księgowego (ona 28, on 48) tydzień na Majorce... więc widać, że można..
no to zawsze możesz powiedzieć, że on na L4 też wypoczywał więc Ty też masz taki zamiar niekoniecznie na Majorce a oni mają małżonków?

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
malinOla, wiem że podawałas, ale niestety nie wpisałam od razu, a teraz nie mogę znaleźć Więc poproszę jeszcze raz - kedy masz termin następnej @?
Nie szkodzi 19-21.08

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości