2014-08-13, 08:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Cytat:
Napisane przez dotuniek
Praca jest super, kocham ją nad życie  ale nie polecam jej nikomu, bo to niestety praca 24/24, 7/7 nawet jak masz urlop a coś się dzieje z "twoim" dzieckiem to wydzwaniają, ściągają, opierdzielają... a nasz walentynkowy termin ślubu nie jest stąd, że to takie romantyczne a dlatego że dzieci mają ferie, pojadą na zimowisko, więc ja mogę wziąć parę dni urlopu bez dokładania innym pracy.
Jak chcesz coś więcej wiedzieć, pytaj 
|
Udzielałam się w ramach wolontariatu przez 2 lata w DD (przedział wiekowy 8-15) no i faktycznie specyficzna praca..Trzeba mieć dużo cierpliwości, pewności siebie, ale i jednocześnie potrafić zrozumieć te dzieciaki..Idzie się do nich przywiązać, nawet jak na złość robią
Cytat:
Napisane przez dotuniek
MajsterkaANB niecny plan widzę, niecny... ale bardzo dobry
Nam tort będzie piekł mój tata
|
Nam tort ma piec chrzestna TŻta. Tylko ja nie wiem jak ona go chce ze śląska przetransportować No i pasowałoby co bym wcześniej spróbowała jakie robi, bo nie jadłam nic nigdy z jej cukierni
W ogóle to tak o tych noclegach ostatnio wspominacie..I mnie olśniło, że przecież my też musimy zapewnić o ile chrzestną TŻ to przenocujemy w domu-nie problem, o tyle jak przyjedzie rodzina z Ukrainy, to ich przecież nie odeślemy od razu po weselu do domu.. Muszę pogadać z M. jak on to widzi
Dzień dobry tak w ogóle
Witam nową PM :hejka:
Kurcze no i nie polubimy się raczej z nowym mecenasem Jakiś taki dziwny..ani przystojny sympatyczny ma 34lat a wygląda jakby 50tke na karku miał i wiecznie kręci w rozmowie obrączką (strasznie mnie takie zachowanie irytuje ) Ogólnie mówiąc: nie przypadł mi do gustu Nie wiem czym się kierowała szefowa zatrudniając go Tym bardziej, że ona bardzo na wygląd zwraca uwagę
Unia Tarnów
Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/
|
|
|