Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 12:13   #2247
lexis1306
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Mój TŻ od jakiegoś czasu baaaaardzo dużo mówi o naszych dzieciach Dla niego układ idealny to MY + 3 księżniczki: Gabriela, Liliana i Laura/Zuzanna. Jak się trafi chłopak to będzie Filip, ale on bardzo chce dziewczynki
Jeśli nam się nie uda mieć własnych dzieci, to na pewno adopcja i taki pomysł wyszedł od TŻ, a ja byłam w szoku jak to usłyszałam.
On w ogóle nie bierze pod uwagę braku dzieci w naszym domu W sumie ja też, ale nie mam takiego mega parcia na ten temat
Mój M. też w bardzo naturalny sposób wspomniał o ewentualnej adopcji. Zauważyłam, ze u niego w rodzinie jest fajne podejście do tego tematu. Ja sama zresztą jestem na to otwarta, bo wiadomo, jak dzisiaj jest z zachodzeniem w ciążę, a wiek nie sprzyja...

A tak na marginesie, to spotykałam się kiedyś z samotnym ojcem, który wychowywał mala córeczkę. Miała wtedy rok. Polublilysmy się, ludzie braku mnie za jej mamę ale...rozpadło się. I o ile faceta mi nie szkoda, bo nie był wart mojego czasu, o tyle dziecka bardzo, bo ojciec zrobił jej tylko mętlik w głowie.

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja początkowo chciałam 3, bo sama mam tylko jednego brata i uważałam, że dwójka to nudno, ale teraz jak na to patrzę to wydaje mi się, że czasu mi na 3 braknie No chyba, żebym miała cały czas siedzieć w domu

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

"Konsekwencją" zabrzmiało jak "karą"
Efekt pisania na wizażu w pracy, kiedy pisze się jednocześnie służbowe dokumenty ;-)
lexis1306 jest offline Zgłoś do moderatora