2014-08-13, 20:16
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już wychodzą ząbki nam, Mamo popatrz siedzę sam! Mamusie XI-XII 2013 r. cz. III
Cytat:
Napisane przez ryba91
hmm no to faktycznie dość restrykcyjne podejscie ale nie popadajmy w paranoje :P
|
w niektórych kwestiach nietrudno się z nim nie zgodzic - np kaszki smakowe, ile one banana, maliny itp widziały tego nikt nie wie, a można po prostu dodac owoc do kleiku i po sprawie 
Cytat:
Napisane przez Olenka_24
Czy któraś z Was też ma stresa przed powrotem do pracy po macierzyńskim czy tylko ja to tak przeżywam :p ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Cytat:
Napisane przez motylek1007
Ja tez przezywam, kurcze to bedzie ciezkie. Jestem z nim caly czas od urodzenia, najdluzsza przerwa jaka mielismy to 3h.
Mysle jednak ze ja to bardziej przezyj niz on.
|
eh ja chyba wyrodna matka jestem... jakoś szczególnie się tym nie stresuje, momentami nawet cieszę, że wracam... z resztą sama nieprzymuszona niczym zdecydowałam o wcześniejszym powrocie, na początku z Małym będzie tata, trochę moja mama - jakoś to zorganizujemy
Cytat:
Gdyby placili na wychowawczym, to bym z wielka checia z nim siedziala. Uwielbiam z nim spedzac czas i patrzec jak sie uczy nowych rzeczy, odkrywa swiat. Lubie tez patrzec na moje szczescie jak spi
|
też to uwielbiam, ale jednak mimo wszystko chce się realizowac zawodowo również, cofam chyba z poprzedniej wypowiedzi - jestem wyrodna 
Cytat:
Wow, super  zawsze czytajac watek mam wrazenie ze moje dziecko jest opoznione
Wizyta kosztuje 120zl ale nie zaluje, ta babka jest super. Mozna do niej drzwonic na komorke w razie potrzeby jak czlowiek na szybko potrzebuje odp 
Minus, ze mam do niej daleko, ponad 60km w jedna strone  ale na moim terenie to "bida z nedza" wsrod pediatrow.
We wrzesniu pojade na bilans 9mc, przynajmiej sprawdzi to i owo.
|
120 zł to sporo, doliczając jeszcze koszt szczepionek itd, ja płacę 60 zł za wizytę, początkowo 70 zł, ale teraz jesteśmy "stałymi klientami" więc 60 zł.
|
|
|