Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wszystkowątek sierpniowy <3 triumph, calzedonia, reserved
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 21:05   #1
atopia
Rozeznanie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Wszystkowątek sierpniowy <3 triumph, calzedonia, reserved

Zapraszam do wymiany w sierpniu
Wszystki ciuchy były noszone przez standardowe 36. Jeśli mam jakiś inny rozmiar to zaznaczam w opisie. W związku z tym poszukuję ciuchów TYLKO I WYŁĄCZNIE w rozmiarze 36.
Ja odpisuje u Ciebie, a Ty u mnie.
NIE potrzebuję zapachów.
Nie mam czasu, zarobiona jestem, więc jak coś to się przypomnij

Poszukuję:
eyelinera w żelu
klasycznej marynarki
tregginsów
maseł do ciała
MYDŁA CZARNEGO BABUSZKI AGAFII(najchętniej odlewka max ze 100ml)
KOSTKI ŻÓŁTEJ DO MYCIA WŁOSÓW LUSH (oddam wiele)

Na wymianę mam:
Kosmetyki

Włosy:
8. Maska Eveline Agran +Keratine- kupiona w zeszłym tygodnu, użyta 2 razy dość oszczędnie, ubytek ze 2 łyżki może.
9. Zaja Szampon Kuracja Przeciwświądowa- ubytek minimalny, użyty ze 2-3 razy, data do 4.2016.
10.Joanna Mini Naturia Kiwi Odżywka bs- mam ją już jakiś czas, ale wszystko jest ok, zostało pół butelki, czyli jakieś 50 ml, data się niestety starła, ale wygląda mi na 8.2015.
11. Pudry Koloryzujące różowy i zielony- użyte na próbę
19. Pianka Wellaflex 2days volume- 4 stopień utrwalenia, użyta raz.

Twarz:
12.Ziaja Ulga Peeling Enzymatyczny- użyty ze 2 razy
13. Maseczki nawilżające Afrodita Woda Mineralna + Kwas hialuronowy- nowe w podwójnych saszetkach, dostałam je jako produkty wybrakowane, bo maszynie nierówno nalało się do saszetek. W sumie jest ich ze 30 ml.
24. Garnier krem BB skóra wrażliwa, odcień jasny- chętnie podzielę się tym kremem, maluje się rzadko, a skubaniec jest tak wydajny, że prędzej się zepsuje niż go zużyje.
25. Garnier hydra adapt, wersja żółta, skóra normalna i wrażliwa- świeży, ubytek 1/3 albo mniej, nie polubiliśmy się.

Kolorówka:
14. Cienie My secret Matt-kremowy(505) i delikatny brąz(507)- ubytek kremowego jakieś 15%, brązowego z 5%
15. Essence kredka do brwi ze szczoteczką- użyta ze 2- 3 razy, zdaje się, że nawet jeszcze nie była temperowana.
16. Essence Crystal Eyeliner- eyeliner brokatowy, przezroczysty żel z czarnymi i srebrnymi drobinkami brokatu, podobno sztuczne rzesy się na nim nieźle trzymają xD Użyty 2 razy.

Ciałko:
17. Ziaja próbka balsamu rozświetlającego- 20ml, nowa. Data do 05.2016.
18. Mexx Fresh Woman- balsam do ciała, cały, nieotwierany, 50ml.

Półprodukty ZSK:
20.FEOG- konserwant, ubyło kilka kropel.
21.Hydrolizat keratyny- jakies 10ml, data 12.2013
22.Wyciąg z aloesu zatężony 10x- jakieś 20ml, data 6.2014
23.Mleczko pszczele w glicerynie- jakieś 10 ml, data 12.2013
Jak widać wszystkie się trochę przeterminowały. Przechowywałam je prawidłowo, nic nie zaśmiardło, nic się nie wytąciło z tego co widzę, więc można używać. Oddaje, bo jednak nie bd bawić się w kręcenie własnych kosmetyków.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG0081.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  92,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG0082.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  111,5 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez atopia
Czas edycji: 2014-08-17 o 21:26
atopia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując