2014-08-14, 10:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Cytat:
Napisane przez mamuska11
Halinka dziewczyny dobrze ci radzą zeby ściągnąć tylko troche pokarmu tak zeby poczuć ulgę bo jak nic nie zrobisz to moze ci sie zastój zrobic nie martw sie to przejdzie jak nie bedziesz odciagala duzo i do końca do produkcja ci sie nie zwiększy tylko unormuje
|
Obudziłam się rano znowu z kamieniami zamiast cycków. Ściągałam "do ulgi", z jednego zeszło mi 40 a z drugiego 60 a teraz siedzę z zimną tetrą i mam nadzieję, że się nie rozrosną znowu zbyt szybko. Mały ma problem z jedzeniem z takich twardych sutów. 
Cytat:
Napisane przez nagiAkt
Dziewczyny mam do was pytanie odnoście proszku do prania. Pierzecie w tych typowo 'dzieciowych'? Ja wyprałam w Loveli, ale w sklepie zastanawiałam się nad proszkiem z Białego jelenia. Niby też jest hipoalergiczny i bez różnych dodatków. Szukałam składu na opakowaniu żeby porównać, ale nie mogłam znaleźć. Różnica w cenie jest ogromna. Kupię jelenia, wypiorę w nim na próbę i jak dzidzia będzie na świecie to zobaczę jak reaguje.
|
Ja się w to nie bawię, piorę w Arielu razem z naszym praniem, żadnych uczuleń ani nic nie stwierdziłam. 
Cytat:
Napisane przez patrycja19894
Usycham!! Pic mi się chce a nie mogę.
Na razie czekamy,mialam wywiad z anestezjologiem, bardzo fajny lekarz,będzie obok mnie czuwał. Teraz biorą jedna dziewczynę a ja pójdę miedzy 10 a 12. Wszystko zależy jak pójdzie z pierwsza osoba.
|

Cytat:
Napisane przez nagiAkt
W takim razie czekam cierpliwie do 16 i akcja  Potem będzie długa przerwa to trzeba nadrobić przed czasem
UWAGA! dziś będę rodziła 
|
trzymam za słowo! 
Zaliczyliśmy pierwszą kolkę. Mały przez całą noc nie chciał jeść, odpychał się od cycka i wył niesamowicie, odbekiwanie i masowanie nie pomagało. Dzisiaj rano musiałam mu zrobić mm w butli, dorzuciłam sab simplex i praktycznie od ręki się całkowicie odgazował. Ehh. 
Walczę z cyckami nadal, nie wiem już co robić.
|
|
|