2014-08-14, 12:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
dzieńńńń doberek 
Aniu chyba cos sie zaczyna u ciebie dziac, moze weź sobie od kokoś numer telefonu zeby dac znac co z wami?
dziewczyny co do przehrzewania dzieci to pamietajcie ze nasze małe dzieciatka dopiero wyskocza z bezpiecznego i ciepłego brzuszka i dla nich tez bedzie troche taki szok temperatur wiec , pamietajcie tez zeby nei przesadzić w druga strone i zeby maluszkowi nie było zimno, Asia chyba pisała ze ma rózne rzeczy na wszelki wypadek spakowane-bardzo dobrze bo nei wiadomo jaka bedzie pogoda, a jakas letnia czapeczka taka na wszelki wypadek nie jest zła-tym bardziej we wrzesniu, juz tez bez przesady z tymi czapeczkami , ja w pazdzierniku lekka czapke małemu włożyłam, taka zwykła cienka bawełniana=na wyjscie była idealna 
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------
Cytat:
Napisane przez Asia19x
To trzymam kciuki mocno  Jeszcze się okaże, że Justek będzie z Wami szybciej niż myślisz.
Najważniejsze, aby wyniki były dobre
Anesh dzięki 
A będziesz używała go do pępuszka też?
Meta ja też nie wiem jak z tą czapeczką. 
A po wyjściu do domu dziecku powinno się w domu pierwsze dni zakładać czapeczkę, co nie?
|
no co ty, ja nei zakładałam po co w domu czapka?
chyba ze bedziesz widziałą ze faktycznei w czyms to pomaga, ze małej zimno czy cos
ja tam nie miałam sumienia trzymac młodego w domu w czapce, my tez przeciez nei zakładamy
|
|
|