Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 12:27   #1385
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Siostro, w klubie witaj Ja przez chyba 3 miesiące tak miałam, że zasypiałam z Polą i pal sześć jak już spałam do rana, ale właśnie najczęściej pobudka koło północy i potem fatalne noce całę, chyba przez to mi się tak spanie rozregulowało Jak się trafiło, że po uspaniu Poli wstałam od razu z łóżka, to święto lasu normalnie, na palcach rąk bym takie momenty zliczyła

My spałyśmy w poniedziałek do 9.40

U nas we wsi ogólnie słabo w tym temacie, tylko jak idę do groszka na zakupy, to młoda w kulkach się bawi.

Ja pierdzielę, ale noc. Wcale się nie dziwię, że trąba powietrzna była - o godzinie 00.30 w nocy tata popatrzył na termometr: były 24 stopnie! Cieplej, niż w dzień. Nas na szczęście tylko liznęło, nie wiem, my chyba w jakimś "wybranym" miejscu mieszkamy, bo co jakieś nawałnice przechodzą, to nas zawsze omija albo tylko lekko łapnie

Z racji dyskoteki pogodowej w nocy było zamknięte okno, se myślę, może przynajmniej Poli ciule nie pożreją? Ha! Na samej twarzy ma chyba 7 ukąszeń i łącznie na całym ciele więcej, niż przez ostatnie 2 tygodnie w ogóle W tupie takie eksperymenty mam

Dziś tż przyjeżdża
Mój też dziś wraca z Zakopiańskiej delegacji

Cześć kochane
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora