![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
#1352 |
Zadomowienie
|
meneq, nie ma takiej opcji ZWŁASZCZA w naszym przypadku, kiedy nie byliśmy małżeństwem,uwierz,jestem w temacie BARDZO zorientowana i nie da się nic obejść.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Meneq widzę ok, a co podejrzewasz?
Źle się wyraziłam-Żaden lekarz nie przyjmie mnie do poniedziałku. Trudno. jak mi do piątku nie przejdzie to pojadę na nocną pomoc. Charliz Normalnie brak mi słów na tego .. .....! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Konto usunięte
|
Charliz, współczuję córeczce, mój taki był = miał ograniczoną władzę rodzicielską, na wyrobinie paszportu nie dawał zgody, w efekcie kilka świetynych wycieczek szkolnych mi minęło :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
jeeeeee, nadrobiłam, jestem na bieżąco
![]() a tak w ogóle, to cześć ![]() Marsi, Twój nius jest meeeeggggga ![]() ![]()
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
noooooooo
![]() ![]() zaraz spadam spaciu, jeszcze się tylko wytłumaczę, dlaczego mnie tak nie było długo - tradycyjnie nie wyrabiam: pobudka o 5, z pracy po 16, rzucam torebkę, zjem, przebieram się i z Fifkiem do 20-21, potem z nim zasypiam i jak mnie łaskawie ktoś obudzi, to wstanę przed północą, umyję się i do spania dalej ![]() ![]() a w niedzielę byłam z Filipem na pogotowiu, bo kleszcz mu się wbił pod pachą i nie było opcji, żebym sama wyciągnęła; szybko poszło, nawet nie zapłakał i na razie obserwujemy, czy nic się nie pojawia ideeeee dobranocki ![]()
#1360 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Mnie sie bol glowy bardziej niz temperatura nie podoba. Boli Cie w jakims konkretnym miejscu? Umialabys okreslic rodzaj bolu: pulsujacy, staly? Dzwoni Ci w uszach? Kreci w glowie? Jakbys miala okreslic w skali 1-10, gdzie 1-slaby a 10-mocny, to ile punktow dalabys swojemu bolowi? Nie masz problemow z wysokim cisnieniem w galce ocznej? ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
Ok, szkoda, mowilam, ze sie nie znam. Moge jeszcze zapytac o jedno? Radzilas sie prawnika w tej kwestii? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-08-14 o 02:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Ellmi kleszcz
![]() ![]() Yellow witaj ![]() Fewciu,jak się czujesz? ![]() Dziewczyny armagedon, w nocy trąba powietrzna przeszła u nas, obudziliśmy się z TZ po 1 bo nam oknem je.b.ło i to co za oknem sie działo... kataklizm normalnie. Lampy na osiedlu to tylko gasły, zaświecały się i znowu gasły. Drzewami to ziemię zamiatało, w okna deszczem waliło, świszczało w wentylacji no apokalipsa. A Dawid wszystko przespał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zadomowienie
|
Nawiko, jadę tym EIC
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wiem, że mnie zabijecie, ale muszę to napisać bo nie mogę uwierzyć! Wstałyśmy o .. 9:50! Amelka poszła spać po 21.20 wczoraj, w nocy 2 pobudki. Boję się dzisiejszej nocy nieco ale czuję się jak.. młody Bóg! Odkąd wróciłyśmy z działki to jakoś lepiej sypia - mocniej i dłużej. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Pytanie, bo mi się przypomniało jak przeczytałam co Szajka o przedszkolu napisała : chodzicie z dziećmi do tych różnych sal zabaw co są np przy CH czy gdzieś? Wpuszczają takie maluchy?(podejrzewam, że razem z rodzicem?) Jakie macie doświadczenia jeśli byłyście? Zastanawiam się czy iść, może to być fajna atrakcja, nawet gdyby stała przyklejona do mojej nogi ze względu na duże natęzenie starszaków? |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Własnie słuchałam wiadomości, jak nieciekawie u Was było w nocy ![]() Dziękuję, lepiej, gorączka spadła do 37,8, więc bajki, tylko ten ból głowy.. co prawda lżejszy niż wczoraj, ale zawsze ![]() Cytat:
![]() A o salach zabaw Szajka pisała jakiś czas temu, że można zostawić, ale starsze dziecko, z maluchem wchodzą rodzice. Szajka popraw mnie jak coś pokręciłam. PS. Kiedy będzie wpis na blogu???????? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Hope, jak dzisiaj jechałam do pracy to własnie się zastanawiałam ,czy u Was wszystko ok, bo średnio to wyglądało np. na Węgierskiej w SS; podobno dachy pozrywało nawet Yellow, gratuluję działalności ![]() Cytat:
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Że z rodzicem to naturalne w końcu za maluchem trzeba biegać ciągle jeszcze i mało samodzielny na atrakcjach jest.
Pomyślałam o tym, bo może dam się jakoś młodej wyżyć wspinaczkowo w takiej sali? Nie mam nadziei że wtedy jej całkiem minie, no ale ![]() Fewciu - jak ty się czujesz dzisiaj? |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
Debrah Tak jak pisałam dzisiaj troszkę lepiej. Mam nadzieję że to początek końca czymkolwiek to było
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
To świetnie, cieszę się - oby mijało!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas we wsi ogólnie słabo w tym temacie, tylko jak idę do groszka na zakupy, to młoda w kulkach się bawi. Ja pierdzielę, ale noc. Wcale się nie dziwię, że trąba powietrzna była - o godzinie 00.30 w nocy tata popatrzył na termometr: były 24 stopnie! ![]() ![]() Z racji dyskoteki pogodowej w nocy było zamknięte okno, se myślę, może przynajmniej Poli ciule nie pożreją? Ha! ![]() ![]() ![]() Dziś tż przyjeżdża ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poszukaj raczej czegoś nie przy CH ![]() U nas jest po prostu strefa malucha 1-3 lat, ale panie są CUDOWNE, zajmuja się dzieciakami, ja siedzialam i wycinałam rzeczy do pracy a panie mi Dorotkę brały wszędzie ![]() http://www.kangurek.sosnowiec.pl tutejsze dziewczyny, polecam gorąco, z Siemianowic, Katowic, Chorzowa fajny dojazd Wkręciłam się w serial Lekarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy :P
Wakacje udane, ale 7h w aucie mnie wykończyło ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zadomowienie
|
Marsi tak sobie pomyślałam że oprócz żony dla Leosia spokojnie możesz też rezerwować wśród wątkowych chłopaków kawalera dla Marinki, takie dwa lata różnicy będą idealne w związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam Was. Jestem na bieżąco i podczytuje ale jakoś nie mam nic konstruktywnego do napisania. Dziś wieje strasznie i jest chłodniej ale o ile nie pada to może być . Kooooopa dajcie- bo mi się ćwiczyć nie chce. W końcu jeden dzień przerwy to nie grzech ale jakoś źle mi z tym ze nie ruszylam dupka. A założenie miałam - zejść z wagi na 7 z przodu do końca sierpnia. Chyba jednak zawsze będę gruba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Odnośnie tej mojej pracy to mi nie chodzilo o to że ja byłam AŻ na 5ciu rozmowach a TYLKO na 5ciu rozmowach, i to nie z tego względu , że sobie przebieram w ofertach tylko w moim zadupiu tyle ofert pracy było, tzn nie było z 15 to wysyłałam cv, na 5 rozmów mnie zaprosili. Jakbym była facetem to mogłabym na budowe iść albo być kierowcą tira a tak to ![]() Taki mamy wspaniały rynek pracy tutaj. Ale mam większą motywację , żeby skończyć studia i otworzyć coś swojego i mieć wszystkich głęboko w zadzie. A powodem odmowy było- " niestety przyszła pani z wyższymi kwalifikacjami niż pani, bo jest w trakcie studiów podyplomowych pedagogicznych a pani w trakcie psychologii to trochę odrębny kierunek. Osobowościowo jak najbardziej ale niestety liczą się wyższe kwalifikacje" Little- Trzymam za Ciebie kciuki ! Fewciu- dobrze, że już lepiej oby cokolwiek to było to przeszło ! ![]() Ja widzę , że Kubuś Nawijkowy to w pannach nie przebiera ![]() Aga - zdrowia dla Zuzi ! ![]() Dziś wieczorem jedziemy do Zakopanego, odpoczniemy chwilę od tego wszystkiego. Niestety siostra tż nas wy.ujała i musieliśmy na cito wynająć jakieś lokum , oczywiście 2 razy drożej ![]() I z tej całej mojej rozpaczy coś mi odyebało i pomalawałam włosy na rudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie to samo... tylko że ja mam problem ze znalezieniem pracy bo nie ma mi kto zostać z dzieckiem teraz, t. nie chce. Dzis beda wstawiać drzwi zewn. na samą myśl się boje, bo to ja zamawiałam itd. trzymajcie kciiuki
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
ania śpi, a ja szukam pracy, ale zaraz lecę robić obiad - brokułowa z cielęcinką dla ani i T. zrobiona, a dla nas ciecierzyca w szpinaku z fetą podana razem z dzikim ryżem ![]() powiem Wam, że moje dziecko w domu to hultaj jakich mało, nawet ostatnio się o to pokłóciłam z TŻ bo stwierdził, że robię wszystko po swojemu ( a po któremu w sumie mam robić? ![]() ![]() ![]() i moja Ania ostatatnio ma gorsze noce, budzi się w okolicach 2-3 z płaczem, jak ją wezmę do nas do łóżka to nawet śpi, ale jakbym ją dała nawet na śpiocha do łóżeczka to co pół godziny od początku historia ![]() ![]() Cytat:
kochana, wiesz co mi się wydaje? że po pierwszych sukcesach liczyłaś na dalsze tak szybkie spalanie, a jak nie wychodzi to ci się nie chce. Ale nie daj się! Na początku organizm przeżył szok, dużo spadłaś z wagi, teraz organizm się troszkę buntuje i będzie wolniej spadał. Ale jak się nie poddasz, to nawet jak przez chwilkę waga postoi to w pewnym momencie znów zacznie spadać. Wiem, bo miałam to samo ![]() ![]() ![]() ![]() więc śmigaj na trzening i się nie wymiguj, chyba że całe życie chcesz tak już narzekać i nic nie robić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.