2014-08-14, 13:57
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Cytat:
Napisane przez zuken
Halinka no wlasnie ja tez mam sutki sterczace i myslalam ze sa super do karmienia z tym ze zeby malej lecialo mleko to nie wystarczy jak zlapie sam sutek tylko musi wiecej zassac a to juz jej nie idzie, tymbardziej jak piersi pelne i twarde to jest ciezko...
W sumie gdyby nie te nakladki to bysmy juz dawno musialy przejsc na mm...
|
Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego
ja mam sutki sterczace i w dodatku duze i swietnie dajemy sobie rade bez nakladek
mala ladnie ssie
no ale wiadomo u kazdego jest inaczej 
|
No i wyszło, że to nie kwestia mleka tylko piersi. Młody zupełnie się obraził. Rozmasowałam je, trochę odciągnęłam, żeby były miękkie i nic. Jak wył tak wyje. Odgrzałam butelkę mojego mleka z lodówki i zjadł bez problemu.
Chyba zacznę się przyzwyczajać do myśli, że Tymek jest butelkowy odciągany. No trudno.
Cytat:
Napisane przez malutka100
Sms od Anetag80:
"hej dziewczynki, Amelka zrobiła niespodziankę, przyszła wczoraj na świat o 21:10. Dostałam normalnych skurczy i musieli mnie brać na cc. Mamy się dobrze, mała ma 55 cm, 3350 g.
w załączniku zdjęcie Amelki 
|
Cześć Amelka witamy na świecie! 
Cytat:
Napisane przez mysia111
H4linka - a masz kapustę w lodówce? Naprawdę pomaga - przyłożyć lekko rozbity zimny liść na pierś - ulga niesamowita po pewnym czasie.
|
Szczerze mówiąc nie widzę sensu kupować kapusty specjalnie po to, bo my nie używamy jej w ogóle. Moczę tetry w lodowatej wodzie i robię pseudo bandaż.
|
|
|