2014-08-15, 09:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez fiorella22
Begie, przybijam piatke! Tez mam 115cm. Nie ma czym sie chwalic ale chyba nikt nas nie przebije 
|
witaj w klubie 
Cytat:
Napisane przez fiorella22
|
Brawo! sliczny kombinezon
Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious
Ale tu dzisiaj spokój  To dobrze bo cały dzień byłam zajęta tą lampką, plecy już mnie zabijają i tyłek boli niemiłosiernie od siedzenia, ale było warto  Jak ktoś chce zobaczyć co i jak, to o tu opisałam, a jak nie to fotki na dole 
Ale fajnie, że skończyłam 
|
ale piękna, masz talent kobieto 
Cytat:
Napisane przez Rosalie01
beige wszystkiego najlepszegomz okazji wczorajszej rocznicy
Beige no i u Ciebie tez same dobre wiesci, oby tak dalej 
I chyba Cie pobije  wlasnie zmierzylam brzuch 120 cm 
|
O nie! Jak mogłaś pobić ten rekord ??
Dziękuję za życzenia 
Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious
Dzień dobry
Witam się w dzień 100-dniówki  Już jutro będzie dwucyfrowa liczba dni oczekiwania, fajnie 
|
no to imprezka 
Cytat:
Napisane przez LolaMontez
Czesc dziewczyny  mam ogromna prosbe do Was, bo nie potrafie sie zdecydowac na kolor wozka :-/ i myslalam ze jeszcze sie wstrzymam i kupie z poczatkiem pazdziernika ale niestety jeden z kolorow jest juz slabo dostapny i nie wiadomo kiedy bedzie w polsce dostepny a chce miec jeszcze jakis wybór  doradzcie
|
Mnie sie bardziej podoba ten pierwszy kolor 
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Dziewczyny mam pytanko - z jakiej firmy nozyczki polecacie? Nie wiem jakie kupic. Czytalam, ze canpol ma tepe i zglupialam  macie same nozyczki czy cazki tez?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ja mam zestaw z Canpola ale nie potrafiłam nożyczkami ciąć, używam więc do tej pory cążek i są ok 
Dziewczyny łykające Aspargin, jaką dawkę bierzecie? Mnie gin przepisała 3x1, zastanawia mnie czy to nie za dużo? też tak przyjmujecie?
|
|
|