![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Oskarek 24.10.2014 ![]() Razem możemy więcej... Edytowane przez sloneczko_1201 Czas edycji: 2014-08-14 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
Begie, przybijam piatke! Tez mam 115cm. Nie ma czym sie chwalic ale chyba nikt nas nie przebije
![]() Ktoras z Was ostatnio pisala o zaparciach. Polecam zsiadle mleko- wypilam do obiadu iiii.... nie bede konczyc bo wiadomo o co chodzi ![]()
#304 |
Rozeznanie
|
czekoladka dziękować bardzo, bardzo za info
![]() tż mnie dziś rozwalił ja się jaram tymi maściami, kremikami itp a on mi mówi, że starczyłaby zasypka i nivea.. pojęcie to on jednak ma się zna jak pies na księżycu.. co do zaparć to magnez działa rozluźniająco.. ogolnie jem 3 tabletki na dzień to jest 150mg a raz mi się zdarzylo wypić butlę wody magnesia ona ma coś około 170mg..ale to już było za dużo o miałam sraczkę tylko akurat się mi to przydało bo chyba przedtem z 4 dni nic nie było i już miałam mega twardy brzuch..
#305 |
Zakorzenienie
|
Ja tu jem pyszną sałatke jarzynową, a te o zaparciach ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Nie mialam, bede miala po 30 tygodniu 3 usg, nie mam na kazdej wizycie.
Silesiana - musze to bialko sprawdzic na wyniku jak bede w domu bo tez mnie to zdziwilo, to jest bialko badane z krwi, Co do tachini to ja jem codziennie owsianke z tachini i sporo gomasio z ciemnego sezamu bo bardzo lubie, wiec chyba po prostu dziec wysysa ze mnie zbyt duzo wapnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
siadam właśni do zamawiania wyprawki... wszytskie już macie, a ja się ociągam!
myślałam, że mam spory brzuchol.... u mnie trwa 29tydzień i mam obwód 93 cm. za to 11kg na plusie ![]()
![]() |
#308 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- śmieszne, prawda ? ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-08-14 o 21:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
Przed chwila wygralam ta aukcje
![]() http://allegro.pl/sliczny-pikowany-k...495114094.html
#310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() a lampką koniecznie się pochwal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Narobiłam się dzisiaj przy jeżynach, a tego czekodżemu wyszły mi raptem dwa słoiki. Głupia jestem, że malutkich słoików nie zbierałam przez rok, tylko takimi półlitrowymi i litrowymi dysponuję :/ Ale, ale! Jeszcze mam ambitne plany co do jabłek, gruszek, śliwek i mirabelek, więc zima zła pod względem przetworów nie będzie ![]() A, co do obwodów - u mnie 94cm w najszerszym punkcie pod pępkiem. Niewiele się zmienia od paru tygodni, ale i tak mam wrażenie, że brzuch jest jakiś bardziej kształtny...
Edytowane przez Futbolowa Czas edycji: 2014-08-14 o 21:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Hmmm dziewczyny ja się już ostatnio zastanawiałam jak to jest czuć ta czkawkę maleństwa .... Na pewno super heh ja właśnie czekam na mężu mojego dzisiaj wraca jupi strasznie się cieszę...
Co do ruchów maluszka to umie tez czasami się leni ale potem kolejnego dnia szaleje ![]() W końcu mam w kim wizaż ale niestety nie wiem jak cytować ale dobrze jest moc mieć wizaż pod ręka ![]() Ale mi któraś zrobiła chetke na sałatkę jarzynowa ![]() Co do brzuchola to ja nie wiem i boje się zmierzyć prawie tak bardzo jak ważyć haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-08-14 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
Ale tu dzisiaj spokój
![]() ![]() ![]() Ale fajnie, że skończyłam ![]()
#314 |
Wtajemniczenie
|
Oj tam oj tam, ja nic jeszcze nie kupiłam, apteczne zakupy zrobię na początku września
![]() Jutro wracamy do domu. Ja się autem nie boję jeździć, mój TŻ stary chłop nie ma prawka, teraz dopiero zapisuje się na kurs i ja wszędzie nas woże ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie fotelików, na razie udało mi się znaleźć trzy bazy które mnie zainteresowały i nadają się do pierwszego i drugiego fotelika, m.in. do Recaro STM Twin 0+, ale jakoś mało jest tych fotelików, żadnych opinii nie mogę znaleźć... Gdzieś wyczytałam, że to nowy model odpowiednik Young Profil Plus. Czy może już któraś z Was się z nim spotkała albo wie coś więcej?
A może ktoś już ma jakiś typ fotelik+baza której potem używa się do następnego fotelika i doradzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Sweet ale widzę talent masz do rękodzieła
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-08-14 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Zanet84, justynaw1982, dzięki dzięki
![]() Pewnie, że to do małej ![]() ![]() Ponawiam pytanie o ten klub, o którym piszecie, co to za klub i co trzeba zrobić, żeby się przyłączyć ![]()
#319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podlaczam się do pytania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
Esti, mnóstwo radości z okazji urodzin!
![]() My precious, lampka śliczna! ![]() ![]()
#322 | |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny, tez sie ciesze, ze z mala wszystko ok, ale z drugiej strony fajnie, ze polozna reaguje na kazda 'nieprawidlowosc' a nie ignoruje wszystko
![]() Cytat:
![]() ![]() Kasia kurcze, straszne to co piszesz o wypadku szwagierki.Dobrze, ze nic sie nie stalo ![]() manieczka ![]() ![]() estisto lat, oby wszystko, co sobie wymarzysz sie spelnilo ![]() Justanasuper, ze wyniki sie poprawily i mozesz odstawic tabletki ![]() ![]() Slicznie wygladasz na zdjeciu ![]() beige wszystkiego najlepszegomz okazji wczorajszej rocznicy ![]() aleskaslodki dzieciaczek ![]() czekoladkapokazuj zdjecia ![]() Co do kombinezonu to ja ma jeden pluszowy i jeden ortalionowy, ten ortalionowy byl w promocji w Next, dlatego go kupilam, normalnie tez bym kupila 2 pluszowe. Sloneczko super, ze szyjka sie nie skrocila i ze ogolnie po wizycie same dobre wiesci ![]() ![]() Kostkaciesze sie, ze u Ciebie tez wszystko ok ![]() Beige no i u Ciebie tez same dobre wiesci, oby tak dalej ![]() I chyba Cie pobije ![]() ![]() Ok, nadrobilam, woec teraz z czystym sumieniem moge isc spac ![]() Jutro piatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was
![]() ![]() Silesianna Do Dudka wybiore się w przyszłym tygodniu. Wczoraj byłam w dwóch sklepach w Otwocku. Z Wawy wyprowadziliśmy sie kilka miesięcy temu i obecnie do Otwocka mam blisko a do Wawy nie zawsze mi się chce jechać, tym bardziej, że 3/4 jest rozkopane i w remontach ![]() Czyli ten Antishock to nie do końca jest dobre rozwiązanie... Kurczę ! A taki fajny i mięciutki w zawieszeniu. Ten Fyn co raz bardziej mi chodzi po głowie ![]() ![]() Jeszcze chcę na żywo zobaczyć Musty Urban Rider Next. Opinie w necie ma fajne. Wizualnie też mi się podoba. Tylko ja muszę dotknąć, pomacać, pojeździć... Jedyne co mnie martwi to jej wymiary. Wydaje sie być dość mała a na pewno płytka ![]() ![]() Dziewczyny ciesze się z dobrych wieści po wizytach ! Tak trzymać ![]() Sweet cudna lampeczka ![]() Zmykam do łóżeczka bo jakoś zajęcia w SR dziś mnie wykończyły. Dobrej nocy ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-14 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
My sweet piękna lampa
![]() ![]() Aleska ja czkawkę dwa razy czułam - to taki systematyczny ruch co ok. sekundę. Nie wiem jak to wytłumaczyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Ja z ciekawosci zmierzylam brzuch i w pepku mam 96 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#326 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się w dzień 100-dniówki ![]() ![]() No i w ramach świętowania od rana ogarniam, zaraz zaczynamy akcję malowanie pokoiku ![]() ![]()
#327 |
Zakorzenienie
|
Gratki 100 dniówki
![]() ![]() Ktos tu pisal, ze wszyscy juz z wyprawka daleko.. ![]() ![]() Zle spalam bo moj katar rozwinal sie w inne atrakcje - bol gardla i kaszel, okropnie sie czuje ![]() Dzisiaj od rana slonce a trzeba jechac do tesciowej na urodziny... ![]() Milego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Sweet no to powodzenia
![]() Kostka współczuję. Na ból gardła polecam płukankę z wodą i solą ![]() U nas póki co bez słońca, mały drugi dzień ma lenia. Nawet chleb z dżemem go specjalnie nie ruszył ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#329 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Sweet słodka ta lampka! ![]() Mnie wczoraj po 3 latach złapała migrena z aurą oczną :/// i to najpierw na jednym oku, a pozniej na drugim... Dzisiaj zamierzam sie dotleniac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#330 |
Zakorzenienie
|
Sweet
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.