Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 15:59   #526
agunia4ever
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez mara86 Pokaż wiadomość
Witam się po dłuższej przerwie. Starałam się czytać na bieżąco.
W związku z roszerzaniem diety pojawily sie u nas problemy z brzuszkiem. Oski cierpial przy kazdym wyproznieniu a nawet baku. Na szczwscie odpukac od 2 dni jakby sie unormowalo.

Jestesmy teraz w drodze na upragnione wakacje Tak czekalismy na nie. W zeszlym roku jak bylismy w Kolobrzegu Oski byl "groszkiem" a teraz jedzie obok mnie w foteliku kawal chlopa

Widzialam ze duzo zdjec jest ale na telefonie nie moge otworzyc. Na pewno wszystkie sliczne!!!

Limonko kryzys z tata minal. Pogodzilismy sie. Piekne zdjecia. Emi cudowna i jaka zadowolona!

Ag9 i virginia duzo zdrowka dla Gucia i Natusi!!

Mariolasl zdrowka zycze!!!

Tygrysku oby Kindze apetyt dopisywal!!

Buziakuje!!!!

wysłane z smartfona
Miłego urlopowania

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Tak myślałam, żeby zacząć spisywać jakie warzywka, owoce podajecie maluchom. Jakie wymyślacie kombinacje, w późniejszym czasie potrawy itd. No i w którym miesiącu najwcześniej na wątku zostało to coś podane.
Mój post jest prawie na początku wątku, więc mogłabym to spisywać i może by się przydało nie tylko mi.
Co sądzicie?
Jeżeli wam się podoba pomysł proszę o przypomnienie co podałyście na razie maluchom.
4 miesiące i 3 dni - kleik kukurydziany
4 miesiące i 5 dni - marchewka
i tyle

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora