2014-08-15, 18:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez aleska
A jak odczuwacie tę czkawkę?
|
takie regularne drgnięcie (pulsowanie) co 1-2 sekundy. czasem, w zależności jak mała jest ułożona to nawet widać to na brzuszku 
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------
Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious
Dzień dobry
Witam się w dzień 100-dniówki  Już jutro będzie dwucyfrowa liczba dni oczekiwania, fajnie
No i w ramach świętowania od rana ogarniam, zaraz zaczynamy akcję malowanie pokoiku  Trzymajcie kciuki, żeby wyszło tak jak sobie wymyśliłam i żebym przy okazji swojego chłopa nie zadusiła za marudzenie 
|
wszystkiego naj z okazji 100dniówki daj znać jak malowanie poszło a jakie kolorki macie wybrane ?
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------
Cytat:
Napisane przez begie13
Dziewczyny łykające Aspargin, jaką dawkę bierzecie? Mnie gin przepisała 3x1, zastanawia mnie czy to nie za dużo? też tak przyjmujecie?
|
koleżanka miała nawet zalecenia 3x2, tylko brała Asmag forte
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
aaa no to super  a ten jest ortalionowy? na zdjeciu nie widac dokladnie.....ortalionowy napewno nie przemoknie i dlatego pisalysmy ze nie musi (ktoras mama pytala )taki byc bo przeciez nasze dzieci w sniegu sie tarzac nie beda, wiec wystarczy miskowy czy z innego materialu
a rozmiar wez ten wiekszy na 62, na poczatku napewno bedzie duzooo luzu ale z po 3 mcach bedzie w sam raz  ja tez kupilam ten smykowy na 62 i duzy mi sie wydaje, ale mniejszego nie ma sensu kupowac bo maluszki szybko rosna
pisalyscie zeby ciuszkow nie kupowac za duzo na 56, moja znajoma urodzila coreczke mierzyla 58 cm i co w tych 56 jeszcze sie topi
a z kolei innej znajomej corka miala 62 cm dlugosci i wogole 56 nie zalozla bo za krotkie rekawy miala i za male spioszki
|
a bo z ta rozmiarówką to jest tak jak z rozmiarami dla dorosłych ;] ja jakiś pajacyk 56 mam większy od jednego 62 
no przecież nie będę do sklepów w metrem chodziła i mierzyła 
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Kiara_kier
|
no z tymi próbkami to trafili jak..... też dostałam jakieś dla starszych Pań 
co do materacyków nam położna z SR odradzała gryczane, bo jak dziecko zasika to gryczanego się nie zapierze, a piankowy tak.... i już sama nie wiem co wybrać ;]
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
to zalezy od pogody jesli bedzie chlodno ale nie za wietrznie to werandowac nie bede tylko odrazu na spacer pojde, a jesli bedzie bardzo zimno to wystawie na balkon na chwile 
|
hmm ja nie mam balkonu tzn. mam.....głęboki na stopę 
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------
Cytat:
Napisane przez paulina119a
Ja z kolei zawsze robię z tego przepisu Dzis zrobiłam z 5 białek i 250g cukru bo chcę aby była ciut mniejsza niz zazwyczaj.
Kocham to ciacho miłością nieograniczoną 
I co najważniejsze ZAWSZE się udaje 
|
hmm wygląda apetycznie ja to w ogóle jestem antykuchenna gotować coś tam gotuję, ale nie lubię :P ciasta lubię...jeść, a mój mąż średnio....i komu mam piec ?
|
|
|