Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 18:35   #389
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez aleska Pokaż wiadomość
A jak odczuwacie tę czkawkę?
takie regularne drgnięcie (pulsowanie) co 1-2 sekundy. czasem, w zależności jak mała jest ułożona to nawet widać to na brzuszku

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witam się w dzień 100-dniówki Już jutro będzie dwucyfrowa liczba dni oczekiwania, fajnie

No i w ramach świętowania od rana ogarniam, zaraz zaczynamy akcję malowanie pokoiku Trzymajcie kciuki, żeby wyszło tak jak sobie wymyśliłam i żebym przy okazji swojego chłopa nie zadusiła za marudzenie
wszystkiego naj z okazji 100dniówki daj znać jak malowanie poszło a jakie kolorki macie wybrane ?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

Dziewczyny łykające Aspargin, jaką dawkę bierzecie? Mnie gin przepisała 3x1, zastanawia mnie czy to nie za dużo? też tak przyjmujecie?
koleżanka miała nawet zalecenia 3x2, tylko brała Asmag forte

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
aaa no to super a ten jest ortalionowy? na zdjeciu nie widac dokladnie.....ortalionowy napewno nie przemoknie i dlatego pisalysmy ze nie musi (ktoras mama pytala )taki byc bo przeciez nasze dzieci w sniegu sie tarzac nie beda, wiec wystarczy miskowy czy z innego materialu

a rozmiar wez ten wiekszy na 62, na poczatku napewno bedzie duzooo luzu ale z po 3 mcach bedzie w sam raz ja tez kupilam ten smykowy na 62 i duzy mi sie wydaje, ale mniejszego nie ma sensu kupowac bo maluszki szybko rosna

pisalyscie zeby ciuszkow nie kupowac za duzo na 56, moja znajoma urodzila coreczke mierzyla 58 cm i co w tych 56 jeszcze sie topi
a z kolei innej znajomej corka miala 62 cm dlugosci i wogole 56 nie zalozla bo za krotkie rekawy miala i za male spioszki
a bo z ta rozmiarówką to jest tak jak z rozmiarami dla dorosłych ;] ja jakiś pajacyk 56 mam większy od jednego 62
no przecież nie będę do sklepów w metrem chodziła i mierzyła

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
mi wyszło 455zł i też 12 kg Już dostałam przesyłkę.
dosłali tez kilka gratisów - jakies marne próbki dla pań po 50tce (wtf?), jedna jakaś dla dziecka i taka krótka smyczka do smoczka

któraś pytała o materace - też mam ten dylemat
ale chyba wezmę albo lateks albo lateks-kokos:
- http://allegro.pl/materac-lateksowy-...485876434.html
- http://allegro.pl/show_item.php?item=4506679350
no z tymi próbkami to trafili jak..... też dostałam jakieś dla starszych Pań

co do materacyków nam położna z SR odradzała gryczane, bo jak dziecko zasika to gryczanego się nie zapierze, a piankowy tak.... i już sama nie wiem co wybrać ;]

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
to zalezy od pogody jesli bedzie chlodno ale nie za wietrznie to werandowac nie bede tylko odrazu na spacer pojde, a jesli bedzie bardzo zimno to wystawie na balkon na chwile
hmm ja nie mam balkonu tzn. mam.....głęboki na stopę

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Ja z kolei zawsze robię z tego przepisu Dzis zrobiłam z 5 białek i 250g cukru bo chcę aby była ciut mniejsza niz zazwyczaj.
Kocham to ciacho miłością nieograniczoną
I co najważniejsze ZAWSZE się udaje

hmm wygląda apetycznie ja to w ogóle jestem antykuchenna gotować coś tam gotuję, ale nie lubię :P ciasta lubię...jeść, a mój mąż średnio....i komu mam piec ?
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora