2014-08-15, 20:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47716640]Niestabilna co to szpital czy jakieś sanatorium? 
Latte też mi się wydaje że dawno się niektóre dziewczyny nie odzywały.... Aneta???, zazdrośnica, agnes2011... Dziewczyny napiszcie co tam u Was 
Lepiej mi się Was podczytuje z telefonu, wtedy jestem w miarę na bieżąco, a tak muszę dorwać komputer i wysiedzieć na twardym stołku 
Jeszcze się pochwalę Wczoraj upiekłam drożdżowe z serem i posypką, wyszło za***rąbiste Zjadłam już z 1/3 sama Uwielbiam ciastaaaaa.....[/QUOTE]
Ciastoooo uwielbiam, podrzuc kawałek 
Dostałas zamówienie z Gemini
Cytat:
Napisane przez slodziatek
a te znowu o jedzeniu i teraz jeszcze wino! grr... zagryzłabym za sushi!! i Ziiiimne sauvignon blanc... i czekoladę... i ptasie mleczko... i burgera... Jak ja mam dość tej diety!!
u mnie dziś cukrzycowe schabowe, niezłe powiem szczerze spodziewałam się, że gorzej będzie. wrzuciłam przepis na bloga (Evelina dla Ciebie  - sobie zapamiętajcie bo przy KP to chyba nie można smażonego, nie? 
|
Przy kp jadlam wszystko i było ok. Chociaż teściowa z uporem maniaka ciągle robiła specjalnie dla mnie gotowane mięso, którego nie lubię....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|