Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 19:36   #3335
mysia111
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez White Cafe Pokaż wiadomość
Cześć, nie chcę mi się cytowac ale serdecznie gratuluje wszystkim nowym mamusiom!!
Ja juz złapalam dola, jestem juz tak wsciekla. Siedzę w tym szpitalu i kompletnie nic się nie dzieje. Wkurzaja mnie lekarze, wkurzaja mnie polozne. Juz do nich w ogole się nie odzywam, powiem tylko temu swojemu w niedzielę zeby raczył zrobic mi masaz szyjki. Wiem ze on boli ale trudno-chce juz urodzic. Wyszlam sobie dzisiaj z mężem na miasto, zjedlismy sobie pyszny obiadek i czułam się taka szczesliwa. Ale wrocilam tu i dol jutro i w niedzielę tez stad wychodzę po ktg i wracam o 16. Porod wywoluja u mnie dopiero 12 dni po tp, czyli u mnie jux tylko 9 dni
Piszecie o problemach z laktacja a mnie szlag trafia bo ja nawet jeszcze nie mam kogo karmić
Przykro mi że sie akcja nie rozkręca. Ale chociaż tyle dobrego że możesz wychodzić z tego szpitala i nie jesteś skazana na lezenie w nim 24h na dobę.

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Mało nas już
Coraz bardziej się wkurzam. Nie chcę chodzić z brzuchem do września Nie mam żadnych oznak porodu, żadnych Będzie kicha...
Mnie wczoraj bolał strasznie brzuch - taki ból jak przed okresem. Ale połozyłam się do łózka spac i rano nic już nie bolało. Dziś zero bólu.

A mój TŻ stwierdził 2 dni temu w nocy że jednak ten czop mu nie straszny i było barabara Bo tydz temu się bał.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora