Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 23:02   #4676
Roane
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1

Cytat:
Napisane przez tridentina Pokaż wiadomość
(...)
Co do doprawiania to zamiast soli lepiej użyć ziół, które są i smaczne i zdrowe.
(...)
Święta prawda.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
1. Ja przeglądałam parasolki, ale rozrywkowo. Amelia bedzie kończyła dopiero 7 miesięcy za chwilę, więc o parasolce myślę wiosna/lato kiedy będzie juz chodząca "porządnie". Zimę chciałabym jeszcze w normalnym wózku - jakos tak mam wrażenie, ze w wózkowym śpiworku mi aż tak nie zmarznie. A na wiosnę juz pewnie wyrywna bedzie na spacerach, więc parasolka będzie wygodniejsza i do wyciągania jej i do operowania w czasie kiedy trzeba pilnować dziecka, a nie skupić sie na jeździe wózkiem
(...)
Ja bym nie była taka pewna, czy parasolkę wygodniej się prowadzi - pojedyńcze rączki, malutkie koszmarne kółeczka, zero amortyzacji. Moim zdaniem takim wózkiem trudniej się jeździ niż takim na porządnych dmuchanych kółkach.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez tridentina Pokaż wiadomość
The light zartujesz z tym otruciem prawda?
Sądzę że koleżanka nie żartuje