2014-08-16, 11:28
|
|
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Czy istnieje jakiś zawód, który wykonywany przez mężczyznę wyjątkowo by Was odr
Cytat:
Napisane przez madana
Och, jaki tu rozrzut powstał 
Mam raczej pewne tylko oczywistości, a nie podrzucam wszystkich osób do jednego zawodu, czyli owszem, może być problem z policjantami, aleznam 2, w tym męża mojej koleżanki, że każdej kobiecie życzyłabym takiego męża, który na dodatek sprawdził si,ę, gdy przyszła np. ciężka jej choroba i dawno nie widziałam równie wspomagającego faceta.
Moje "oczywistości":
- związki z mafią/handlowaniem prochami itp- czyli wszystko, co wiąże się z nieuczciwością, nadmiernie agresywnymi facetami z drugiego obiegu.
- praca = wyjazd, dla mnie niezwykle ważny jest związek, gdzie codzienność jest razem, nie bardzo sobie wyobrażam związek z mężem, który co rusz wyjeżdża na parę tygodni/miesięcy.
|
O Mafiosach nie napisałam, bo to oczywiste. Nie lubię, gdy ktoś zarabia handlując śmiercią.
Co do marynarzy- mój Tato jest marynarzem. Kasa bardzo dobra, ale los ciężki. Oj ciężki. Gdy mąż/ojciec wraca po 6-8 miesiącach wszyscy się cieszą. Po trzech tygodniach modlą się, żeby już sobie wypłynął.
|
|
|