Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 13:51   #3386
gosia3103
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Kasia dziekuje dobrze sie czuje, goraczka mi zeszla, w nocy co sie budzilam na karmienie to bylam cala mokra
A Ty chyba mialas racje z tym kanalikiem, kapusta nie pomogla ale przystawianie malej tak wiec dzieki jeszcze raz za rady
Takze moje dziecko mnie wyleczylo

Gosia nie martw sie Pamietasz jak ja tez narzekalam? W sumie z dnia na dzien brzuch jest coraz mniejszy i kilogramy tez leca w dol wiec juz nie narzekam:P a dzisiaj jak wstalam to wogole stwierdzilam ze jestem chuda haha
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Ale ja się nie martwię, stwierdzam tylko fakty przecież wiadomo że rzadko komu schodzi w jeden dzień. Bardziej chodziło mi o to, że brzuch jest, więc szukam ruchów ;-)
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Pewnie nie powinnam się wtrącać, bo tylko czasem Was podczytuję, ale muszę to napisać- ona jest PRZEŚLICZNA:l ove: nie wygląda na dzieciątko po sn, jeszcze tyle godzin porodu! gratuluję, w końcu się doczekałaś
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Mamamarta2010 Pokaż wiadomość
Jaaaaa wrrrr popisalam sobie iw szytsko pozniej zmazalam jakims dziwnym sposobem, ale sie wkurzylam...
Wiec tak pobieznie od nowa:

przede wszytskim gratulacje dla kolejnych Mamus! super nam ida te porody! i kciuki dla pozostalych!

kasia_ruda dziekuje za info jeszcze raz! Strasznie zaluje ze to tylko w Warszawie bo cena bardzo atrakcyjna!

Polly ja dawalam tez dicoflor i delikol, pozniej pediatra kazala mi zwiekszyc dawke delikolu na 8 kropli do kazdego karmienia, my dawalismy po 5 i w sumie pogorszylo sie, maly dostal strasznego ataku kolki, juz o tym pisalam.
generalnie odstawiilam ten delikol bo mam wrazenie ze pogorszyl sprawe i teraz jestesmy na sab simplexie samym i dokonczymy dicoflor jeszcze. Polozna mowi ze wyrazny efekt bedzie po 3 dniach podawania (dajemy po 8 kropli do kazdego karmienia) ale juz jest lepiej..
Aha js jeszcze w dzien odciagam pierwsze 10-20 ml mleka bo ma najwiecej laktozy, w nocy juz nie odciagam..

ojoj trzymam kciuki za szybki porod!!!!!!!!

gratuluje Gosia!

Jest przesliczna!

To super ze tak dobrze sie czujesz, chyba bardzo szybko sie zregenerowalas Nic tylko rodzic dzieci

nozesz...jak nie urok to sraczka.
Ja bym teraz olala odciagacz i przyystawila malego niech sobie ciumcia, szybciej pokqarm sie pojawi a on wiecej zje...

Badrzo dobrze zrobiliscie, grunt ze Ty masz zdrowe podejscie to wszytskiego i dalej tak trzymaj!!!!!

w sumie porod wydaje sie godny pozazdroszczenia (no moze oprocz wzmianki o szyciu)

no to zdrowko za pepek!!!
A gdzie Ty mieszkasz? Bo mi się zdaje że ona też gdzieś jeździ, zawsze możesz napisać do niej i zapytać ;-)

Była moja mama z babcią w odwiedziny. Spoko, dobrze się czuję i sama to zaproponowałam. Ale nie spodziewałam się, że będzie proponowała, że pójdzie ze mną do łazienki żebym nie szła sama :-P i przy karmieniu zaglądała mi w cycek,.aż zapytałam co robi :-P mała wisi przy cycu którego nie bardzo jeszcze umie złapać i się wscieka, a za dwie minuty idzie spać :-P ale tylko spróbuj jej tego cycka wyjąć...;-)

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pati1078 Pokaż wiadomość
Przedstawiam Amelke wszystkim wizazowym ciociom .pozdrawiamy i dziekujemy za kciuki i gratulacje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Śliczna