Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 17:24   #3404
anius_7
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Adelka urodziła się dziś o 1:55. Było długo i ciężko, opiszę jak będziemy już w domu.
Ale dziewczyny mają rację - to wszystko nie ważne, kiedy kładą Ci takie ciepłe mokre cudo na brzuchu...jest cudowna. Momentalnie wszystko przestaje boleć i przechodzi całe zmęczenie. Na razie czuję się jakbym wcale nie rodziła ;-) zabrali małą na ważenie a mnie przewieźli na salę. Myślałam że zaraz ją przywiozą ale tu chyba inne zwyczaje panują..chyba zaraz pójdę jej szukać ;-)
Gratulacje Gosiu! Adelka śliczna i ile ma włosków

Cytat:
Napisane przez pati1078 Pokaż wiadomość
Przedstawiam Amelke wszystkim wizazowym ciociom .pozdrawiamy i dziekujemy za kciuki i gratulacje
cześć Amelka! Ale jesteś gwiazdeczka!

Cytat:
Napisane przez daisy dot Pokaż wiadomość
stwierdzam że wyglądam jak FOKA
piona! mam to samo! dzisiaj zaczęłam stosować na stopy okłady z kapusty, bo już nic mi nie pomaga a nogi wyglądają obrzydliwie. I muszę przyznać, że kapusta dała radę i nawet bez problemu wsadziłam nogę do najszerszych kapci

angelika__2014 jak miło, że się odezwałaś Współczuję kolek i oby szybko minęły. Kornelka jaka już duża i pięknie trzyma główkę

Ciekawe jak tam Jagusia. Pewnie już ma maleństwo przy sobie

Mamusie, pytanko mam Smarujecie pupy maluchów przy każdej zmianie pieluszki? Czy jak się nic nie dzieje to w ogóle nic nie używacie?

Edytowane przez anius_7
Czas edycji: 2014-08-16 o 17:30
anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora