Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 18:50   #471
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
Mnie dopadło jakieś okropne przeziębienie katar, ból gardła i gorączka ;/ już drugą noc przez to nie śpie
Ja tez leze juz 2 dzien..ratuje sie oscillococcinum, paracetamolem i tantum verde

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
znalazłam fajny przepis na schaba
http://www.poezja-smaku.pl/schab-po-cygansku/

myślicie, że jak mi się dziś rozmroziło mięso koło 15, to do rana w lodówce wytrzyma bez smrodu?? jestem przewrażliwiona na punkcie zepsutego mięsa.......
Mysle, że mieso spokojnie wytrzyma ale mozesz go tez natrzec przyprawami i olejem i wtedy to juz spokojnie
Robilam bardzo podobne tylko bez sera, i na blasze pojedyncze plastry, bardzo dobre robilam tez takie pycha http://prl-kuchniadanusi.blogspot.co...arynowane.html
Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Nosicie spodnie ciązowe? Ja chyba muszę kupic jednak jedną pare, bo dupsko niestety w normalne się nie miesci (
ja nosze bo mi wszystkie spadaj z tylka jak zapne pod brzuchem..

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Kochana, my nad wózkiem zastanawiamy się od jakiegoś czasu. Czarno to widzę.
Patowa sytuacja ale nie rozumiem dlaczego tzet sie tak uparl, to przeciez bardziej Twoja decyzja bo Ty bedziesz raczej jezdzic wiecej...

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Zanet a co to są pieczonki??
U nas to kartofle pieczone w zeliwnym garnku na ognisku z boczkiem i kielbasa

Czekoladko - napewno znajdziecie cos w bardziej przyzwoitej cenie
I najlepszego solenizantce i wszystkim rocznicujacym

Wrocilismy od rodzicow i pakujemy sie nad morze, jedziemy we wtorek, mam nadzieje ze przeziebienie mi odpusci do wyjazdu bo nie czuje sie dobrze.
Ide wieszac pranie i leżec
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora