2014-08-16, 19:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez agaszak
Lubię marmurki
Świetne 
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Mnie również się wydaje, że wskazówka do skrócenia troszkę. Ale kciuk i serdaczek są taaakie urocze 
|
Dziękuję 
Poszły by do skrócenia.. Ale.. (dokończenie na końcu)
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Cześć Dziewczyny, na dobry wieczór mam mani. Jakby kto nie widział jeszcze. Jednak opublikowałam mój kwiat wiśni.. jakoś łaskawszym okiem na to mani spojrzałam dzisiaj.
Stare ChG Ruby Pumps. Na blogu makijaż pod kolor
I obecne - Kwiat Wiśni.. miał być
|
Piękne malunki i śliczny lakier! 
Cytat:
Napisane przez meeow
manimani 
Safari & Essie - Go Ginza i tak wiem.. przeginam z tym drugim lakierem ostatnio, ale nie mogę nic poradzić, że jak widzę go pośród innych buteleczek to wyglądam tak - 
połączenie słodkie, jak wata cukrowa, ale na tym mi zależało  jedyne czego mi brakuje to mgiełki SB na wykończenie całości
|
Cudowne! 
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
a to moje kwiatowe
|
Urocze! 
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
Cały czas kursuję między domem a TŻtem, z racji tego że dzieli nas prawie 300km to nie jest to takie łatwe
Bo mi się przeprowadzka szykuje 
|
Ja też tak kursuję, z tym że jeszcze nie jesteśmy oficjalnie razem i dzieli nas 30 km 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Mani mam - średnio jestem usaty 
Tadam
|
Ładne!
I te i po poprawce 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
suuuper są!
No dobra - wreszcie spięłam poślady i mam post i mani. Robiłam to jakieś 2h, bo ciągle albo gadałam przez tel albo gadałam przez tel. No 
Na blogu też jest.
|
Śliczne! 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47724878]
Mani mam i dawno niewidzianego paskuda 
[/QUOTE]
Ładniutkie 
A ja przyjechałam od babci, już miałam takie kwadraty, a tu 2 rogi poszły, musiałabym do samego opuszka spiłować, więc spiłowałam na migdałki
|
|
|