Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 22:22   #1999
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Byliśmy z maciupkim na zakupach w galerii - konkretnie w poszukiwaniu eleganckich sandałek na wyprzedaży, bo za rok nie będę miała w czym chodzić do biura. No i nic nie kupiłam, ale widziałam cudne szpilki...po powrocie Adam padł, a ja zrobiłam rekonesans w butach, który uzasadnia, że brak mi czarnych czółenek i można by te szpilki kupic
Maciupkiego puściłam na mini-plac zabaw w galerii i zaczął przeganiać od zabawek dzieci większe od niego o głowę
Wczoraj mieliśmy gości i grilla, jutro też wpadną znajomi

Dziewczyny, które wróciły do pracy - jak zareagowały Wasze maluchy?
Bo mój to olał zupełnie. I to chyba nie kwestia, że z tatą siedzi. Bo np. w piątek spędził 10 h u teściowej (a widuje ją raz na tydzień), odebrałam go wieczorem i ledwo mnie uśmiechem zaszczycił w środę zajmowali się nim moi rodzice i to samo; niby dobrze, bo mnie łatwiej wrócić do pracy i nie mam już dylematu, czy może jednak pójść na wychowawczy... choć tak naprawdę wszystko okaże się, jak zostanie z nianią od września. Ale chyba od nowego roku puścimy go do tego żłobka, żeby miał kontakt z dziećmi.

Najpier przywitam się po długiej przerwie. Nie ma mnie na wizażu ale czasem podczytuję. Na pisanie czasu brak.
A Twój post rzucił mi się w oczy. U mnie też Bartuś lekko zniósł mój powrót do pracy. Na razie do końca sierpnia pilnuje go siostra i ma u niej lepiej niż w domu . Podwórko basenik, trampolina, którą na swój sposób uwielbia. Od 1 września idzie do żłobka i mam nadzieję że też będzie ok.

A co poza tym . Dorobiliśmy się kotki . Fifka jest czadowa, szalona ,urocza. Bartuś ją uwielbia.
Bartuś biega jak szalony, na czworakach już nie chce tylko na nogach co mnie przeraża bo nie nadążam.
Motylku czytałam jak Tuśka pięknie mówi. Brawa

A dla Ciebie Kaśka gratulacje za tak pomocnego męża i grzeczne dziecko . Chociaż ja na mojego też złego słowa nie powiem, pomaga jak może zwłaszcza teraz jak pracuję i musimy się obowiązkami dzielić

O matko ale się rozpisałam.

Pozdrawiam serdecznie

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora