2014-08-17, 14:32
|
|
BAN stały
|
Dot.: Ciąża?
Cytat:
Napisane przez krolowa_kosmosu
Oczywiście, że nie ma, dlatego zawsze idąc z facetem do łóżka zgadzasz się na MOŻLIWOŚĆ posiadania jego potomstwa. Nie dorosłaś do seksu bo nawet gdy masz 99% pewności, że nie jesteś w ciąży, to wkręcasz sobie, że możesz w niej być i się niepotrzebnie denerwujesz. To teraz sobie wyobraź, że prezerwatywa wam pękła albo zsunęła się. Co byś wtedy zrobiła?
Nie chcesz dziecka i chcesz spać na 100% spokojnie = nie uprawiaj seksu. Każdy stosunek niesie ze sobą ryzyko, a sądząc po wątku - nie jesteś na nie przygotowana.
|
Nie zgadzam się na możliwość posiadania potomstwa. Bzdura. I - nie chcę dziecka, to go nie mam. Nigdy bowiem nie będę przygotowana na dziecko, \zabezpieczam się, jak i autorka pytania, i nie zamierzam żyć w celibacie, skoro dzieci sobie w życiu nie życzę.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------
Cytat:
Napisane przez 93Strawberry
Nie rób rzeczy na które nie jesteś gotowa. Mówię to, bo sama coś takiego przeszłam i dziś z perspektywy czasu się z tego śmieję. Boisz się ciąży czyli nie jesteś na nią gotowa, ta wizja Cię przeraża, a każdy stosunek niesie ze sobą ryzyko. Poczekaj więc na moment, kiedy będziesz mogła machnąć ręką na tego typu ,,schizy" i powiedzieć sobie, że co ma być to będzie- wówczas będziesz gotowa. Chyba, że chcesz po każdym stosunku lecieć w panice do apteki po test ciążowy, Twój wybór.
|
Byłabym jedną z najstarszych dziewic w okolicy, gdybym miała myśleć, jak ty.
|
|
|