Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 18:31   #810
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Dotarłam do domu i padam na twarz takie wycieczki to nie dla mnie już

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny @ przyszła
Potem policze datę nastepnej.
Idę spać dalej.
tak mi przykro kochana ,ale walczymy dalej

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Widziałam te specjalne kółka na all, ale jakieś drogie były. Ja mieszkam w małym miasteczku i u nas takich wynalazków nie kupię, a nie pomyślałam że nie wszyscy na zadupiach mieszkają
A z dmuchanego kółka korzystał w lato syn, więc nawet jakby coś to nie powiem że się nie przydało

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Zaraz u Ciebie będę
ja też używaam zwykłego koła od syna

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Spokojnie, jeszcze masz pare dni do @.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Mam zupelnie odwrotne smaki, o ile wogole cos jem.

Dzisiaj pierogio b eda, bo meza wreszcze wyslalam do tego sklepu.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Ktory plaszczyk kupic?

ostatni

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora