|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Hej dziewczyny nie ma mnie ale czytam na bieżąco.
kocuro bardzo mi przykro ![]() ![]()
#752 |
Zakorzenienie
|
Dostalam @
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Sama smutne wieści z rana
![]() Kocuro, Agnes przykro mi ![]()
#754 |
Zakorzenienie
|
Żanetko, Agnes bardzo m przykro
![]() No ale uszy do góry, następny cykl będzie tym szczęśliwym, trzeba w to uwierzyć ![]() Czekamy na jeszcze jedną testującą ![]() Co dziś robicie na obiad?
#755 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi dziewczyny
![]() U mnie test negatywny ![]() Cala noc mi sie snilo ze byl pozytyw i ze sie wszystkim chwalilam ze jestem w ciazy....
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
A mi w tym mcu jakos wcale nie przykro wyplakalam sie za pierwszym razem. Ale jak powiedzialam do tzta ze doatalam okres to mnie sie tylko zapytal czy zartuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry Babeczki
![]() ![]() Byłam w szoku ze tyle mam nadrabiania ![]() Jak samopoczucie u was? Aneczka takie kółko przeznaczone do takiego celu czyli siadania po porodzie można kupic o każdej porze roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Guerka dziwna sprawa z tym zębem ![]() Kocurku przykro mi z powodu @ w następnym cyklu tez będziesz miała monitoring? |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Agnes przykro mi ze @ przyszła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
W sumie sama bylam zdziwiona bo nie spodziewalam sie nawet ze jesli przyjdzie to o czasie tylko jak juz to po terminie dobrze ze testu nie robilam hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie ze mam całkowity odrzut od mięsa a słodkiego mi sie chce
![]() ![]() Na śniadanie chyba zrobię banany w cieście smażone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z dmuchanego kółka korzystał w lato syn, więc nawet jakby coś to nie powiem że się nie przydało ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() Zaraz u Ciebie będę ![]()
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyneczki
![]() wstałam wcześniej, żeby choć trochę nadrobić póki tz jeszcze chrapie i nie buczy, że na urlopie przy lapku siedzę ![]() ![]() Czarnulka ja od 2 cs w ogóle nie piłam, nakręcałam się pod każdym możliwym kątem, co wolno, a czego nie... a teraz się wyluzowałam i stwierdziłam jak Ania pisze, że na początku dzidziuś nie jest tak połączony z mamą, a że jeszcze wakacje to już wczoraj skusiłam się na soplicę z czarnej porzeczki ![]() ![]() Aneczka biedna ![]() violino to ja to pisałam, że ryję psychikę ![]() ![]() Franka ojeja no to kiepsko z tz ![]() ![]() Guerka ojjjj kochana... może jeszcze nie wszystko przesądzone, za tydzień będziemy wiedziały, a jak nie to najwyżej razem będziemy sobie łzy ocierały bo testujemy podobnie ![]() Żanetko przykro mi ![]() ![]() ![]() ![]() MalinaOlaAgnes przykro mi dziewczynki, że nic z tego, a który to wasz cs? bo nie umiem się odnaleść w tym gąszczu postów ![]() SheWolf ojjjj tak takie sny też miewałam, jak się jeszcze strasznie nakręcałam... najgorsze co może być bo mnie strasznie to działało na psychikę... szkoda, że się nie udało, ale może dziewczyny mają rację, że to jeszcze za wczas... w końcu to 3 dni przed @... ![]() Ewuniu mniaaaaam pychotka... ja też robię banany w cieście, ale z podsmażanymi migdałami ![]() a ja inteligentnie zakupiłam chleb tostowy i wszystkie potrzebne dodatki do tego... ale w tym ferworze pakowania zapomnieliśmy wziąść toster ![]() ![]() ![]() także kanapeczki pozostały, a potem rybka... mniaaam ![]() wczoraj poszliśmy do jednej fajnej knajpki, ale było tyle ludzi i mieli taki ruch, że pomylili nam zamówienia ![]() tz zamiast dorsza dostał łososia, który był 10 zł na wadze droższy, a zapłacił jak za dorsza ![]() a ja zamiast pstrąga dostałam tilapię... także dzisiaj poluję na pstrąga ![]() u nas dzisiaj zachmurzone, ale ciepło i może wybierzemy się na hel... bo jutro mamy rocznicę już 2 latka po ślubie, ale to zleciało ![]() ![]() ![]()
03.05.2015 Córcia ![]() Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-08-17 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
To chyba nie nasz czas dziewczyny
![]() Ewuniu w tym cyklu nie bedzie monitoringu. Mam przyjść do gin w październiku jak sie do czego czasu nie uda. Owulka powinna być ok 29/30 sierpień.Aneczko zmirn mi datę @ na 13.09. Jak sie w tym cyklu nie uda to @ będę miała na wakacjach ![]() Mam nadzieję jednak że ziolka zadziałają i sie uda ![]() A i testować będę dopiero dzień po @. Raczej już nie bede sie nakrecac ![]()
#765 |
Zakorzenienie
|
Kasica moj drugi cykl
Aniu nie umiem zmienic koloru czcionki w tel nawet chyba sie nie da. Kolejna @ 17.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze i tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to udenego wypadu na hel i trójmiasta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Dziewczynki, daty zmienione ![]()
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2014-08-17 o 08:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ja Ci zazdroszcze! Tez bym zjadla rybke nad morem ![]() Super masz urlopik, no i najwazniejsze ze nie pada bo to chyba najgorsze co moze byc na urlopie
![]() ![]() |
![]() |
#769 | ||
BAN stały
|
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() Mam zupelnie odwrotne smaki, o ile wogole cos jem. Dzisiaj pierogio b eda, bo meza wreszcze wyslalam do tego sklepu. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Ktory plaszczyk kupic? |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
misie najbardziej podoba ostatni
![]() ahhh coz za niedziela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nadal bez @, 30 dc, jeszcze jutro jest margines błędu (przynajmniej z obserwacji z ostatniego półtora roku). Ale przyznam, że bardziej mnie to wkurza niż cieszy. Bo jak znowu przyjdzie później, to już będzie trzeci raz w ciągu pół roku :/ A mieć nadziei nie mam już odwagi po tych dwóch wydłużonych cyklach, zwłaszcza, że cały czas od wczoraj czuję napięcie i wilgoć, czyli jak na @. Teraz często terminy będą, to się tu będzie działo ![]() ![]() ![]() A ja jeszcze muszę zadzwonić po wyniki progesteronu z 24 dnia tego cyklu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Franka, współczuję TŻ, ale pamietaj, że w tym cyklu mój też się połamał (żebro!!) i też założyłam, że cykl z pustym przebiegiem będzie - a jednak nie ![]()
"Wychodzę z domu z zamiarem przebiegnięcia sześciu mil. Jutro siedem, pojutrze osiem i tak dalej. Przebiegam obok piekarni. Kupuję słodką bułeczkę i jem ją w drodze powrotnej do domu. Niech inni biegają". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Kordelka ostatni plaszczyk najladniejszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Marta, mi też podoba się najbardziej ostatni
![]() Nie wiem co na obiad ![]() ![]()
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
Kordelka ostatni zdecydowanie
![]()
![]() |
#775 |
BAN stały
|
Jednak wzielam pierwszy, bo ten szary mial dosc waskie wymiary i rozmiar 42 max.A przeciez jeszcze o wiosne zachaczy w 9tym miesiacu na 100 proc w niego nie wejde, a nie lubie niedopietych.
Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-08-17 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Aneczko a ten Castangus czy jak to tam się pisze nie zaszkodzi jeśli z moja prolaktyna jest ok?
I czy połączenie ziółek, luteiny kwasu foliowego i do tego tych tabletek na prolaktynę nie zaszkodzą? A mąż mnie trochę zaskoczył dziś. Oczywiście pozytywnie. wrócił z pracy i mówię mu że będziemy mieć kilka dni przerwy w przytulaniu bo @ przyszła. A on na to: to pewnie Ci przykro. Ja mowie no pewnie że przykro. A on: ale mi chodziło że pewnie Ci smutno że się nie udało i mnie mocno przytulił. ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Chyba jednak najpierw zrobię sobie badanie prolaktyny bo jeśli jest ok to bez sensu obciążać organizm. Jeszcze potem tak dorobie że cykl mi się rozreguluje i tyle będzie ze starań ![]()
#777 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie kochane po dlugim czasie i od razu przepraszam za moja nieobecnosc. ale jak juz wiecie pewnie to mialam problemy zdrowotne meza na glowie... w malym skrocie: dostal sie do szpitala bo najpierw zemdlal w pracy potem przez prawie dwa dni coraz gorzej sie czul a na sam koniec zaczal tracic swiadomosc,.. zabrali go do szpitala zrobili badania na neurologii i z tych badan wszystko wyszlo ok. jak doszedl do siebie to go wypisali mi we wtorek 12 ze skierowaniami do kardiologa, cukrzyka, kregarza i psychologa wiec teraz jestesmy w szale badan i wizyt zeby okreslic co to bylo... ale juz sie dobrze czuje wiec to najwazniejsze...
Wtedy chcialam tez od was odejsc bo przes zajsciem jeszcze sie poklocilismy i nie chcialam wtedy dalej sie starac ale wszystko wrocilo do normy i wracamy do staran... choc umnie ten cykl poszedl w ☠☠☠☠u bo owu najprawdopodobniej mialam jak maz byl w szpitalu. No a na hsg nie dostalam... powiedziala ze zrobi mi jeszcze jeden monitoring i kazala przyjechac pare dni przed owu... no i dzien przed zajsciem z mezem pojechalam ale kuzwa okazalo sie ze ma zepsute usg i bedzie dopiero czynne we wrzesniu... masakra jakas... ciagle pod gorke... z tego wszystkiego stwierdzilam ze zmieniam lekarza bo nie dosc ze ciagle jakies problemyz normalna wiyta u niej to jeszcze te terminy... stad moje pytanie do Annasar gdzie chodzisz i czy mozesz mi kogos polecic? bo jestem na etapie poszukiwan... kochane bede tak na bierzaco i do tylu odpisywac a przynajmniej sie starac bo mam do nadrobienia prawie 30 stron... Dziekuje wszystkim dziewczynkom ktore sie martwily o mnie ![]() Melisko gratuluje super lekarki ktora umiala rozluznic atmosfere a najbardziej gratuluje mocnego serducha ![]() ![]() MalinOla witam sie i ja pozno bo pozno ale lepiej pozno niz wcale ![]() Amfora Ciebie tez witam ![]() Aneczka gratuluje synalka ![]()
![]() |
#778 |
Wtajemniczenie
|
Kocurku prolaktyna miedzy 3-5 dniem cyklu sie bada.
Miło ze strony męża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Noo może On też powoli przekonuje się że fajnie by było zostać tatą
![]() w środę będzie 4 dzień wiec pojadę zrobić tą prolaktynę. W sumie miałam robioną w marcu i było ok. Ale mogło się coś zmienić. Oby nie ![]()
#780 |
Zakorzenienie
|
Guerka, mi dentystka mówiła po wyrywaniu żeby broń boże niczym nie płukać, ale w sumie każdy mówi inaczej...
Ewunia,mnie od słodkiego odrzuca kompletnie,przeczytałam o tych bananach i już do kibelka chciałam biec ![]() Ja już nie wiem co mam jeść, apetyt zerowy,raz mi się coś utrzyma,a raz zaraz lecę się przytulać z kibelkiem... Najchętniej to bym te najbliższe 6 tygodni przespała chyba :-( Kocuro, Agnes, przykro mi z powodu @,oby szybko poszły i już nie wróciły! ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Kocuro, na pewno się przekonuje ![]() Mój wczoraj powiedział, że już się tak przyzwyczaił do myśli,że będzie tatą, że nie wie co by zrobił jakby się coś stało dzidzi... Mówił to wyganiajac mnie z wanny,bo wg niego za długo w niej leżę :-P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.